Slavia – Sparta 4:2 (kon.) | HC Slovan – Brno 2:3 (1:2 po s.n.) | Liberec – Vladivostok 1:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
HC SLOVAN Bratislava
2:3 (0:1, 1:0, 1:1)
Mission Roller Brno
sk Pátek 14.02.2014, 18:00 • Slovnaft Aréna • Přípravné zápasy
Partner:
     
    60:00
    Brno dalo gól!
    Rozhodujúci nájazd si pripisuje JOZEF KOVÁČIK.
     
    58:37
    Šancu rozhodnúť mal na druhej strane Vondrka. Vondrka sa zbavil Kuboša, išiel sám proti Čiliakovi, no kľučkou na bekhend ho neprekonal.
     
    57:45
    Obrovská chyba defenzívy domácich mohla rozhodnúť o skóre. Káňa šikovne našiel voľného Svobodu, no Janus zmenu skóre nepripustil.
     
    53:36
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tomáš Mikúš sa dostal k voľnému puku, našiel pred bránou voľného BRUNA MRÁZA a ten bekhendom posiela puk do hornej časti Čiliakovej brány. Asistencia: T. Mikúš, Škoula.
     
    48:00
    Bakoš vytvoril za bránou stopercentnú pozíciu pre Bližňáka. Ten to mal ale na opačnú stranu a nedokázal prekonať Čiliaka.
     
    42:28
    Strela Tomáša Mikúša vypadla Čiliakovi. Za voľným pukom trielil Bruno Mráz, nestihol byť však pri ňom včas.
     
    41:39
    Brno dalo gól!Po Sigaletovej chybe za bránou sa dostal k puku Káňa. Ten našiel medzi kruhmi voľného TOMÁŠA SVOBODU, ktorý prestrelil Janusa a posiela Kometu do vedenia. Asistencie: Káňa.
     
    39:05
    Hudáčkov prienik zastavil Dujsík nedovolene po tom, čo Hudáčka sekerou pripravil o hokejku. Presilová hra pre domácich.
     
    33:35
    Slovan Bratislava dal gól!
    Je vyrovnané. Spolupráca bratov Mikúšovcov priniesla vyrovnanie. Juraj Mikúš vyhral čisté buly a TOMÁŠ MIKÚŠ nádhernou strelou do vinkľa vyrovnáva. Asistencia: Juraj Mikúš.
     
    33:02
    V šanci opäť Šatan. Skúšal to tentokrát z otočky. Čiliak sa rýchlo stihol v rozkľaku premiestniť a puk končí na jeho betónoch. Výborný výkon zatiaľ v podaní tohto slovenského brankára.
     
    30:10
    Kováčik vysunul teraz do samostatného úniku strelca prvého gólu Buriana. V svojej druhej príležitosti už ale nebol tak úspešný.
     
    28:59
    Mlynčár dostal puk na pravom krídle, potiahol ho a nakoniec aj nebezpečne zakončoval. Čiliak však drží čisté konto aj po tejto šanci nášho mládežníckeho reprezentanta.
     
    25:19
    Presilovú hru si zahrá aj Kometa. Na trestnú lavicu putuje Lukáš Kozák za faul lakťom.
     
    22:25
    Šatan prihrával pred bránu na úplne voľného Škoulu. Ten netrafil puk.
     
    20:32
    Sme svedkami prvého vylúčenia. Zohorna podrazil Bližňáka a už smeruje na trestnú lavicu.
     
    18:00
    Bakoš vyslal dopredu Bližňáka, ktorému korčuľoval do tandemu aj Vondrka. Mário ale nedokázal dostať puk na svojho spoluhráča.
     
    13:38
    Brno dalo gól!Prihrávku na VILÉMA BURIANA Bakoš nedokázal zachytiť. Burian tak išiel sám na Janusa a poslal puk do hornej časti brány. Asistencie: Dlapa, Koreis.
     
    12:50
    Šatan si dobre pokryl puk za bránou, potiahol ho pred Čiliaka, no brankár Komety puk dokázal vyraziť.
     
    03:03
    Zlý odraz puku od zadného mantinelu zradil Janusa. K puku sa dostal Štěpán Novotný, ktorý mal pred sebou prázdnu bránu. Janus sa perfektne hodil do strely a hokejkou zlikvidoval čistú šancu.
     
    01:30
    Na druhej strane Vondrka predkladal Bakošovi, ten nedokázal dobre zakončiť.

    Lukáš Karas

    Branky a nahrávky: 34. Mikúš (Mikúš), 54. Mráz (Mikúš, Škoula) – 14. Burian (Dlapa, Koreis), 42. Svoboda (Káňa), 60. Kováčik


    HC SLOVAN Bratislava: Janus (Baroš) – Škoula, Štajnoch, Mihálik, Sigalet, Mojžíš, Brejčák, Luža – Hudáček, Šťastný, Šatan (A) – Vondrka, Bližňák (C), Bakoš – T. Mikúš, J. Mikúš (A), B. Mráz – Kozák, Mlynčár, Kudrna – Petráš

    Tréner: Rostislav Čada

    Mission Roller Brno: Čiliak (Trvaj) – Kempný, Kováčik, Hanzlík, Dujsík, Dlapa, Kuboš, Sedlák – Káňa, Zohorna, Svoboda – Hruška, Vondráček, Jenyš – Burian, Koreis, Š. Novotný – Wasserbauer, Raška, Mrázek

    Tréner: Vladimír Kýhos

    Rozhodčí: Kubuš, Baluška – Tvrdoň, Výleta
    bahis siteleri