New Jersey – Columbus 5:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 5:4 (po pr.) | Philadelphia – San Jose 3:7 (kon.)
Pittsburgh – Montreal 5:6 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Chicago 2:1 (kon.) | Florida – Washington 4:5 (kon.)
Ottawa – Detroit 1:6 (kon.) | Nashville – Tampa 3:2 (kon.) | Winnipeg – Arizona 3:2 (2:1 po s.n.)
Dallas – Carolina 4:1 (kon.) | Edmonton – Minnesota 0:3 (kon.) | Calgary – Los Angeles 0:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:5 (1:2, 1:2, 2:1)
Washington Capitals
Pátek 28.02.2014, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Možná klíčový okamžik utkání. Laich se uvolnil na pravé straně, místo střely se ale rozhodl nabít ALEXANDRU OVEČKINOVI na levou stranu. Kapitán Washingtonu vystřelil z první, Thomas puk nestihl. Jestli Washingtonu dnes něco funguje, tak je to spojeni Ovečkin – Laich. Asistence: Brooks Laich.
     
    49:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Hruba chyba v defenzivě Caps, je srovnáno. BRAD BOYES zakončil přečíslení Floridy, když dorazil vlastní střelu, která se nejprve odrazila od pravé tyče. Asistence: Nick Bjugstad.
     
    48:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers využívají přesilovou hru a ze třetí třetiny dělají drama. Z levého kruhu prostřelil Holtbyho mezi betony JIMMY HAYES. Asistence: Scottie Upshall, Brian Campbell.
     
    39:14
    Washington právě vstřelil branku!
    Florida nezvládá závěr prostřední periody a inkasuje počtvrté v utkání. Střelu Ovečkina z levého kruhu dorazil do branky TROY BROUWER, hosté tak využívají přesilovou hru. Asistence: Alexander Ovečkin, Nicklas Bäckström.
     
    23:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak tohle byl dárek pro tým Capitals. Erat přihrával z křídla na střed, po nešťastné teči se dostal ke střele NICKLAS BÄCKSTRÖM. Thomas nestihl zareagovat na střelu do protipohybu a inkasuje. Asistence: Martin Erat, John Carlson.
     
    20:40
    Florida právě vstřelila branku!
    První útočná akce domácích ve druhé třetině končí vyrovnávací brankou. K odraženému puku se u levé tyče dostal BRAD BOYES, který pohotově překonal Holtbyho. Tohle byla chyba v defenzivě Caps. Asistence: Sean Bergenheim.
     
    15:27
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers jsou opět v zápase, z rychlého útočného výpadu se daří překonat Holtbyho. Po pravém křídle si na kruh sjel Winchester, který našel TOMÁŠE FLEISCHMANNA, který překonal Holtbyho z první. Asistence: Jesse Winchester, Marcel Goc.
     
    08:10
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals navyšují skóre, Floridě už utekli na dva góly. Nádhernou souhru nyní předvedli nahrávající kapitán Ovečkin se střílejícím asistentem BROOKSEM LAICHEM, který ranou z první z osy kluziště prostřelil přesouvajícího se Thomase. Vynikající pas si připsal i nejlepší střelec ligy. Asistence: Alexander Ovečkin, Dimitrij Orlov.
     
    05:48
    Washington právě vstřelil branku!
    Tým z hlavního města USA využívá přesilovou hru a jde do vedení. Obránce Carlson vystřelil od modré čáry, o úspěšnou dorážku se postaral důrazný TROY BROUWER. Asistence: John Carlson, Nicklas Bäckström.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 16. Fleischmann (Winchester, Goc), 21. Boyes (Bergenheim), 49. Hayes (Upshall, Campbell), 50. Boyes (Bjugstad) – 6. Brouwer (Carlson, Bäckström), 9. Laich (Ovečkin, Orlov), 24. Bäckström (Erat, Carlson), 40. Brouwer (Ovečkin, Bäckström), 56. Ovečkin (Laich)


    Florida Panthers: Thomas (Clemensen) – Gilbert, Campbell (A), Jovanovski (C), Gudbranson, Olsen, Kulikov – Boyes, Bjugstad, Bergenheim – Fleischmann, Goc (A), Winchester – Upshall, Shore, Huberdeau – Matthias, Gomez, Barch.
    Washington Capitals: Holtby (Neuvirth) – Carlson, Alzner, Green (A), Orlov, Carrick, Erskine – Ovečkin (C), Bäckström (A), Laich (A) – Brouwer, Grabovski, Erat – Ward, Fehr, Chimera – Wilson, Beagle, Deschamps.

    Rozhodčí: St. Pierre, VanMassenhoven – Pancich, Sericolo

    Diváci: 19 250
    bahis siteleri