Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 2:3 (0:2 po s.n.)
po s.n. (0:2)
BK Havlíčkův Brod
2:3 (2:2, 0:0, 0:0 - 0:0)
HC Motor České Budějovice
Pátek 14.03.2014, 13:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    60:44
    Hodně výhodná přesilovka 4 na 3 se nabízí mladým Rebelům. Na lavici hanby míří ke dvěma minutám Jiří Kubeš (CEB) za faul loktem.
     
    58:08
    David Marek (HBR) nakonec dostal 2 minuty za sekání. Trest za něj odsedí Vojtěch Holenda (HBR). České Budějovice si vyžádaly oddechový čas.
     
    47:46
    Patrik Hrabaň (HBR) – 2 minuty – faul kolenem.
     
    43:28
    Rebelové měli ponechanou výhodu a brankář Kotrla si s ranou Jiřího Benáka z pravého kruhu poradil. Na 2 minuty za vysokou hůl je vyloučen Erik Bahula (CEB).
     
    28:56
    Rebelové sevřeli svého soupeře pod tlak, který vyústil v zisk přesilové hry. Na lavici hanby usedl ke dvěma minutám Vojtěch Brabec (CEB) za zdržování hry.
     
    17:50
    Při souboji u hrazení to v útočném pásmu přehnal s důrazem Vojtěch Veverka (HBR) a přímo před rozhodčím se provinil krosčekem.
     
    10:14
    Na trestnou lavici usedli za hrubost Michal Bláha (CEB) a Josef Pilný (HBR). Prvně jmenovaný byl u velké šance, když zblízka dorážel před gólmanem Markem, ale trefil jen jeho položený beton.
     
    07:47
    České Budějovice na chvíli pozdržely hru v brodském pásmu, jenže o puk přišly a vzápětí si vypomohly faulem. Dvouminutový trest dostal Michal Dvořák (CEB) za podražení.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Kadleček, 17. Hendrych (Kopic, Vála) – 7. Kaisler (Kašper), 16. Matějka (Švagr, Kašper), rozh. náj. Matějka


    BK Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – M. Němec, Benák, Vála, Kopic, Lachman, Hrabaň – Hendrych, Kadleček, Donda, Holenda, Petržílek, Beran "A", Vlach, Pilný, Veverka, Březina, Michálek "C", Michalička.
    Trenéři: Milan Kraučuk a Aleš Kraučuk.

    HC Motor České Budějovice: Kotrla (D. Němec) – Švagr, Klusáček, Brabec, Dvořák, Kubeš, Dudáček, Jurka – Pánek "A", Matys, Remiáš "A", Bláha, Vochozka, Pospíšil, Kaisler, Matějka, Bahula "C", Kondelík, Kašper.
    Trenér: Jan Trummer.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jan Blaha, Jakub Capouch
    bahis siteleri