Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 2:3 (0:2 po s.n.)
po s.n. (0:2)
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (2:2, 0:0, 0:0 - 0:0)
HC Motor České Budějovice
Pátek 14.03.2014, 13:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC České Budějovice.
    O bonusovém bodu pro České Budějovice rozhodl DAVID MATĚJKA, který si brankáře Marka rozhýbal rychlými kličkami a skóroval do odkryté části brodské brány!
     
    16:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, i mladým Rebelům se povedlo bleskově odpovědět a s Jihočechy srovnali krok! Viktor Michalička poslal puk na modrou čáru k Jiřímu Kopicovi, který nahodil puk před branku, kde číhal trestuhodně volný PAVEL HENDRYCH, jenž už měl snadnou úlohu umístit kotouč mimo dosah bezmocného gólmana Kotrly! Asistence: Jiří Kopic, Matěj Vála.
     
    15:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jako kdybych to zakřikl, soubor z jihu Čech se ujímá vedení! Kotouč objel při útočné akci destinace Martin Kašper – Kryštof Švagr – DAVID MATĚJKA, přičemž posledně jmenovaný na konci celé akce propálil z pravého kruhu gólmana Marka, který puk u první tyčky nestihl zachytit! Asistence: Kryštof Švagr, Martin Kašper.
     
    06:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté odpovídají rychlostí blesku, brodská radost ani nestihla utichnout a v Kotlině je vyrovnáno! Martin Kašper předložil po vhazování puk na DOMINIKA KAISLERA, který si vybruslil zpoza brány až mezi kruhy a z otočky zaskočil gólmana Marka! Asistence: Martin Kašper.
     
    05:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Jihočechy, Rebelové jdou z první větší šance do vedení! Kotouče se ujal SLAVOMÍR KADLEČEK, sjel si až před gólmana Kotrlu a své velkolepé sólo zakončil přesnou střelou! Bez asistence.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Kadleček, 17. Hendrych (Kopic, Vála) – 7. Kaisler (Kašper), 16. Matějka (Švagr, Kašper), rozh. náj. Matějka


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – M. Němec, Benák, Vála, Kopic, Lachman, Hrabaň – Hendrych, Kadleček, Donda, Holenda, Petržílek, Beran "A", Vlach, Pilný, Veverka, Březina, Michálek "C", Michalička.
    Trenéři: Milan Kraučuk a Aleš Kraučuk.

    HC Motor České Budějovice: Kotrla (D. Němec) – Švagr, Klusáček, Brabec, Dvořák, Kubeš, Dudáček, Jurka – Pánek "A", Matys, Remiáš "A", Bláha, Vochozka, Pospíšil, Kaisler, Matějka, Bahula "C", Kondelík, Kašper.
    Trenér: Jan Trummer.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jan Blaha, Jakub Capouch
    bahis siteleri