Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 2:3 (0:2 po s.n.)
po s.n. (0:2)
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (2:2, 0:0, 0:0 - 0:0)
HC Motor České Budějovice
Pátek 14.03.2014, 13:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC České Budějovice.
    O bonusovém bodu pro České Budějovice rozhodl DAVID MATĚJKA, který si brankáře Marka rozhýbal rychlými kličkami a skóroval do odkryté části brodské brány!
     
    Jáchym Kondelík (CEB) si vybruslil až před bránu, položil si brankáře Marka na led a po vydařeném bekhendovém blafáku skóroval pod horní tyčku – 0:2!
     
    David Matějka (CEB) krásně vymíchal gólmana Marka – 0:1!
     
    60:44
    Hodně výhodná přesilovka 4 na 3 se nabízí mladým Rebelům. Na lavici hanby míří ke dvěma minutám Jiří Kubeš (CEB) za faul loktem.
     
    59:10
    David Matějka se mohl stát českobudějovickým hrdinou, jenže před odkrytou bránou si nedokázal srovnat puk na holi a z úhlu minul přední tyčku!
     
    58:08
    David Marek (HBR) nakonec dostal 2 minuty za sekání. Trest za něj odsedí Vojtěch Holenda (HBR). České Budějovice si vyžádaly oddechový čas.
     
    56:34
    Gólman Marek měl na své straně i hokejové štěstí, po utěšené střele ze strany cinkla za jeho zády tyčka!
     
    52:27
    Tohle vypadalo nebezpečně! Martin Remiáš obkroužil bránu Rebelů a i když puk přes Markovy betony k tyčce nepropasíroval, kotouč se odrazil k Davidu Matějkovi, jenž mohl dorážet, ale brodský muž a maskou před ním zalehl puk!
     
    50:06
    A blízko byli i Rebelové, kteří se hodně důrazně tlačili do předbrankového prostoru, ale gólman Kotrla i v pozici ležmo svou svatyni ustrážil!
     
    49:35
    Oliver Pánek dvakrát ve slibné šanci! Poprvé mířil nepřesně z pravého kruhu, ale při druhém pokusu už byl blízko, když mohl po nahrávce Tomáše Vochozky pálit do odkryté brány, jenže v rychlosti mu puk uskočil z hole!
     
    47:46
    Patrik Hrabaň (HBR) – 2 minuty – faul kolenem.
     
    43:28
    Rebelové měli ponechanou výhodu a brankář Kotrla si s ranou Jiřího Benáka z pravého kruhu poradil. Na 2 minuty za vysokou hůl je vyloučen Erik Bahula (CEB).
     
    28:56
    Rebelové sevřeli svého soupeře pod tlak, který vyústil v zisk přesilové hry. Na lavici hanby usedl ke dvěma minutám Vojtěch Brabec (CEB) za zdržování hry.
     
    25:34
    Tohle hlasitě volalo po gólu! Jiří Vlach našel z rohu pásma přesným pasem před bránu najíždějícího Vojtěcha Veverku, který předvedl rychlou kličku, jenže v obrovské rychlosti už nestihl skórovat do odkryté brány!
     
    21:25
    Hezkou akci předvedl Viktor Michalička, který si obhodil obránce a zblízka bekhendem zkusil obstřelit gólmana Kotrlu, ale ten jeho ránu vykopl pravým betonem!
     
    19:00
    Daniel Dudáček tvrdě vypálil od modré čáry do Markova betonu, který musel řešit ještě dorážku, protože ke kotouči se ihned dostal před brankovištěm číhající Jáchym Kondelík!
     
    17:50
    Při souboji u hrazení to v útočném pásmu přehnal s důrazem Vojtěch Veverka (HBR) a přímo před rozhodčím se provinil krosčekem.
     
    16:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, i mladým Rebelům se povedlo bleskově odpovědět a s Jihočechy srovnali krok! Viktor Michalička poslal puk na modrou čáru k Jiřímu Kopicovi, který nahodil puk před branku, kde číhal trestuhodně volný PAVEL HENDRYCH, jenž už měl snadnou úlohu umístit kotouč mimo dosah bezmocného gólmana Kotrly! Asistence: Jiří Kopic, Matěj Vála.
     
    15:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jako kdybych to zakřikl, soubor z jihu Čech se ujímá vedení! Kotouč objel při útočné akci destinace Martin Kašper – Kryštof Švagr – DAVID MATĚJKA, přičemž posledně jmenovaný na konci celé akce propálil z pravého kruhu gólmana Marka, který puk u první tyčky nestihl zachytit! Asistence: Kryštof Švagr, Martin Kašper.
     
    14:32
    Pavel Hendrych pořádně prověřil pozornost gólmana Kotrly, když si v levém kruhu srovnal puk na hůl a hezky mířil zápěstím ke vzdálenější tyčce. Opora Jihočechů vymrštila vzhůru svou lapačku!
     
    12:45
    David Matějka předvedl hezkou individuální akci, když využil toho, že má v mírném úhlu na pravé straně trochu více volného prostoru, sjel si k brance, přehodil si puk na bekhend a trefil dobře postaveného gólmana Marka u bližší tyče!
     
    11:41
    Tohle vypadalo nebezpečně! Daniel Klusáček nahodil puk od modré čáry a hezkou tečí se mezi kruhy ještě prezentoval Tomáš Vochozka. Brankář Marek ale stihl na změnu kotouče reagovat a zasáhl lapačkou!
     
    10:14
    Na trestnou lavici usedli za hrubost Michal Bláha (CEB) a Josef Pilný (HBR). Prvně jmenovaný byl u velké šance, když zblízka dorážel před gólmanem Markem, ale trefil jen jeho položený beton.
     
    07:47
    České Budějovice na chvíli pozdržely hru v brodském pásmu, jenže o puk přišly a vzápětí si vypomohly faulem. Dvouminutový trest dostal Michal Dvořák (CEB) za podražení.
     
    06:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté odpovídají rychlostí blesku, brodská radost ani nestihla utichnout a v Kotlině je vyrovnáno! Martin Kašper předložil po vhazování puk na DOMINIKA KAISLERA, který si vybruslil zpoza brány až mezi kruhy a z otočky zaskočil gólmana Marka! Asistence: Martin Kašper.
     
    05:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Jihočechy, Rebelové jdou z první větší šance do vedení! Kotouče se ujal SLAVOMÍR KADLEČEK, sjel si až před gólmana Kotrlu a své velkolepé sólo zakončil přesnou střelou! Bez asistence.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Kadleček, 17. Hendrych (Kopic, Vála) – 7. Kaisler (Kašper), 16. Matějka (Švagr, Kašper), rozh. náj. Matějka


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – M. Němec, Benák, Vála, Kopic, Lachman, Hrabaň – Hendrych, Kadleček, Donda, Holenda, Petržílek, Beran "A", Vlach, Pilný, Veverka, Březina, Michálek "C", Michalička.
    Trenéři: Milan Kraučuk a Aleš Kraučuk.

    HC Motor České Budějovice: Kotrla (D. Němec) – Švagr, Klusáček, Brabec, Dvořák, Kubeš, Dudáček, Jurka – Pánek "A", Matys, Remiáš "A", Bláha, Vochozka, Pospíšil, Kaisler, Matějka, Bahula "C", Kondelík, Kašper.
    Trenér: Jan Trummer.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jan Blaha, Jakub Capouch
    bahis siteleri