Kladno – Pardubice 4:3 (1:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Kometa Brno 2:1 (2:1 po s.n.)
Třinec – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 4:1 (kon.) | Sparta – Zlín 4:3 (kon.)
Slavia – Olomouc 3:4 (0:1 po s.n.) | Liberec – Jihlava 9:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (0:0, 4:1, 0:0)
HC Litvínov
Sobota 27.09.2014, 14:00 • Werk aréna • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že si Sroka připíše úspěšný zákrok proti dorážce ONDŘEJE KOVAŘČÍKA, ale není tomu tak. Kotouč se pomalu prokutálel až za brankovou čáru. Asistence: David Cienciala, Jiří Severa.
     
    35:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A hosté nabídnutou šanci využívají. Střelu Cvrka sice ještě Svoboda vyrazil, na dorážku JOSEFA STŘÍBRNÉHO už ale nestihl reagovat. Asistence: David Cvrk, Ivan Řehoř
     
    24:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jeden z litvínovských obránců se pokusil zpracovat puk rukavicí na obranné modré, to však neměl dělat, jelikož mu puk vypíchl JIŘÍ SEVERA, dostal se do samostatného úniku a poslal puk mezi betony Sroky do branky. Asistence: David Cienciala, Alex Pisarik.
     
    23:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Třinec využívá i klasickou přesilovku. Po sérii přihrávek se kotouč dostal do mezikruží k TADEÁŠI JAROŠOVI a ten neměl problém poslat puk do odkryté klece. Asistence: Adam Kofroň, Petr Heider.
     
    22:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ale nakonec dvojnásobnou výhodu využívají. Bednář poslal přihrávku přes brankoviště, kde už byl v jednoduché pozici MICHAL KOVAŘČÍK, který tak otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Lukáš Bednář, Michal Roman.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 23. Kovařčík M. (Bednář, Roman), 24. Jaroš (Kofroň, Heider), 25. Severa (Cienciala, Pisarik), 40. Kovařčík O. (Cienciala, Severa) – 36. Stříbrný (Cvrk, Řehoř)


    HC Oceláři Třinec: Svoboda (Hlaváč) – Pisarik, Heider, Bednárik, Stránský, Roman, Doudera, Chroboček, Zahradníček – Pěnčík, Franek, Cienciala, Kofroň, O. Kovařčík, Severa, Petrák, Bednář, Christov, Jaroš, M. Kovařčík
    HC Litvínov: Sroka (Spěšný) – Moravec, Baránek, Šesták, Fučík, Cvrk, Sklenička, Vostárek, Šefl – Kučera, Řehoř, Čapek, Stříbrný, Dunko, Ujfaluši, Sýkora, Šimeček, Štěpka

    Rozhodčí: Mrkva – Bojda, Mikler
    bahis siteleri