Třinec – Sparta 5:4 (kon.) | Slavia – Zlín 0:2 (kon.) | K. Vary – Olomouc 2:1 (kon.)
Plzeň – Vítkovice 5:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 0:7 (kon.)
Litvínov – Pardubice 6:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
6:2 (4:2, 1:0, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 18.01.2015, 17:30 • ZS Ivana Hlinky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Martin RUČINSKÝ - 6:2
     
    52:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Příliš roztažená byla obranná čtveřice Pardubic a trest přišel z hole MARTINA RUČINSKÉHO, který se spustil z modré čáry mezi kruhy a střelou tahem vymetl pravý růžek Halászovi branky. Asistence: Viktor Hübl.
    Jakub PETRUŽÁLEK - 5:2
     
    29:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    JAKUB PETRUŽÁLEK dobře vysunul forčeking po boku Martina Ručinského, proti střídajícímu soupeři, získal kotouč a rychlou střelou švihem mezi betony dává pověstného bůra. Bez asistence.
    Martin RUČINSKÝ - 4:2
     
    17:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Sklizeň branek pokračuje, když se vedle pravého betonu brankáře Halásze trefuje přesně MARTIN RUČINSKÝ. Asistence: Robin Hanzl.
    Michal TRÁVNÍČEK - 3:2
     
    16:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Vedení je však znovu oblečené do černožluté, když před brankou nikdo nepokryl dorážejícího MICHALA TRÁVNÍČKA, který dostal puk do sítě vedle betonu brankáře Kristana. Asistence: František Gerhát, Petr Štindl.
    Jiří ŠLÉGR - 2:2
     
    15:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí však rychle vracejí nerozhodný stav, když tvrdou ranou mezi betony skóruje JIŘÍ ŠLÉGR. Asistence: Jakub Petružálek, Maritn Ručinský.
    Jakub GAŠPAROVIČ - 1:2
     
    15:02
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nepříjemné deja vu mají teď hráči Litvínova, když stejně jako na Spartě za stavu 1:0 dvakrát inkasují. Tentokrát však Francouz nemohl nic dělat, když těsně před ním tečoval puk mimo tyče Roubík a JAKUB GAŠPAROVIČ ho vrátil do sítě. Asistence: Jaroslav Roubík, Jan Ščotka.
    Michael ŠPAČEK - 1:1
     
    13:50
    Pardubice právě vstřelily branku!
    MICHAEL ŠPAČEK se na levém křídle dlouho nerozpakoval, když měl volnou střeleckou pozici a puk končí k překvapení jižní tribuny v síti. Francouzovi nikým necloněná střela z levého kruhu prošla pod vyrážečkou. Asistence: Tomáš Zohorna, Tomáš Marcinko.
    Peter JÁNSKÝ - 1:0
     
    06:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    PETER JÁNSKÝ se po rychlém přechodu do pásma natlačil do branky jeho nekompromisním stylem a dokázal puk procedit mezi betony brankáře Kristana. Asistence: Viktor Hübl.
    Marken.cz

    Ondřej Moutvička

    Branky a nahrávky: 7. Jánský (Hübl), 16. Šlégr (Petružálek, Ručinský), 17. Trávníček (Gerhát, Štindl), 18. Ručinský (Hanzl), 30. Petružálek, 53. Ručinský (Hübl) – 14. Špaček (Zohorna, Marcinko), 16. Gašparovič (Roubík, Ščotka)


    HC VERVA Litvínov: Francouz – Pavlík, Kubát, T. Pavelka, Šlégr, Štindl, Frolo, Baránek – Jánský, Hübl, Lukeš – Petružálek, R. Hanzl, Ručinský – Martynek, Gerhát, Trávníček – Majdan, Šrámek, Jurčík
    HC Dynamo Pardubice: Kristan (17. Halász) – Píša, Čáslava, Benák, Havlík, Čutta, Ščotka, Gregorc, Korím – Marcinko, M. Špaček, T. Zohorna – Radil, Nahodil, Tybor – Gašparovič, Roubík, Starý – Voženílek, Kaut, Půhodný

    Rozhodčí: Šindler, Horák – Jelínek, Pešek

    Diváci: 5128
    bahis siteleri