Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 4:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
HC Motor České Budějovice
Neděle 18.01.2015, 16:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše. Krásný zbytek neděle a vykročení pravou nohou do nového týdne přeje Richard Wagner. Na počtenou! (18:01:56)
     
    Duel je u konce. Oproti poslednímu vzájemnému duelu, kdy vyrovnával Radim Pejchal čtyři desetiny vteřiny před sirénou, byl dnešní konec o něco méně dramatický. Rebelové, a byl to právě Pejchal, ve 45. minutě dostali na své hole znovu náskok dvou branek, který už si v poklidu pohlídali.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Vojtěch Veverka (HBR) vyvezl puk do útočného pásma, kde ještě fauloval a za hrubost si půjde na šestnáct vteřin sednout.
     
    59:22
    Jihočeši dostali puk za branku Rebelů, kde o něj přišli. Následně sami zavřeli modrou čáru a nepustili Havlíčkobrodské ven.
     
    58:50
    Motor zkusil své štěstí střelou od modré čáry, ale ta byla zastavena betony pozorného Miroslava Folvarského.
     
    58:14
    Rebelové vyvezli puk do útočné třetiny, kde jej také drží a šetří čas, který budějovickým hokejistům notně utíká.
     
    57:53
    To samé se ale stalo i na druhé straně, kde jeden z českobudějovických playerů nedokázal pokořit bránící přesilu.
     
    57:15
    Světlým útočným momentem budiž ze strany domácích průnik Radima Pejchala, který ale skončil v rohu pásma, kde byl domácí útočník obrán o puk.
     
    56:45
    Domácí se začali soustředit především na obranu. Nyní dokonce vyhodili jen na zakázané uvolnění.
     
    56:19
    Miroslav Folvarský se vrhl po puku jako lev po nevinné antilopě a zabránil tak dvěma protihráčům v tom, aby byli u touše dříve.
     
    55:23
    To už bylo lepší. Jen chybělo střelcům z jihu Čech trochu přesnosti při střele od modré čáry. Ta tak skončila jen za Folvarského brankou.
     
    54:34
    Motor se dostal do pásma a předvedl zde zajímavou kombinaci. Znovu ale nedošlo k žádné střele. Závěr zápasu se blíží a Motor se nedokáže prodrat k zakončení.
     
    53:48
    Domácím se vůbec nevydařil útok, který skončil na modré čáře. Havlíčkobrodští pak ztratili puk i ve střední třetině.
     
    53:08
    Rebelové vyhazují na zakázané uvolnění. Buly před Folvarským.
     
    52:47
    Motor přenesl těžiště hry před branku Miroslava Folvarského, který musel být v pozoru, ale Jakub Rubner před ním skvěle vyčistil prostor a odstavil hostujícího hráče od puku.
     
    52:08
    Rebelové také notně zahrozili a Vokůrka nevěděl po lehkém nahození, kde má puk. Vojtech Veverka společně se svým jmenovcem Holendou chtěli černé kolečko došťouchat za brankovou čáru, ale cestu jim zatarasili pohotoví obránci.
     
    51:33
    Pavel Vokůrka byl znovu v akci. Na levém kruhu se utrhl jeden z členů domácího útočného komanda, který vypálil a budějovický gólman musel zasahovat.
     
    50:53
    Následný pokus Rebelů o brejk je zastaven hvizdem čárového rozhodčího, který signalizoval ofsajd.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 9. Teplý (Pejchal), 15. Petržílek (Lachman, Veverka), 22. Piskač (Holenda, Veverka), 45. Pejchal (Teplý) – 7. Holý (Egert), 40. Egert (Holý, Šindelář)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Folvarský (Arbelovský) – Lachman, Adam, Rubner, Zvěřina, Marek, Horák – Holenda, Veverka, Petržílek "C" – Teplý, Pejchal, Cachnín – Kohout, Přibyl, Piskač – Kulhánek, Tecl, Pokorný.
    Trenéři: Milan Kraučuk a Aleš Kraučuk.

    HC Motor České Budějovice: Vokůrka (Prušák) – Kadlec, Ruprecht, Vávra, Štěcha, Beránek, Procházka, Řepa, Egert, Šulista, Svoboda, Tejček, Tisoň, Lefan, Masopust, Šindelář "C", Vaculík, Holý.
    Trenér: Filip Turek,

    Rozhodčí: Tomáš Krejčí – Filip Honza, Jaroslav Přibyl
    bahis siteleri