Boston – Columbus 1:3 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 3:4 (kon.) | Montreal – NY Islanders 6:4 (kon.)
Ottawa – Carolina 2:3 (kon.) | Detroit – Nashville 5:2 (kon.) | Tampa – Colorado 3:2 (2:1 po s.n.)
Florida – Edmonton 2:3 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Toronto 3:0 (kon.) | Dallas – Washington 5:4 (kon.)
Minnesota – Arizona 3:1 (kon.) | San Jose – Calgary 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Anaheim 2:3 (0:1 po s.n.)
Pittsburgh – NY Rangers 2:5 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
6:4 (1:0, 2:2, 3:2)
New York Islanders
Neděle 18.01.2015, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    JOHN TAVARES - 6:4
     
    57:26
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostům se podařilo vstřelit branku na 6:4. Trochu nešťastná branka, protože puk za čáru dopravil P. K. Subban, který si ho tam omylem kopl. Branka je přičtena JOHNU TAVARESOVI, který se puku dotkl za hosty jako poslední.
    ANDERS LEE - 6:3
     
    54:50
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté se alespoň dočkali snížení, které jim zajistil ANDERS LEE, jehož střela skončila až za zády Tokarskiho. Asistence: Ryan Strome.
    TOMÁŠ PLEKANEC - 6:2
     
    53:36
    Montreal právě vstřelil branku!
    Andrej Markov vybojoval puk v obranném pásmu a hned jej posunul na TOMÁŠ PLEKANCE, který jej vyvezl až do útočného pásma, kde v tváří v tvář Halákovi uspěl. Asistence: Andrej Markov.
    DAVID DESHARNAIS - 5:2
     
    51:16
    Montreal právě vstřelil branku!
    DAVID DESHARNAIS vybojoval puk ve středním pásmu odkud si vybruslil až kousek za modrou čáru, kde raději nic nevymýšlel a vyslal tvrdou střelu na Haláka, ten byl na jeho pokus krátký . Canadiens tak odskakují na rozdíl tří branek. Bez asistence.
    ALEX GALCHENYUK - 4:2
     
    40:52
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montrealu se povedl i vstup do třetí části! ALEX GALCHENYUK se dostal k odraženému puku v prostoru mezikruží odkud se svou střelou nemýlil a vrací domácím dvoubrankové vedení. Asistence: Brendan Gallagher, David Desharnais.
    NIKOLAJ KULJOMIN - 3:2
     
    36:19
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované se dostali do rychlého brejku, který proměňuje NIKOLAJ KULJOMIN. Hosté se tak rychle opět dostávají na rozdíl jedné branky. Asistence: Frans Nielsen.
    TOMÁŠ PLEKANEC - 3:1
     
    34:16
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal využívá přesilovou hru ihned po vhazování. Markov podobně jako v první využité přesilové hře posunul puk na volného TOMÁŠ PLEKANCE, který se svou ránou nemýlil a posílá Canadiens zpátky do dvougólového vedení. Plekanec tak poprvé v sezóně zažívá tříbodový večer. Asistence: Andrej Markov.
    KYLE OKPOSO - 2:1
     
    30:52
    Islanders právě vstřelili branku!
    KYLE OKPOSO se trochu se štěstím dostal k puku v prostoru mezikruží, kde byl sám, jeho následná střela dokázala, že se nachází ve střelecké forma a snižuje na 1:2. Asistence: John Tavares a Josh Bailey.
    DALE WEISE - 2:0
     
    20:10
    Montreal právě vstřelil branku!
    Ihned po buly se Canadiens drali do útoku. Tomáš Plekanec přesnou přihrávkou našel DALE WEISE, kterému už nedělalo problém doklepnout černý nesmysl za záda bezmocného Haláka, který se nedokázal tak rychle přesunout na druhou stranu. Asistence: Tomáš Plekanec a Max Pacioretty.
    P.K. SUBBAN - 1:0
     
    01:56
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal využívá přesilovou hru. P.K. SUBBAN dostal nabito od Markova a tvrdou nekompromisní ránou propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Andrej Markov a Tomáš Plekanec.

    Jan Thöma

    Branky a nahrávky: 2. Subban (Markov, Plekanec), 21. Weise (Plekanec, Pacioretty), 35. Plekanec (Markov), 41. Galchenyuk (Gallagher, Desharnais), 52. Desharnais, 54. Plekanec (Markov) – 31. Okposo (Tavares, Bailey), 37. Kuljomin (Nielsen), 55. Lee (Strome), 58. Tavares


    Montreal Canadiens: Tokarski (MacDonald) – Subban, Markov, Gončar, Beaulieu, Gilbert, Jemelin – Pacioretty, Plekanec, Weise – Gallagher, Desharnais, Galchenyuk – Thomas, Eller, Sekáč – Bournival, Malhotra, Prust.
    New York Islanders: Halák (54. Johnson) – de Haan, Hamonic, Leddy, Boychuk, Hickey, Strait – Okposo, Tavares, Bailey – Strome, Nielsen, Lee – Kulemin, Nelson, Grabner – Clutterbuck, Cizikas, Martin.

    Rozhodčí: Rehman, McCauley – Cormier, Nansen
    bahis siteleri