Boston – Columbus 1:3 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 3:4 (kon.) | Montreal – NY Islanders 6:4 (kon.)
Ottawa – Carolina 2:3 (kon.) | Detroit – Nashville 5:2 (kon.) | Tampa – Colorado 3:2 (2:1 po s.n.)
Florida – Edmonton 2:3 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Toronto 3:0 (kon.) | Dallas – Washington 5:4 (kon.)
Minnesota – Arizona 3:1 (kon.) | San Jose – Calgary 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Anaheim 2:3 (0:1 po s.n.)
Pittsburgh – NY Rangers 2:5 (kon.)
konec
Dallas Stars
5:4 (2:0, 1:2, 2:2)
Washington Capitals
Neděle 18.01.2015, 02:10 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Caps si samozřejmě berou svůj oddechový čas.
     
    59:11
    Garbutt netrefil z poloviny kluziště opuštěnou klec jen o pár centimetrů!
     
    58:51
    Peters míří na svou střídačku!
    Nicklas BACKSTROM - 5:4
     
    56:34
    Washington právě vstřelil branku!
    A tak se hosté přece jen dočkávají! Ovečkin našel před bránou Dallasu zcela volného NICKLASE BACKSTROMA, jenž nedal Lehtonenovi žádnou šanci. Asistence: Alexandr Ovečkin, Karl Alzner
     
    50:14
    Zajímavost utkání: Capitals naposledy vyhráli v Dallasu v roce 1995!
     
    46:56
    Ward (WSH) však následně vysekl Oleksiakovi jeho hůl z rukou, a tak hostující útočník putuje na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    44:24
    Domácí si navíc berou svůj oddechový čas.
     
    43:58
    A už to mohlo být opět pouze o jednu branku! Brouwer byl zcela sám před Lehtonenem, kterého už měl na ledě, jenže hostující útočník poslal touš příliš nad bránu Dallasu.
    Ja. BENN - 5:3
     
    43:30
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Jen co Washington vyrovnal, tak Stars opět velice rychle odskakují na rozdíl dvou branek! Seguin našel svým pasem na levé straně najetého JAMIEHO BENNA, jenž už se tentokrát nemýlil. Asistence: Tyler Seguin, Colton Sceviour.
    Antoine ROUSSEL - 4:3
     
    43:14
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars si však berou své vedení zpět! Od modré totiž vystřelil Klingberg a jeho střelu ještě tečoval Garbutt přesně na hůl ANTOINA ROUSSELA, jenž už pouze trefil zcela prázdnou klec Caps. Asistence: Ryan Garbutt, John Klingberg.
    Alexander OVEČKIN - 3:3
     
    40:21
    Washington právě vstřelil branku!
    Goligoski trefil od modré ALEXANDRA OVEČKINA, který se následně dostal do samostatného úniku, jenž proměnil bez větších problémů, a tak máme velice rychle vyrovnáno. Asistence: Nicklas Backstrom.
    Andre BURAKOVSKY - 3:2
     
    36:08
    Washington právě vstřelil branku!
    Niskanen následně zavezl touš až do útočného pásma, kde následně předal puk mezi kruhy na ANDREHO BURAKOVSKÉHO, jenž trefil přesně pravý horní růžek domácí klece. Asistence: Matt Niskanen, John Carlson.
     
    35:55
    Domácí ujížděli ve dvou na jednoho, ale Garbuttovi se nepodařilo dostat puk na svého spoluhráče.
     
    34:03
    A tak jediný, kdo si odsedí dvě minuty je Antoine Roussel (DAL), jenž si odpyká trest za hrubost.
     
    31:32
    Klingberg vystřelil od modré a Peters jeho střelu vyrazil na levou stranu přesně na Seguina, jenž však zcela minul prázdnou klec Washingtonu!
     
    31:23
    Dallas bude hrát přesilovou hru, protože si Alzner (WSH) odsedí dvě minuty na trestné lavici za přidržení Hemského za bránou Caps.
     
    26:43
    Jenže Jason Spezza (DAL) se zde provinil dalším útočným faulem, a tak si Washington zahraje svou první regulérní přesilovou hru.
    Eric FEHR - 3:1
     
    25:30
    Washington právě vstřelil branku!
    A tak se přece jen hostující hokejisté dočkávají, když Caps ujeli ve dvou na jednoho a Ward nahrál na pravou stranu ERICKU FEHROVI, jemuž sice touš sjel z hole, ale následně zaplul přesně mezi betony Lehtonena. Asistence: Joel Ward, Brook Laich.
    Jason SPEZZA - 3:0
     
    24:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využili zaváhání hostující obrany, kdy se na Petersovu bránu valili hned tři hráči v zeleném proti jedinému v bílém a Cole nakonec nahrál na levou stranu JASONU SPEZZOVI, jenž svou dělovkou nedal Petersovi žádnou šanci. Asistence: Erik Cole, Jyrki Jokipakka.
     
    18:47
    Dallas bude hrát další přesilovou hru, protože Laich (DAL) podrazil Seguina, a dostává tak dvě minuty.
    Eric COLE - 2:0
     
    18:18
    Dallas právě vstřelil branku!
    Druhá formace Stars se však přece jen dočkává vstřelené branky! Hemský přihrál touš na modrou čáru Jokipakkovi, jenž jej poté nahodil směrem na hostující klec, kde ještě puk před Petersem ERIK COLE, a Dallas tak navyšuje své vedení. Asistence: Jyrki Jokipakka, Aleš Hemský.
     
    08:38
    Tak to byl hodně důležitý zákrok Lehtonena! Carlsson nahrál na levou stranu Orpikovi, jenž ihned vystřelil a domácí brankář jeho pokus nejdříve vyrazil nad sebe a následně ještě poslal touš vedle své klece.
     
    08:28
    Jenže přesilovka Dallasu končí hodně rychle. Jason Spezza (DAL) totiž nedovoleně bránil Laicha, a tak si odsedí dvě minuty.
     
    08:13
    Stars však budou hrát svou druhou přesilovou hru v utkání, protože na ledě bylo hned šest bruslařů Washingtonu, a tak dostane hostující střídačka dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    08:13
    Hemský se nyní z levé strany hnal zcela sám na Peterse, jenže český útočník chtěl ještě posunout touš na Spezzu, a tento pas byl zblokován posledním obráncem Washingtonu.
     
    07:01
    Eakin dostal velice dobrou přihrávku do jízdy a z pravé strany se hnal na Peterse, jenž však jeho zakončení zlikvidoval.
    Tyler SEGUIN - 1:0
     
    02:26
    Dallas právě vstřelil branku!
    Star využívají přesilovou hru! Domácí se však velice rychle dostali zpět do svého útočného pásma, kde Spezza nahrál mezi kruhy na zcela volného TYLERA SEGUINA, jenž už si tváří v tvář poradil s Petersem. Asistence: Jason Spezza, Cody Eakin.
     
    01:40
    Je tu první vyloučení v utkání! Nicklas Backström (WSH) totiž přidržel pronikajícího Eakina, a tak si hostující útočník odsedí dvě minuty.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 3. Seguin (Spezza, Eakin), 19. Cole (Jokipakka, Hemský), 25. Spezza (Cole, Jokipakka), 44. Roussel (Garbutt, Klingberg), 44. Ja. Benn (Seguin, Sceviour) – 26. Fehr (Ward, Laich), 37. Burakovsky (Niskanen, Carlson), 41. Ovečkin (Backstrom), 57. Backstrom (Ovečkin, Alzner)


    Dallas Stars: Lehtonen (Lindback) – Goligoski, Klingberg, Jo. Benn, Demers, Jokipakka, Oleksiak – Ja. Benn, Seguin, Sceviour – Cole, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Moen.
    Washington Capitals: Peters (Holtby) – Orpik, Carlson, Alzner, Niskanen, Hillen, Green – Ovečkin, Backström, Burakovsky – Johansson, Kuzněcov, Brouwer – Laich, Fehr, Ward – Chimera, Beagle, Wilson.

    Rozhodčí: Rooney, Burchell – Sericolo, Devorski

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri