Boston – Columbus 1:3 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 3:4 (kon.) | Montreal – NY Islanders 6:4 (kon.)
Ottawa – Carolina 2:3 (kon.) | Detroit – Nashville 5:2 (kon.) | Tampa – Colorado 3:2 (2:1 po s.n.)
Florida – Edmonton 2:3 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Toronto 3:0 (kon.) | Dallas – Washington 5:4 (kon.)
Minnesota – Arizona 3:1 (kon.) | San Jose – Calgary 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Anaheim 2:3 (0:1 po s.n.)
Pittsburgh – NY Rangers 2:5 (kon.)
po prodl.
San Jose Sharks
3:4 (0:2, 3:1, 0:0 - 0:1)
Calgary Flames
Neděle 18.01.2015, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Sean MONAHAN - 3:4
     
    60:24
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Moc času v nastavených pěti minutách hosté k rozhodnutí nepotřebovali. Hned po dalším vhazování u domácí branky se dostali k puku, nahozený kotouč na svatyni Anttiho Niemiho potom učinil stěžejní moment. Puk odražený právě na předbrankovém prostoru dopravil do sítě SEAN MONAHAN, jehož radost je asi pochopitelná. Calgary bere dva body. Asistence: Mark Giordano, Paul Byron.
    Jiří HUDLER - 3:3
     
    31:32
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Gólový příběh druhé třetiny ale ještě ani zdaleka nekončí. Naopak. Hosté založili novou protiakci a okamžitě se jim podařilo odpovědět vyrovnávací brankou, v zakončení celé akce se ocitl český útočník a nejproduktivnější hráč Calgary Flames JIŘÍ HUDLER. Vytáhl se hodně blízko k brankáři Žraloků a nedal mu moc šancí na záchranu situace pro družinu San Jose. Máme opět srovnáno a čeká nás zajímavý další průběh. Asistence: Mikael Backlund, Mark Giordano.
    Melker KARLSSON - 3:2
     
    29:00
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Obrat máme na světě! Žraloci nepotřebovali na převat ve skóre ani polovinu druhé třetiny, tentokráte se prosazuje objev letošní sezóny pro San Jose Sharks MELKER KARLSSON. Zmiňovaný šikula si najel na pravou stranu brankoviště a věděl, že přesně tímto směrem by mohl kus černé gumy putovat. Stalo se tak. po přihrávce od Pavelskiho Karlsson pouze doklepl kotouč za zmateného Ortia. Domácí jdou poprvé do vedení. Asistence: Joe Pavelski, Justin Braun.
    Joe THORNTON - 2:2
     
    22:40
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Důraz na brankovišti, hbitá práce a hlavně přesnost v zakončení. Všechno tohle teď předvedli hráči San Jose v přesilové hře, když se jim podařilo dát druhý gól během několika málo okamžiků a srovnat skóre na kostce v aréně. První dorážky u Orita před brankou ještě ovoce nenesly. Ale uvolněný zůstal také JOE THORNTON, jenž udeřil do kotouče u pravé tyče klece Calgary a zajistil radost v SAP Center. Začínáme výsledkově zase od začátku. Asistence: Joe Pavelski, Patrick Marleau.
    Logan COUTURE - 1:2
     
    20:13
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Pokud jsme v první třetině konstatovali, že Calgary mělo výborný vstup do dvacetiminutovky, o Žralocích to teď pladí úplně stejně. První akce prostřední části a je sníženo. Talentovaný a hlavně hbitý Kanaďan ve službách San Jose LOGAN COUTURE se rozjel na levé straně, přesně zamířil a výborně mířenou muškou překonal Ortia v kleci Calgary Flames. Hned zase bude průběh duelu napínavější. Asistence: Patrick Marleau, Justin Braun.
    Joe COLBORNE - 0:2
     
    05:59
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nejen, že Sharks tuhle přesilovku zatím nedokázali využít ve svůj prospěch, domácí mančaft v ní dokonce inkasuje gól. Takže pro Calgary takový počin znamená vstřelenou branku v oslabení. Dobře se dokázal obraně Žraloků uvolnit JOE COLBORNE, jenž potom uháněl úplně sám na Anttiho Niemiho, oklamal jej kvalitní kličkou a pak už jen zvedal ruce nad hlavu. Hosté vedou již rozdílem branek, před polovinou první části. Asistence: Matt Stajan.
    Dennis WIDEMAN - 0:1
     
    00:40
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně rychlý začátek v podání hostujících Calgary Flames. Sotva se Plameny dostaly poprvé za zápas do útočné třetiny, hned je z toho branka. Antti Niemi bude potřebovat hodně klidu, aby ustál nelehkou situaci hned na startu klání. Střela DENNISE WIDEMANA proskotačila až za záda Fina ve službách San Jose Sharks. Žraloci mají hned od začátku co dohánět. Asistence: Joe Colborn, Mason Raymond.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 21. Couture (Marleau, Braun), 23. Thornton (Pavelski, Marleau), 29. Karlsson (Pavelski, Braun) – 1. Wideman (Colborne, Raymond), 6. Colborne (Stajan), 32. Hudler (Backlund, Giordano), 61. Monahan (Giordano, Byron)


    San Jose Sharks: Niemi – Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Tennyson, Hannan – Pavelski, Couture, Karlsson – Nieto, Thornton, Marleau – Kennedy, Hertl, McGinn – Wingels, Sheppard, Goodrow
    Calgary Flames: Ortio – Brodie, Giordano, Wideman, Russell, Engelland, Šmíd – Hudler, Backlund, Gaudreau – Jones, Monahan, Bouma – Colborne, Shore, Raymond – Byron, Stajan, Bolig

    Rozhodčí: St. Laurent, Skilliter – Galloway, Wheler

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri