Znojmo – Miskolc 8:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
8:2 (6:1, 2:1, 0:0)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
Neděle 18.01.2015, 13:00 • Zimní stadion města Znojma • Erste Bank Juniors League
Partner:
     
    56:53
    Deak se pokoušel tečovat nahození od modré čáry. Daňo puk zachytil na svých betonech. Maďarský útočník ale dostal prostor k dorážce, ale i ta končí v dosahu znojemského gólmana.
     
    55:05
    Teď ale budou mít šanci. Patrik Bulín (ZNO) si musí odpočinout na dvě minuty.
     
    51:18
    Michal Kruckovyč se zdravě naštval a projel se po křídle až do útočného pásma, obkroužil bránu a ještě zakončoval k bližší tyčce, puk se ještě dostal do mezikruží, kde mohl dorážet Niederhafner. Tam však už zapracovala hostující obrana.
     
    48:11
    Brabec měl trochu obtíže s rozehrávkou za svou klecí a s neodbytným soupeřem, nakonec se mu podařilo přihrát svému spoluhráči, ale neodpustil si vybít zlost a dotírajícího protihráče narazil na bránu, která se převrátila. Brabec (ZNO) tak inkasuje menší trest za nedovolené bránění. Hraje se 4 na 4.
     
    47:01
    Za sekání si dvě minuty odsedí Karda (MIS).
     
    41:47
    Hosté ale zbytečně faulují. Dvě minuty pro Deaka (MIS) za nedovolené bránění.
     
    41:33
    Hezký moment Komjatiho. Ten projel téměř celým kluzištěm, prosmýkl se domácí defenzívou a ocitl se tváří v tvář Daňovi. Ten ale jeho bekhend z bezprostřední blízkosti zachytil!
     
    39:59
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Vteřinu před druhou sirénou Miskolc snižuje. Situaci dva na jednoho skvěle vyřešil Szopos, jenž přihrál do mezikruží lépe postavenému IŠTVÁNU GÁBORU SZÜCSOVI. Ten pálil nad lapačku gólmana, který už nestačil při přesouvání se zareagovat. Asistence: Otto Szopos a Akos Laczko.
     
    39:03
    Orli právě vstřelili branku!
    Výborná práce Kruckovyče, který zavezl kotouč před Kisse, obkroužil klec a ještě se pokoušel zasunout. Gólman ale vleže na brankové čáře zabránil kotouči přejít do sítě. Rychle si ale před brankoviště najel JAN BULÍN a došťouchl puk do brány za bezmocného Kisse. Asistence: Michal Kruckovyč a Jiří Kuntoš.
     
    37:07
    Odražený puk se dostal k levé tyče před znojemského gólmana, kde stál zapomenutý Samaraglai. Nenašel však dostatek místa v domácí bráně a trefuje jen boční síťku.
     
    34:52
    Další trest. Dvě minuty inkasuje Milan Bernath za napadení (MIS).
     
    34:44
    Zazvonila tyčka znojemské brány!
     
    32:30
    Dvě minuty pro Jambora (ZNO) – nedovolené bránění.
     
    32:12
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemské přečíslení dva na jednoho končí dalším gólem za Kissovými zády. JAN JAMBOR trochu čekal a nechával gólmana v nejistotě, nakonec ale přesně zamířil do vzdálenějšího horního růžku maďarské klece. Asistence: Patrik Tondl.
     
    29:01
    Síly na ledě se vyrovnají. Mikulič (ZNO) si jde sednout na dvě minuty za nedovolené bránění, které má na svědomí znojemský gólman Daňo.
     
    28:24
    Další početní výhoda pro Znojma. Za podražení inkasuje menší trest Danko (MIS).
     
    27:25
    Jan Bulín měl na své holi další gól. Zůstal až trestuhodně zapomenut v mezikruží, kam také dostal kotouč a nastřeluje tyčku!
     
    24:46
    Dvě minuty za krosček pro Komjatiho (MIS).
     
    24:24
    Kruckovyč s menšími potížemi zavezl kotouč až do útočného pásma Orlů, kde jej přenechal svým spoluhráčům. Nakonec se ještě sám dostal k nebezpečné dorážce, kterou ale Kiss našel na svém betonu.
     
    21:33
    A Miskolc si vyzkouší i přesilovku. Niederhafner (ZNO) si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    19:45
    Tondl pálil z kruhu, brankář neměl puk zcela pod kontrolou a vznikla před ním menší strkanice. Rozhodčí vylučuje na obou stranách. Tondl (ZNO) – hrubost a Gyorfy (MIS) taktéž hrubost.
     
    19:29
    To se jim po delší době podařilo, ale hosté si opět počínali trochu nevybíravě u zadního mantinelu, kde se těžce zvedá Tondl. Szücs (MIS) si po domluvě rozhodčích odsedí dvě minuty za sekání. Početní výhoda pro Znojmo pět na tři.
     
    18:43
    Miskolc jde do čtyř. Menší trest za nedovolené bránění pro Laczka (MIS).
     
    16:08
    Miskolc právě vstřelil branku!
    První odpověď hostů. Po vyhraném buly se dokázal před znojemským gólmanem uvolnit OTTO SZOPOS a posílá kotuč od pravé tyče bekhendem pod víko. Asistence: Ištván Gabor Szücs a Aron Zekov.
     
    14:00
    Orli právě vstřelili branku!
    Šestý gól a autorem je kdo? Samozřejmě. JAN BULÍN. Opět se dostal k odraženému puku a sám před Kissem v mezikruží zvolil nízkou střelu kolem levého betonu k tyči. Asistence: Jan Jambor.
     
    12:49
    Orli právě vstřelili branku!
    Co k tomu dodat. Myslím, že máme jasně určeného muže dnešního utkání. JAN BULÍN prostě není k zastavení, najel si opět sám před Kisse a poslal kotouč kolem lapačky maďarského gólmana do brány. Asistence: Radek Niederhafner.
     
    10:51
    Oddechový čas pro hosty.
     
    10:51
    Orli právě vstřelili branku!
    A čtvrtý gól JANA BULÍNA. Ten je dnes skutečně v ráži. Nahození od modré čáry Kiss jen vyrazil před sebe a pro znojemského střelce nebyl problém dopravit kotouč za jeho záda. Asistence: Patrik Tondl.
     
    09:44
    Orli právě vstřelili branku!
    A JAN BULÍN se nemýlí. Několikrát si před Kissem zamíchal pukem a posílá jej po ledě kolem pravého betonu k tyčce. Hattrick znojemského nejproduktivnějšího hráče.
     
    09:44
    Jan Bulín byl v úniku faulován Laczkem a je nařízeno trestné střílení!
     
    07:34
    Trest na straně Znojma. Dvě minuty inkasuje Jan Bulín (ZNO) za sekání.
     
    07:02
    Další průnik Jana Bulína, který se tentokrát dokázal zbavit i Danka a švihem pálí do hrudi Kisse.
     
    05:05
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí se ale dokázali rychle dostat zpět k puku a po pasu do mezikruží mohl v klidu pálit opět JAN BULÍN, jenž tentokrát propasíroval kotouč mezi tělem a paží Kisse do sítě. Asistence: Michal Kruckovyč.
     
    03:19
    Dvě minuty za sekání pro Bernatha (MIS).
     
    02:41
    Orli právě vstřelili branku!
    A špatná rozehrávka Maďarů znamená gól v jejich síti. Individuální akci přes téměř celé kluziště završil JAN BULÍN přesnou střelou nad lapačku Kisse. Bez asistence.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 3. Bulín J., 6. Bulín J. (Kruckovyč), 10. Bulín J. (TS), 11. Bulín J. (Tondl), 13. Bulín J. (Niederhafner), 14. Bulín J. (Jambor), 33. Jambor (Tondl), 40. Bulín J. (Kruckovyč, Kuntoš.) – 17. Szopos (Szücs, Zekov), 40. Szücs (Szopos, Laczko)


    HC LERAM Orli Znojmo: Daňo – Pucher, Brabec, Kruckovyč, Krejčí – Kuntoš, Březina, Tondl – Jambor, Bulín J., Bulín P. – Niederhafner, Mikulič.
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Kiss – Laczko, Ban, Gyorfy, Danko, Bernath, Poszar, Nagy – Szücs, Szopos, Zekov – Karda, Komjati, Deak – Samaraglai, Molnar, Seres.
    bahis siteleri