New Jersey – Boston 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Calgary 2:1 (kon.) | Carolina – Washington 3:0 (kon.)
Tampa – Chicago 4:0 (kon.) | Dallas – Colorado 4:5 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Los Angeles 4:2 (kon.)
Nashville – Detroit 3:4 (kon.) | Florida – Buffalo 5:3 (kon.) | NY Islanders – Carolina 3:5 (kon.)
Columbus – New Jersey 0:2 (kon.) | Boston – Arizona 4:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
9:0 (0:0, 6:0, 3:0)
HC Lvi Fosfa Břeclav
Sobota 28.02.2015, 17:00 • MEO Aréna • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:53
    Přerov právě vstřelil branku!
    VLASTIMIL DOSTÁLEK si udělal z dnešního zápasu střeleckou exibici. Přerovskému útočníkovi se povedlo Šurého překonat již po čtvrté! Asistence: Mikuláš Zbořil.
     
    45:53
    Přerov právě vstřelil branku!
    VLASTIMILU DOSTÁLKOVI se nakonec podařilo zkompletovat hattrick. Přerovský útočník dorazil svoji střelu za záda Šurého a Zubři vedou už 8:0! Asistence: David Kudělka.
     
    44:12
    Přerov právě vstřelil branku!
    Popelka si stahovačkou obešel dva obránce, poté vystřelil, kotouč se odrazil od betonu Šurého před Šimona Kratochvíla, který ho posunul na PETRA ŠKOLOUDA, jenž z první zavěsil puk do vrchní části branky. Asistence: Šimon Kratochvíl.
     
    36:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tohle zavání debaklem. Prudké nahození od RADOMÍRA PALY doplachtilo až k pravé tyči břeclavské klece, odkud se kotouč odrazil přímo do sítě. Asistence: Zdeněk Sedlák.
     
    32:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    VLASTIMIL DOSTÁLEK si počkal na přihrávku od Michala Popelky a střelou z první procedil puk za Šurého záda. Asistence: Michal Popelka, David Šebek.
     
    30:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Rozhodčí se nakonec rozhodli správně a Zubři zvyšují své vedení již na 4:0. Autorem proměněného samostatného nájezdu je VLASTIMIL DOSTÁLEK. Bez asistence.
     
    25:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Třetí trefu domácího celku přidává do břeclavské sítě DAVID ŠEBEK. Útočník Zubrů se prosazuje rychlou otočkou zpoza branky. Asistence: Mikuláš Zbořil.
     
    23:45
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři bleskově přidávají do břeclavské sítě druhou trefu. Dostálek předložil puk před brankoviště na osamoceného MICHALA POPELKU, který z první prostřelil Šurého mezi betony. Asistence: Vlastimil Dostálek, David Šebek.
     
    23:28
    Přerov právě vstřelil branku!
    První šanci JIŘÍHO GOIŠE ještě Šurý vyrazil, ale dorážku přerovského útočníka do odkryté klece již zachytit nedokázal. Zubři se v přesilovce dostávají do vedení. Asistence: Zdeněk Sedlák.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 24. Goiš (Sedlák), 24. Popelka (Dostálek, Šebek), 26. Šebek (Zbořil), 31. Dostálek, 33. Dostálek (Popelka, Šebek), 37. Pala (Sedlák), 45. Školoud (Š. Kratochvíl), 46. Dostálek (Kudělka), 55. Dostálek (Zbořil)


    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Slovák) – Pala, Osina, Kudělka, Zbořil, Vlček, Janota, Polák, Andrýsek – Goiš, Sedlák, D. Šťastný – Popelka, Šebek, Dostálek – Sakrajda, Kolář, Blinka – Málek, Školoud, Š. Kratochvíl.
    HC Lvi Fosfa Břeclav: Šurý (Klimeš) – Směřička, Miklík, Höss, Beneš, Fejt – Čápek, Průdek, Červenka – Kubáč, Kučera – Tobola, Papp Nováček, Medřický – Buhaj.

    Rozhodčí: Koziol – Novotný, Šutara
    bahis siteleri