New Jersey – Boston 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Calgary 2:1 (kon.) | Carolina – Washington 3:0 (kon.)
Tampa – Chicago 4:0 (kon.) | Dallas – Colorado 4:5 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Los Angeles 4:2 (kon.)
Nashville – Detroit 3:4 (kon.) | Florida – Buffalo 5:3 (kon.) | NY Islanders – Carolina 3:5 (kon.)
Columbus – New Jersey 0:2 (kon.) | Boston – Arizona 4:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:1 (4:0, 1:0, 1:1)
HK Nový Jičín
Sobota 28.02.2015, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:38
    Vsetín si vyzkouší dvojnásobnou početní výhodu, potrvá 50 vteřin a zapříčinil ji Lukáš Vnenk, dvě minuty podražení. Navíc Martin Kabeláč osobní trest za nesportovní chování.
     
    56:44
    Dnešnímu utkání přihlíží 2229 platících diváků!
     
    56:28
    Sotva skončila jedna přesilová hra Vsetína, začne další, tentokrát se zákrokem proti pravidlům provinil Horák, dvě minuty hákování.
     
    55:53
    Tutová šance třetí formace Vsetína, Kývala připravil tutovou možnost pro Štrbíka, ten však trefil masku brankáře Šrámka!
     
    51:15
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté z Nového Jičína se dočkali čestného zásahu! Čisté konto brankáři Hromadovi překazil LUKÁŠ VNENK, jeho přízemní střela od modré čáry se zastavila až ve vsetínské brance. Asistence: Michal Žák, Martin Kabeláč.
     
    50:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se prosazují i ve vlastním oslabení! Pro kotouč se do útočné třetiny vydal Kolařík, dohrál soupeře u mantinelu a vybojoval touš pro DAVIDA HRAZDIRU, jenž z mezikruží prostřelil Šrámka. Asistence: Jan Kolařík.
     
    50:17
    Nový Jičín vyzkouší početní výhodu, dvě minuty trest pro vsetínského brankáře Hromadu za vysokou hůl.
     
    42:00
    Po střele Halody se k odraženému kotouči hnal Zúbek, byl však podražen a Přemysl Vašut si na dvě minuty odpočine.
     
    35:05
    Nový Jičín dostane možnost dvojnásobné početní výhodě, ta bude trvat 20 vteřin, na straně domácích se provinil Josef Daněk podražením.
     
    33:25
    Zvýšená aktivita Nového Jičína přináší první vyloučení na domácí straně. Dvě minuty pro Daniela Vaňka za hákování.
     
    30:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V půli zápasu se domácí dostávají do pětibrankového vedení! Vsetínští již delší dobu operovali v útočném pásmu, tentokrát se kotouč dostal na hůl DAVIDA VÍTKA, jenž bekhendem dostal kotouč za Šrámkova záda. Asistence: Daniel Vaněk.
     
    20:32
    Hned v úvodu druhé třetiny se bude vylučovat a znovu na straně Nového Jičína. Trest fasuje David Mikšan, dvě minuty za hákování.
     
    15:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští nyní byli chvíli v klidu, ale nyní se opět ozývá puška vsetínského útoku! Slováček poslal přihrávku svému parťákovi z lajny DAVIDU HRAZDIROVI, ten už měl před sebou pouze branku se Šrámkem a nádhernou střelou s pomocí břevna zavěsil čtvrtou branku domácích. Asistence: Ondřej Slováček, Michal Nedbálek.
     
    11:16
    Hostující trenér Flašar žádá oddechový čas, v témže čase Nový Jičín střídá brankáře, Iláše nahrazuje Šrámek.
     
    11:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá další přesilovou hru! Slováček si s kotoučem počkal na najíždějícího MARTINA AMBRUZE, jemuž se kotouč podařilo dostat za Iláše. Asistence: Ondřej Slováček, David Hrazdira.
     
    10:25
    Hrazdira znovu vypálil z kruhu a trefil břevno!
     
    10:07
    Další přesilová hra a znovu pro Vsetín, dvě minuty pro Vašuta za sekání.
     
    08:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Flašar pouze oddálil další branku v síti Nového Jičína! Vsetín se znovu usadil v útočném pásmu, Hrazdira nabil na střelu MICHALU NEDBÁLKOVI a ten dělovou ránou rozvlnil síť za Ilášem. Asistence: David Hrazdira, Lukáš Vrba.
     
    04:47
    Vsetínští předvádí skvělou přesilovou hru, Kolařík do prázdné branky vybízel ke skórování Vítka, ten odkrytou klec minul, následně Vaněk nastřelil tyč!
     
    00:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak to je vstup! Vsetínští nahodili kotouč okamžitě do útočného pásma, za brankou se v rozehrávce nepohodl Iláš se svým obráncem, čehož využil JAN KOLAŘÍK a zavezl kotouč do odkryté branky. Bez asistence.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 1. Kolařík, 9. Nedbálek (Hrazdira, Vrba), 12. Ambruz (Slováček, Hrazdira), 16. Hrazdira (Slováček, Nedbálek), 31. Vítek (Vaněk), 51. Hrazdira (Kolařík) – 52. Vnenk (Žák, Kabeláč)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Tesařík, Hryciow, Nedbálek, Vrba, Haloda, Tichý, Báchor, Grebenjuk – Vítek, Vaněk, Kolařík – Slováček, Hrazdira, Ambruz – Zúbek, Ondráček, Podešva – Štrbík, Daněk, Kývala.
    HK Nový Jičín: Iláš (Šrámek) – Žák, Flašar, Hruška, Vašut, Horák, Vnenk, Cabák – Gebauer, Mráz, Kabeláč, Mikšan, Lehečka, Ižacký, Hanák, Novotný, Uhlár.

    Rozhodčí: Fiala – Bojda, Mikler

    Diváci: 2229
    bahis siteleri