Salzburg – Austria 3:1 (kon.) | Rapid – Wolfsberger 4:1 (kon.) | Admira – Grödig 2:3 (kon.)
konec
FC Red Bull Salzburg
3:1 (2:1)
FK Austria Vídeň
Sobota 04.04.2015, 16:00 • Red Bull Aréna, Salzburg (kapacita 31.100 diváků) • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u utkání 27. kola rakouské nejvyšší fotbalové soutěže, ve kterém proti sobě nastoupí Red Bull Salzburg a Austria Vídeň. Výkop očekávaného šlágru tohoto kola je přesně v 16 hodin.
     
    Tabulkové postavení hovoří jasně. Domácí tým je lídr Tipico Bundesligy, nasbíral dohromady 51 bodů a na ostatní týmy se dívá s pořádným náskokem, nejbližší pronásledovatel Rapid Vídeň na něj ztrácí šest bodů.
     
    Poslední zápasy Salzburgu:
    RZ Pellets WAC – Salzburg 3:2.
    Salzburg – Sturm Graz 1:0.
    Salzburg – Altach 0:1.
    FC Admira – Salzburg 1:4.
    Salzburg – Grödig 3:1.
     
    Austria Vídeň naopak prožívá hodně špatnou sezonu. Je až na sedmém místě a o evropských pohárech, natož o titulu, si může nechat jenom zdát. Dnešní hosté nasbírali celkem 33 bodů a na Salzburg ztrácejí 18 bodů. Je jasné, že v dnešním zápase rozhodně nebudou favority.
     
    Poslední zápasy Austrie:
    Austria – Ried 0:1.
    FC Admira – Austria 1:1.
    Austria – Rapid 2:1.
    Sturm Graz – Austria 2:1.
    Wiener Neustadt – Austria 1:0.
     
    Poslední vzájemné zápasy:
    Austria – Salzburg 2:4 (6.12.2014)
    Salzburg – Austria 2:3 (21.9.2014)
    Austria – Salzburg 3:0 (26.3.2014)
    Salzburg – Austria 4:0 (15.12.2013)
    Austria – Salzburg 1:2 (6.10.2013).
     
    Úvodní sestavy:

    FC Red Bull Salzburg: Gulacsi – Ankersen, Ilsanker, Hinteregger, Schmitz – Lazaro, Ramalho, Keita, Minamino – Sabitzer, Soriano.
    Náhradníci: Leitgeb, Barisha, Djuricin, Bruno, Quaschner, Walke, Pires

    FK Austria Vídeň: Lindner – Salamon, Suttner, Rotpuller, Ortlechner – Holland, Holzhauser, Meilinger, Royer, De Paula, Frank
    Náhradníci: Mader, Grünwald, Zulechner, Handzikić, Serbest, Stronati, Ramsebner

    Rozhodčí: Dominik Ouschan – Matthias Winsauer, Stefan Kühr.
    Grafické rozestavení domácího týmu
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Toto je pro hosty hodně studená sprcha. Keita si krátce po výkopu narazil míč s Ramalhem a hned si naběhl do vápna, kam směřoval přávě od Ramalha dlouhý míč. Záložník nezaváhal, poslal míč podél malého vápna na MARCELA SABITZERA a ten ve skluzu trefuje odkrytou branku. Gól padl po dvaceti vteřinách hry. Asistence: Naby Keita.
    Marcel SABITZER - 1:0
     
    2
    Austria si prakticky od úvodu nesáhla na míč, Salzburg je všude dříve.
     
    3
    U rohového praporku přišel Sabitzer v souboji o míč a kulatý nesmysl je tak první trošku delší čas na kopačkách hostí.
     
    4
    Dlouhý nákop Hollanda našel rukavice Petera Gulacsiho, který má míč v rukou a uklidňuje své spoluhráče.
     
    6
    Austria právě vstřelila branku!
    Kousek za půlkou přišel Keita o míč a ač se poté snažil ve spolupráci s obránci jej vzít Suttnerovi zpět, nepodařilo se to. Záložník hostí následně poslal prudký centr do vápna přímo na pravačku DAVIDA DE PAULY, který z první parádní ranou prostřelil gólmana. Asistence: Markus Suttner.
    David De PAULA - 1:1
     
    8
    Fanoušci domácích se nyní zlobí, zdálo se jim, že míč se dostal do zámezí od nohy hostujícího hráče. Roh to však není, vidíme odkop od branky.
     
    10
    Až nyní si domácí vynutili kop od rohu, který však nebyl nikterak nebezpečný a prakticky jen prolétl vápnem do autu. Opět se tak bude kopad od branky Lindnera.
     
    11
    Obrovská šance hostí. Hinteregger zkoušel hlavičkou malou domů na Gulacsiho, jenže to se vůbec nepodařilo. Naopak poslal míč přímo na kopačky Holzhausera, který sám před Gulacsim trefil jen dobře postaveného brankáře Salzburgu.
     
    12
    Hosté znovu byli blízko ke druhému gólu, když Ankersen ve skluzu odpálil míč před číhajícím Frankem tak, že si dal téměř vlastní gól. Obranným zákrokem orazítkoval totiž břevno své branky.
     
    12
    A velká šance byla k vidění i na druhé straně. Sabitzer prošel s míčem neohroženě do vápna, kde přihrál Valentinu Lazarovi. Ten však z první nestřílel, nýbrž si míč zpracoval a až poté vypálil. Jeho pokus byl zblokován na roh.
     
    14
    Hra se nyní trošku uklidnila, ani jeden z týmů nemá gólové šance, předchozí tři gólové příležitosti však stály za to a kdyby bylo po patnácti minutách skóre 2:3, nikdo by se nemohl divit.
     
    16
    Na polovině hřiště získali hosté míč a jdou s ním dopředu.
     
    17
    Meilingerův centr do vápna z pravé strany nadělal sice Gulacsimu trošku potíží, domácí gólman však míč nadvakrát zkrotil.
     
    19
    Suttner nekompromisně odpálil centrovaný míč z nohy Sabitzera na rohový kop.
     
    20
    Po rohu sice vznikla před brankou hostí pořádná trma-vrma, ve které se nejlépe zorientoval Andre Ramalho, jenže svojí střelou bez přípravy minul pravou tyčku zhruba o pět metrů.
     
    21
    Slibná příležitost hostí. Kapitán Jonatan Soriano si počkal na hranici vápna na přihrávku a poté se snažil z první obstřelit gólmana k levé tyči. Heinz Lindner musel jít na zem a natáhnout se po balonu.
     
    22
    Hinteregger se na svojí vlastní polovině provinil faulem, po kterém kopali hosté přímý volný kop. Centr Hollanda se však stal jasnou lahůdkou pro Gulacsiho.
     
    23
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Lahůdka v podání domácího ofenzivního záložníka VALENTINA LAZARA. Soriano mu krásnou uličkou přiťukl míč a najednou by Lazaro spolu se Sabitzerem sám před gólmanem Lindnerem. Už to vypadalo, že přihraje, když si míč popotáhl do levé strany a poté zakončil do odkryté branky. Asistence: Jonatan Soriano.
    Valentino LAZARO - 2:1
    Red Bull Salzburg si bere vedení zásluhou Lazara zpět.
     
    24
    Austria mohla opět po hodně krátké době vyrovnat, když se centrovaný míč snášel na nohy Davida De Pauly. Jenže střelec zatím jediného gólu hostí nezakončil, neboť míč odvrátil na roh Hinteregger.
     
    25
    Další útok hostí je přerušen, jelikož Marco Meilinger zahrál rukou, což samozřejmě není povoleno.
     
    27
    Domácí se opět tlačí před branku Austrie a hledají volné mezírky v její obraně.
     
    27
    A málem to vyšlo. Opět u toho byl Keita, který parádně našel na hranici penaltového puntíku Soriana. Ten zkusil zamířit k levé tyčce, ale jen o kousek jí minul.
     
    28
    Soriano měl prsty v další příležitosti svého týmu. Na hraně ofsajdové pasti našel Minamina, jenž vyhrál souboj nad obráncem a z velkého vápna vystřelil. Chyběl mu zhruba půlmetr, aby míč zamířil pod břevno.
     
    30
    Austria se zuby nehty brání dalšímu kontru domácích, nyní odvrátili hosté rodící se nebezpečnou situaci na roh, který zahraje Thomas Salamon.
     
    30
    Ihned po rohu následuje druhý rohový kop, ale ani ten nebyl nebezpečný a nyní končí míč v zámezí přičiněním domácího celku. Austria si tak bude moci chvíli oddechnout.
     
    31
    Čekajícího Hollanda připravil o míč André Ramalho a hned pádil dopředu, ale svým centrem do vápna trefil prvního bránícího hráče.
     
    32
    Nyní se mohou hosté oprávněně zlobit po tom, co si Thomas Salamon výborně rozuměl s Alexanderem Frankem a našel ho milimetrovým centrem. Frank si míč zpracoval a z hranice penalty chtěl vystřelit, ale zastavil jej hvizd sudího, protože jeho asistent signalizoval ofsajd. Jak se ukázalo z opakovaného záběru, tak Frank se v postavení mimo hru nenacházel.
     
    34
    Raphael Holzhauser fauloval zhruba čtyřicet metrů před brankou Petera Ankersena. Centr se domácím ale vůbec nevydařil a bude se jen kopat od branky.
     
    36
    Hraje se stále nahoru dolu, oba týmy předvádějí parádní podívanou. Po raulu Ramalha byli s míčem nějaký ten čas na polovině soupeře hráči Austrie. Daniel Royer po levé straně obešel tři hráče a dostal se do vápna, odkud vystřelil, leč Schmitz stál tam, kde stát měl a učinil jeho průniku šmitec.
     
    38
    Toto se hostům příliš nepovedlo. Ortlechner pracně získal míč a poslal jej na Meilingera, který ale svojí přihrávkou našel nohu protihráče.
     
    39
    Salzburg se ale opět poměrně snadno zbavuje míče, když Peter Ankersen dal do souboje až příliš velký důraz a pomohl Royerovi na zem. Přímý volný kop pro hosty, kteří budou centrovat.
     
    40
    Hned po centru se míč odrazil k Salamonovi, který se nechal lehce obehrát soupeřem. Minamino mířil na zteč branky soupeře a ač nakonec celou akci zbrzdil, dokázal najít ve vápně Lazara, který zblízka vůbec netrefil branku.
     
    41
    Branku trefil na druhé straně Meilinger, jehož rána z hranice velkého čtverce šla přesně do míst, kde stál připravený Peter Gulacsi.
     
    42
    David De Paula poslal hodně tvrdě k zemi Nabyho Keitu. Benno Schmitz se staví k míč a bude kousek za půlící čárou centrovat do vápna.
     
    43
    Centr Schmitze se snesl na hlavu Hintereggera, který druhý gól nepřidá, protože jeho hlavička nebyla vůbec důrazná a Lindner s ní neměl problém.
     
    43
    Další podařená akce domácích. Lazaro vyslal uličkou do zakončení Sabitzera, který si zpracoval míč, obtočil se s ním a poté vystřelil, jenže o drahný kus minul branku Austrie.
     
    44
    V prvním poločase nenastaví sudí Dominik Ouschan ani minutu nad rámec normální hrací doby.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas zajímavého zápasu je za námi. Red Bull dostal do vedení hned v první minutě Marcel Sabitzer, ale hosté vyrovnali za pět minut zásluhou Davida De Pauly a poté měli dvě velké šance, které neproměnili. Také Salzburg měl slibnou příležitost, takže po patnácti minutách mohlo být skóre klidně 2:3. Jenže gol púadl až v třiadvacáté minutě, kdy se po zaváhání obrany hostí prosadil po pěkné akci Valentino Lazaro.
     
    Statistiky prvního poločasu:
    Góly: 2-1.
    Střely na branku: 4-3.
    Zblokované střely: 3-1.
    Střely mimo: 3-1.
    Ofsajdy: 0-1.
    Rohy: 4-0.
    Fauly: 4-8.
    Žluté a červené karty: 0-0.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:01.
     
    Vše se schluje k zahájení druhého poločasu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Vypadá to, že ani jeden z týmů v průběhu poločasové přestávky nestřídal, hraje se ve stejném složení jako v prvním poločase.
     
    46
    Hosté kombinují na svojí obranné polovině. Následný centr ale nenašel svého adresáta,sebral jej Keita a Salzburg tak opět jde dopředu.
     
    47
    Keita přihrál na nohy Soriana, který přiťukl míč Sabitzerovi, jenž měl k němu o něco dále než Lindner a nakonec se od jeho noh míč odrazil do zámezí.
     
    48
    Hosté se opět musí bránit, Salzburg vymýšlí zajímavé a nápadité akce.
     
    48
    Hlavní sudí si k sobě volá Stefana Ilsankera, který u pravé lajny zkosil před zraky asistenta pronikajícího Alexandera Franka. Zasloužená karta žluté barvy pro domácího beka.
     
    49
    Domácí se sice ubránili a odvrátili míč za vápno. Tam však byl faulován Holzhauser Lazarem a bude z toho přímý volný kop zhruba z pětatřiceti metrů.
     
    50
    Markus Suttner si s přímým volným kopem pražádnou hlavu nedělal. Opřel se do míče a tvrdě vypálil. Gulacsi musel jít na zem a vyrazit míč, který mířil k levé tyči jeho branky.
     
    51
    Na zemi zůstal ležet jeden z hráčů hostí, konkrétně Royer. Hra je přerušena a středopolař Austrie je v péči lékařů.
     
    52
    Royer se již zvedá a hra tak bude moci pokračovat.
     
    53
    Hosté se komplikovanou rozehrávkou málem dostali do úzkých a nakonec měli štěstí, že Minamino diskutabilním faulem poslal k zemi soupeř. Hra tak byla přerušena.
     
    54
    Peter Gulacsi zachránil domácí tým od pohromy. Raphael Holzhauser totiž z velkého vápna napřáhl a domácí gólman fantastickým zákrokem vyráží míč na rohový kop. Tohle by mohlo hosty mrzet.
     
    55
    Po rohovém kopu je pískán útočný faul jednomu z hráčů Austrie. Gulacsi asi utržil v tomto souboji nějakou tu ránu.
     
    56
    Salzburg se nyní zrovna dvakrát dopředu nehrne. Domácí tým kombinuje na své polovině a snaží se Austrii vylákat dopředu.
     
    56
    První střídání v zápasu si nachystali hosté. Z placu odchází střelec zatím jediného gólu hostí David De Paula, kterého nahrazuje Alexander Grünwald.
     
    58
    Nyní se opět hraje na polovině Austrie. Sabitzer byl u pravé lajny faulován a Salzburg zůstane u míče.
     
    59
    Třetí gól Salzburgu mohl být na světě, protože Sabitzer a Soriano si naběhli za obranu. Poté si však dávali přednost, takže se míč pohodlně dostal k brankáři hostí.
     
    60
    Druhou žlutou kartu v zápase obdrží také hráč domácího týmu. Daniel Royer si parádně píchnul míč kolem Benno Schmitze, který jej okamžitě poslal k zemi. Nic jiného ani nemohlo následovat.
     
    61
    K míči se postavil sám faulovaný James Holland a pokusil se polostřelou polocentrem vypálit na branku. Jenže nemířil přesně, míč šel nad branku a Gulacsi nemusel zasahovat.
     
    63
    Na hrišti toho nyní moc vidět není, nepřesné kombinace hatí ofenzivní snažení obou celků.
     
    64
    Marcel Sabitzer poslal přízemní přihrávou míč do vápna. Keita měl k němu daleko, ale z druhé vlny jej naprosto přesně doběhl Peter Ankersen, který však z první vypálil nepřesně. Akce to však byla hodně povedená.
    Slibná příležitost Petera Ankersena
     
    64
    Po centru Marcela Sabitzera si sice míč zpracoval Jonatan Soriano, jenže byl přistižen v ofsajdu, který byl odmáván a následně i odpískán.
     
    66
    Daniel Royer se vůbec nerozpakoval a z hranice velkého vápna se opřel do míče. Peter Gulacsi opět musel zasahovat a vyrazit kulatý nesmysl na roh.
     
    66
    Před jeho rozehráním si ještě hlavní sudí Dominik Ouschan uklidńuje pošťuchující se hráče ve vápně.
     
    67
    Při rohu k ničemu zajímavému nedošlo, hosté si připravují druhé střídání.
     
    68
    Ze hřiště odchází Raphael Holzhauser, kterého na zhruba pětadvacet minut nahradí Florian Mader.
     
    69
    Hra je opět přerušena, protože James Holland fauloval Jonatana Soriana, který zůstal na chvíli v ošklivé pozici ležet na trávníku. I k němu musejí spěchat doktoři a opět se tak chvilku nebude hrát.
     
    70
    Hra pokračuje, Jonatan Soriano je zdráv a vypadá to, že bude moci opět hrát.
     
    71
    Na hřišti se nám nyní přiostřuje, a to tak že výrazně. Na půlící čáře u levé lajny stáhl Naby Keita k zemi Marco Meilingera a je z toho třetí žlutá karta pro domácí.
     
    74
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Dle mého názoru je rozhodnuto. Nádherný pas od Keity se dostal přesně na nohy VALENTINA LAZARA, který po levé straně pronikl do vápna a následně parádně obstřelil gólmana. Vskutku pěkná a přesná akce. Asistence: Naby Keita.
    Valentino LAZARO - 3:1
     
    75
    Po pětasedmdesáti minutách hry vidíme první střídání na straně domácího celku. Dnes nepříliš výrazný Takumi Minamino odchází z placu a na jeho místo se dostává Valon Berisha.
     
    76
    Domácí pokračují ve svém dobrém výkonu. Peter Ankersen se po pasu Jonatana Soriana dostal na dostřel hostující svatyně, leč nezamířil tak, jak by si přál – vedle.
     
    77
    Hosté naposled střídají. Špílmachra Austrie Marco Meilingera nahrazuje Philipp Zulechner.
     
    78
    Hra je přerušena, protože po faulu jednoho z hostujících hráčů na Valentina Lazara zůstal dnes dvougólový domácí útočník ležet na hřišti. věřme, že bude v pořádku.
     
    79
    Valentino Lazaro do hry již dnes nezasáhne, vypadá to, že po faulu Daniela Royera již nebude schopen dalších minut na trávníku.
     
    80
    Je to tak, Valentino Lazaro neplánovaně odchází za doprovodu domácích lékařů do útrob stadionu a nahrazuje jej Nils Quaschner.
     
    82
    Vše směřuje ke konci zápasu, i s nastavením je před námi posledních asi deset minut. Domácí hrají v naprostém klidu, vedení 3:1 jim dodává na kopačky velkou pohodu.
     
    82
    I dkyž nyní byli domácí až moc bohorovní a hned je za to mohl ztrestat Alexander Grünwald, který byl sice na malém vápně sám, ale střílel již z příliš ostrého úhlu a netrefil levý horní roh Gulacsiovy branky.
     
    84
    Zatímco Ankersen naprosto čistě odebral Hollandovi míč po tom, co záložník hostí přešel přes dva protihráče, na druhé straně už to bylo s faulem. Ankersen poslal míč na nohy Vala Berishy, jehož na půlící čáře zastavil taktickým faulem Lukas Rotpuller a dostává žlutou kartu.
     
    85
    Salzburg nerozehrál hru z půlící čáry přesně, ale míč se nakonec vrátil na kopačky domácího celku.
     
    87
    Nyní už tomu tak nebude, po faulu domácích bude Austria zahrávat přímý volný kop, ale čtyřicetimetrová vzdálenost se spíše hodí na centr než na nějakou střelu.
     
    87
    K rozehrání však dojde až za malou chvíli, protože domácí naposled střídají. Ze hřiště jde Marcel Sabitzer a na poslední okamžiky jej nahradí Felipe Pires.
     
    87
    Po faulu Berishy na Royera rozehrávají hosté přímý volný kop. Zulechner ale našel pouze rukavice gólmana Petera Gulacsiho.
     
    89
    Hra se rychle přestěhovala na druhou stranu, kde bude Naby Keita zahrávat rohový kop. I před brankářem Austrie to vře, rozhodčí přerušuje hru a uklidňuje hlavně Felipe Pirese. Troufám si říct, že slova sudího byla ve stylu: Neblázni, vždyť máte vyhráno a do konce chybí tři minuty.
     
    90
    Devadesát minut hry vypršelo, nad rámec se nastavují tři minuty.
     
    90+1
    Krásným dlouhým pasem vyslal Ramalho dopředu Keitu, kterému padl pod nohy Lindner a doslova mu sebral míč. O faul se v žádném případě nejednalo.
     
    90+2
    Lindner neváhal a hned poslal míč odpředu, kde André Ramalho fauloval Floriana Madera a hosté budou zahrávat přímý volný kop z nebezpečné vzdálenosti.
     
    90+2
    André Ramalho dostává za svůj počin žlutou barvu.
     
    90+2
    Tak toto byl opravdu výborný zákrok Petera Gulacsiho, který ukazuje, že je jasná jednička Salzburgu. Přímý volný kop v podání Daniela Royera, mířící do pravého horního rohu, vytáhl na rohový kop.
     
    90+3
    Hra se opět stěhuje na druhou stranu, kde Royer nesmyslně stáhl Valona Berishu. Závěrečné minuty jsou hodně vyhecované, navíc naprosto zbytečně.
     
    90+5
    Po další strkanici má sudí již v ruce žluté karty a ze závěrečných minut se stává slušný karetní mariáš.
     
    90+5
    Vše začalo tím, že Markus Suttner zezadu prošlápl Nabyho Keitu a poté vznikla poblíž lajny pořádná strkanice. Nakonec josu uděleny tři žluté karty.
     
    90+5
    Markus Suttner z Austrie dostává za faul na Nabyho Keitu žlutou kartu. V následné strkanici vidí žlutý kartonek z pravice sudího Ouschana také domácí Jonatan Soriano a hostující Manuel Ortlechner.
    Strkanice na konci zápasu
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Pěkný zápas je u konce. Hned po dvaceti vteřinách hry se prosadil Marcel Sabitzer, ale v šesté minutě vyrovnal David De Paula. Byl to jediný úspěch hostí, kteří měli kolem dvanácté minuty dvě šance, po jedné dokonce v tísni nastřelil domácí Ankersen obranným zákrokem břevno. Gól tak padl na druhé straně, ve třiadvacáté minutě se trefil Valentino Lazaro, jehož gól byl nakonec vítězný. I ve druhém poločase jsme viděli několik pohledných akcí, ale branka padla jen po parádní akci domácích, kdy Keita vyslal uličkou do průniku Valentina Lazara a ten parádně obstřelil gólmana Lindnera. Salzburg tak zaslouženě vítězí 3:1.
    Salzburg slaví poměrně důležitou výhru a získané tři body v tabulce
     
    Statistiky zápasu:
    Góly: 3-1.
    Střely na branku: 5-7.
    Zblokované střely: 3-4.
    Zákroky gólmanů: 6-2.
    Střely mimo: 4-8.
    Ofsajdy: 2-1.
    Rohy: 7-4.
    Fauly: 16-17.
    Žluté karty: 5-3.
    Červené karty: 0-0.
     
    S konstatováním, že FC Red Bull Salzburg potvrdil roli favorita a zaslouženě porazil FK Austrii Vídeň poměrem 3:1, se s Vámi loučí a napočtenou při dalších přenosech z rakouské Tipico Bundesligy se těší Tomáš Lysý. (17:59:40)

    Tomáš Lysý

    Branky: 1. Sabitzer, 23. Lazaro, 74. Lazaro – 6. Paula

    Karty:   48. Ilsanker (SLZ), 60. Schmitz (SLZ), 71. Keita (SLZ), 90+2. Ramalho (SLZ), 90+5. Soriano (SLZ) – 84. Rotpuller (AUV), 90+5. Suttner (AUV), 90+5. Ortlechner (AUV)


    FC Red Bull Salzburg: Gulacsi – Ankersen, Ilsanker, Hinteregger, Schmitz – Lazaro, Ramalho, Keita, Minamino – Sabitzer, Soriano.
    Náhradníci: Leitgeb, Barisha, Djuricin, Bruno, Quaschner, Walke, Pires

    FK Austria Vídeň: Lindner – Salamon, Suttner, Rotpuller, Ortlechner – Holland, Holzhauser, Meilinger, Royer, De Paula – Frank
    Náhradníci: Mader, Grünwald, Zulechner, Handzikić, Serbest, Stronati, Ramsebner

    Rozhodčí: Dominik Ouschan – Matthias Winsauer, Stefan Kühr
    bahis siteleri