Zlaté Moravce – Ružomberok 0:2 (kon.) | B. Bystrica – Senica 0:4 (kon.) | Žilina – Košice 4:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
4:1 (3:1)
MFK Košice
sk Sobota 04.04.2015, 17:30 • Štadión MŠK Žilina • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej futbalovej súťaže! Počas tohto víkendu je na programe už 24. kolo, v rámci ktorého uvidíme aj duel Žiliny s Košicami.

    Uvidíme súboj tímov z opačných polovíc tabuľky. Domáci Šošoni sú na tom oproti svojmu dnešnému súperovi podstatne lepšie, keď sa so ziskom 45 bodov nachádzajú na druhej priečke. Zverenci trénera Guľu ich vybojovali za 12 víťazstiev a 9 remíz v 23 zápasoch, pričom v aktuálnej sezóne prehrali iba dvakrát. Ich celkové skóre je doposiaľ 46:17.

    Hostia z Košíc sú na tom horšie. Východniari doposiaľ získali 29 bodov a stále sa držia pri strede fortunaligovej tabuľky. Zverenci trénera Fabuľu bodovali v 13 zápasoch z 24, keď 8-krát vyhrali a 5-krát remizovali. V 11 prípadoch z ihriska odišli v pozícii porazeného a ich celkové skóre je doposiaľ 30:37.


    Doterajšie zápasy v jarnej časti:

    MŠK Žilina:
    20. kolo Slovan – Žilina 0:2
    21. kolo Žilina – Trenčín 1:1
    22. kolo Trnava – Žilina 1:0
    23. kolo Ružomberok – Žilina 1:1

    MFK Košice:
    20. kolo Podbrezová – Košice 1:1
    21. kolo Senica – Košice 3:1
    22. kolo Košice – Myjava 2:0
    23. kolo Košice – B. Bystrica 2:1


    Tieto dva celky sa v aktuálne prebiehajúcej sezóne stretli doposiaľ dvakrát. Z týchto vzájomných duelov vyšla lepšie Žilina, ktorá najskôr v 2. kole doma vyhrala jasne 4:1 a potom v 13. kole v metropole východu uchmatla bod po remíze 1:1.

    Začiatok duelu je naplánovaný na 17.30. Ostaňte s portálom Onlajny.eu a vďaka podrobnému textovému prenosu doplnenému o videá dôležitých momentov vám z neho určite neunikne nič podstatné.
     
    -5
    Úvodné zostavy:

    MŠK Žilina: Volešák – Lupčo, Škriniar, Hučko, Piaček – Pečovský, Jelić, Čmelík, Mihálik – Škvarka, Mabouka.
    Náhradníci: Le Giang – Alves de Oliveira, Špalek, Králik, Kadlec, Bénes, Klec.

    MFK Košice: Stijaković – Sekulić, Ostojić, Huk, Dimun – Pačinda, Šinglár, Tóth, Viazanko – Djordjevič, Haskič.
    Náhradníci: Ružinský – Hirjak, Korijkov, Gáll, Horodník, Kubík, Novák.

    Rozhodca: Marhefka – Hrčka, Žákech.
     
    -2
    Hráči oboch celkov už v sprievode rozhodcov prichádzajú na trávnik. Domáci Žilinčania nastúpia v žlto-zelených dresoch, hostia z Košíc v červenej farbe.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali domáci futbalisti. Lupčo loptu ihneď poslal smerom k svojej bránke a Žilinčania sa pokúsili vysokou loptou dostať do útoku, ale to im nevyšlo.
     
    1
    Domáci hráči ale zabojovali a založili rýchlu útočnú akciu. Po pravej strane loptu potiahol Čmelík a od šestnástky chcel centrovať, ale Košičania ho k ničomu nebezpečnejšiemu nepustili.
     
    2
    Domáci tím ostal v útoku a takmer sa mu podarilo otvoriť skóre tohto zápasu! Košičania teraz v defenzíve úplne prepadli a Šošoni si vo vápne robili čo chceli, no napokon loptu skackajúcu pred bránkou upratal Djordjevič.
     
    3
    Ďalšia skvelá šanca pre domáci tím! Čmelíkovi tentokrát center vyšiel parádne a našiel Mihalíka, ktorý okamžite prudko pálil. Lopta mu na kopačku zrejme nesadla úplne ideálne, ale jeho strela bola aj napriek tomu zrazená na rohový kop.
     
    4
    Po skvelom rohovom kope sa Košičania museli mať na pozore, ale súpera opäť nedokázali pokryť a mali iba veľké šťastie, že neinkasovali. Bezmocný by bol aj gólman Stijakovič, ktorý sa na svoju defenzívu môže právom hnevať. Domáci tím nanešťastie pre svojich fanúšikov hlavou zakončil iba tesne vedľa pravej žrde.
     
    5
    Nuž, domáci tím v prvých štyroch minútach spálil tri obrovské príležitosti a je jednoznačne na koni. Hostia loptu získali až v tejto chvíli, ale cez prehustený stred sa im zrejme ani nepodarí prejsť.
     
    6
    Žilina dala gól!

    Domáci tím využíva svoj obrovský tlak a ujíma sa vedenia! Postaral sa o to MATEJ JELIĆ, ktorý si pred bránkou vyskočil na skvelý center od Mabouku a hlavou ho nekompromisne poslal za bezmocného Stijakoviča.
     
    8
    Domáci futbalisti teda využili tlak, ktorý si hneď v úvode vypracovali a ujímajú sa vedenia. Papierový favorit začal skutočne bravúrne a jeho fanúšikovia musia byť spokojní!
     
    9
    Domáci tím pokračuje vo svojej aktivite. Dopredu sa po pravej strane prebíjal Mabouka a nerobil to vôbec zle, no napokon volil prihrávku na Čmelíka a tá skončila na Košičanoch.
     
    11
    Žilina dala gól!

    Domáci hráči si so súperom robia čo chcú. MATEJ JELIĆ tentokrát dobre spracoval peknú prihrávku pomedzi obrancov, sám sa dostal pred Sijakoviča a okolo jeho ľavej nohy nekompromisne zakončil k žrdi.
     
    12
    Na trávniku zatiaľ vidíme iba jedno mužstvo. Košičania sa v doterajšom priebehu hry v podstate ešte ani poriadne nedostali do útoku a koledujú si o veľký debakel.
     
    13
    Žilinčania sa stále držia na útočnej polovici. Domáci hráči majú situáciu plne pod kontrolou a Čmelík si mohol po zemi dovoliť hľadať Pečovského, no ten v rýchlosti napálil iba košickú obranu.
     
    14
    Domáci hráči napokon ešte aj po zrazenej strele neprestali bojovať a výsledkom bol príliš vysoký volej spoza šestnástky, ktorý síce Stijakoviča neohrozil, ale divákov rozhodne potešil.
     
    15
    Stále sledujeme iba hru na jednu bránku. Po pravej strane sa s loptou rozbehol Mabouka a pokúšal sa aj vypáliť, ale Ostojič bol o krôčik pred ním a odzbrojil ho.
     
    16
    Aby sme Košičanom nekrivdili, tak musíme uznať, že teraz sa postupne prepracovali až pred bránku. Tam sa ale hosťom zakončenie nepodarilo a po vytlačení od šestnástky to skúsili nedôraznou strelou, ale Volešák zasahovať nemusel.
     
    17
    Košičania sa oklepali a ostávajú na útočnej polovici. Tam Dimun veľmi dobre posunul loptu na Haskiča, ale tomu sa vystreliť nepodarilo a dopustil sa iba útočného faulu.
     
    18
    Košičania v ofenzíve skutočne zabojovali a získali loptu. Hosťom sa následne naskytla zaujímavá príležitosť, no ich strela nemala dostatočný dôraz a Volešákovi v podstate iba poľahky doletela priamo do náruče.
     
    19
    Žilinčania sa po niekoľkých desiatkách sekúnd vo vlastnej defenzíve presunuli do útoku. Tam to z ľavej strany skúsil prízemnou prihrávkou Mihalík, ale nenašiel nikoho zo svojich spoluhráčov.
     
    20
    Košičania sa oklepali a opäť sa rýchlo presunuli na útočnú polovicu. Hostia tam skúsili zabojovať a napokon získali rohový kop.
     
    20
    Lopty sa pri rohovej zástavke chopil Pačinda, ale svoj center na nikoho zo spoluhráčov neposlal. Domáci hráči sa pohodlne ubránili a loptu pri bližšej žrdi odvrátili.
     
    21
    Domáci hráči sa síce pokúsili aj preniknúť do útoku, kde by radi pridali tretí gól, ale hostia sa už skutočne skonsolidovali a nedovolili im to. Košičania vybojovali loptu aj faul, rozohrávať budú štandardku z takmer 30 metrov.
     
    22
    Napokon sme videli iba center do vápna pred Volešáka, ale žiadne nebezpečenstvo. Domáci hráči pohodlne vykryli priestor pred svojou bránkou a hlavou loptu odvrátili.
     
    23
    Košičania ale ešte v útoku ostali a nemysleli to vôbec zle! Pačinda na ľavej strane prečítal hru a poslal prihrávku na úplne voľného VIazanka, no ten bol v ofsajde a napokon ani nevystrelil.
     
    24
    Žilinskí futbalisti si teraz v defenzíve musia dávať skutočne veľký pozor a loptu zo svojej obrannej polovice radšej iba odkopávajú. V ostatných minútach sa Šošoni iba bránili, teraz by to ale radi zmenili.
     
    25
    Domácim futbalistom sa to podarilo a dostali sa do útoku. Tam to dobrým centrom skúsil Mihalík, no nikoho zo svojich spoluhráčov nenašiel. Ostojič jeho úmysel prečítal a loptu odvrátil.
     
    26
    Domáci futbalisti opäť prevzali loptu na svoje kopačky a držia sa v útoku. Z pravej strany to centrom už niekoľkýkrát v zápase skúšal Čmelík, ale jeho center skončil iba u Stijakoviča.
     
    27
    Košičania chceli podniknúť bleskový brejk na opačnú polovicu trávnika, ale skončilo to rovnakým centrom až do brankárových rukavíc. Volešák môže ostať pokojný.
     
    28
    Viac ako polovica prvého polčasu je za nami a my sledujeme zaujímavý futbal. Ten sa už v tejto chvíli prelieva zo strany na stranu, ale hostia si väčšiu príležitosť vypracovať nevedia a stále prehrávajú o dva góly.
     
    29
    Žilina hru na vlastnej polovici upokojila a pokúsila sa presunúť do útoku. To ale domácemu tímu príliš nevyšlo a loptu získali Košičania. Ani tým ale útok vôbec nevyšiel a aktuálne sledujeme iba pasáž bez náznaku šance.
     
    30
    Domáci tím sa pokúša získať tlak späť na svoje kopačky, ale nedarí sa mu to. Pred malou chvíľou sa hostia museli stiahnuť do defenzívy, kam šprintoval Mihalík, ale domáci hráč v šestnástke padol, no musíme uznať, že úplne nezavineným spôsobom. Rozohrávať bude hosťujúci Stijakovič a hra sa opäť upokojí.
     
    31
    V týchto chvíľach sa na trávniku pod Dubňom skutočne nedeje nič zaujímavejšie. Žilinčania to skúsili centrom v podaní Lupča, no táto dlhá lopta smerujúca z pravej strany skončila iba v rukaviciach Stijakoviča.
     
    32
    Opäť podobná situácia na útočnej polovici domáceho tímu. Centrom od pravej postrannej čiary to skúsil Čmelík, no jeho pokus spoluhráčov nenašiel.
     
    32
    Po nepresnom centri domáceho tímu sa Košičania úplne jednoducho dostali do útoku a mohli skórovať! Domáci vôbec nepokryli Viazanka, ktorý prudko pálil z vnútra šestnástky a jeho pokus zastavila iba konštrukcia bránky.
     
    33
    Hosťujúci futbalisti ešte v útoku ostali a napokon vybojovali aj druhý rohový kop v tomto zápase. Musíme uznať, že východniari skutočne zvyšujú svoju aktivitu a Žilina si musí dávať pozor.
     
    34
    Rohový kop Košičanov bol zrazený mimo bránky iba domácimi hráčmi, takže hostia si pokus od rohovej zástavky mohli zopakovať. Ani tentokrát ale úspešní neboli a ponúknutý priestor chcel využiť Čmelík. Ten to spoza šestnástky skúsil prudkou strelou, no tá skončila iba vysoko nad bránkou.
     
    35
    Stijakovič si počkal na loptu a pokojne rozohral na opačnú polovicu trávnika. Hostia sa tam už rozostavili a budú sa pokúšať súpera prekvapiť.
     
    36
    Žiadne prekvapenie ale teraz ani na jednej strane neprichádza. Sledujeme bojovný futbal, ale bez presnejších streleckých pokusov a gólmani môžu ostať pokojní.
     
    37
    Loptu si na svoje kopačky prevzali Košičania a presunuli sa za stredovú čiaru. Tam však na razili na tvrdý odpor, pretože domáci tím inkasovať rozhodne nechce.
     
    38
    Košice dali gól!

    Žilina ale napokon za svoj mierne lažérny prístup po druhom strelenom góle pyká a inkasuje kontaktný zásah. Postaral sa o neho ERIK PAČINDA, ktorý zúžitkoval prihrávku stojac na ľavej strane v šestnástke úplne osamotený. Košický hráč to skúsil do protipohybu Volešáka a bol úspešný.
     
    39
    Domáci tím sa na seba môže právom hnevať. Žilinskí futbalisti mali na svojom konte pohodlné vedenie, ale teraz sa o výsledok musia strachovať.
     
    40
    Žilina dala gól!

    Žilina nič nenecháva na náhodou a MATEJ JELIĆ kompletizuje svoj hetrik už v prvom polčase! Žilinský kanonier sa priamo pred bránkou dokázal pretlačiť cez obrancu, vyskočil si na center z pravej strany a hlavou ho poslal k vzdialenejšej žrdi. Stijakovič nemal vôbec žiadnu šancu na zákrok.
     
    41
    Košičania napokon v nádeji neboli dlho a opäť prehrávajú rozdielom dvoch presných zásahov. Diváci pod Dubňom videli už štyri presné zásahy a to sa im rozhodne musí páčiť!
     
    42
    V strede trávnika teraz vidíme veľmi nepríjemnú situáciu. Jelič v súboji zrejme lakťom trafil Djordjeviča do brucha a košický hráč okamžite skončil na zemi, kde sa iba zvíja v bolestiach.
     
    43
    Na trávnik napokon rýchlo prišli aj lekári, pretože Djordjevič iba márne lapal po dychu. Hororová scéna sa napokon našťastie po niekoľkých desiatkách sekúnd skončila, košickému hráčovi pomohol rýchly zásah lekárov a dokázal sa nadýchnuť. Aj napriek tomu ale určite v poriadku nie je.
     
    44
    Musíme ale povedať, že Jeličov zákrok podľa všetkého úmyselný nebol. Djordjevič mal jednoducho smolu a inkasoval veľmi nepríjemný zásah, po ktorom mu za postrannú čiaru musia pomáhať iba spoluhráči.
     
    45
    Djordjevič pomaly odišiel za postrannú čiaru a tam okamžite padol na trávnik a je v opatere lekárov. Košický hráč bude musieť tento súboj poriadne predýchať, ale našťastie vyzerá, že to s ním až také vážne nebude. Jelič sa samozrejme za neúmyselný zákrok ospravedlnil a pokračujeme v hre.
     
    45+1
    Rozhodcovia pridali k prvému polčasu jedinú minútku, ale počas nej sa na trávniku nič vážnejšie nedeje a v podstate iba čakáme na záverečný hvizd.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Peter Lupčo, prichádza Michal Klec.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Lazar Djordjevič, prichádza Ján Novák.
     
    47
    Druhý polčas sa začal striedaniami na oboch stranách a výkopom hostí. Zo strany Košičanov išlo o vynútené striedanie, Djordjevič totiž po neúmyselnom zásahu zo záveru polčasu nie je zdravotne v poriadku. Pevne však veríme, že to nebude nič vážne!
     
    48
    Žltú kartu dostáva Viktor Pečovský (MŠK Žilina), ktorý nedovolene zastavil Dimuna.
     
    49
    Košičanom odkop takmer z polovice ihriska nevyšiel a loptu poslali iba na kopačky súpera.
     
    50
    Žilina dala gól!

    Tak toto je hádam skutočne neuveriteľné. Z pravej strany poslal LUKÁŠ ČMELÍK úplne nenápadnú strelu, ktorú Stijakovič z nepochopiteľných príčin nechytil. Lopta padala košickému brankárovi priamo do náruče, takže si skutočne nedovolíme povedať, prečo ju nechytil.
     
    52
    Košičania mohli opäť znížiť! Hostia loptu dostali do siete, ale napokon to bolo iba z ofsajdovej pozície a tento zásah, samozrejme, platiť nemôže.
     
    52
    Podobná situácia. Tentokrát už ale hostia ani nezakončili, pretože postranný rozhodca ofsajd odpískal ihneď.
     
    53
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Nermin Haskič, prichádza Boris Gáll.
     
    54
    Druhý polčas sa nám skutočne začal vo veľkom štýle a Stijakovič si zrejme ešte stále spytuje svedomie. Videli sme už 5 presných zásahov, ktoré rozhodne stáli za to.
     
    55
    Ofsajd v tejto chvíli zastavil aj domácich hráčov. V zakončení to po Škvarkovej prihrávke skúsil Mihalík, ale práve strieľajúci hráč bol v tesnom ofsajde.
     
    57
    Hra sa trochu upokojila. Hosťujúci futbalisti si prevzali loptu na svoje kopačky a aj oni sa pokúšajú dostať do útoku, ale domáci tím sa skvele bráni a nič podobné nedovoľuje.
     
    58
    Stále vidíme snahu košického tímu, ale bez úspechu. Hostia to skúsili kolmicou smerom na Nováka, ale tá bola bez akýchkoľvek komplikácii zrazená.
     
    59
    Košičania napokon loptu do šestnástky predsa len dostali a Volešák si na ňu musel siahnuť. Po dobrom centri chcel nebezpečne hlavičkovať Novák, ale napokon loptu iba mierne obtrel o svoju hlavu a pohodlne ju posunul žilinskému brankárovi.
     
    60
    Košičania sa presúvali do útoku, ale napokon z toho nič nevyťažili. Pačinda sa s loptou predral až pred šestnástku, ale tam bol odzbrojený a k zemi padol veľmi teatrálnym spôsobom, ktorý rozhodcu neoklamal. To otvorilo priestor domácim, ktorí sa rýchlo presunuli na ofenzívnu polovicu, poslali loptu do šestnástky, ale Stijakovič ju tentokrát pred Jeličom zvládol.
     
    61
    Na trávniku je to aj napriek jasnému vedeniu Šošonov stále zaujímavé. Domáci tím má možnosť schuti si zastrieľať a vylepšiť tak svoje štatistiky, Košičania si pre zmenu precvičia defenzívnu činnosť.
     
    62
    Aby sme ale východniarom nekrivdili, musíme uznať, že teraz sa pekne prepracovali do útoku. Z pravej strany tam z hranice šestnástky pálil Viazanko, no jeho pokus bol veľmi nepresný a skončil iba mimo bránky.
     
    63
    Domáci tím sa po rozohrávke svojho gólmana presunul do útoku. Tam to ale Žilinčanom veľmi nevyšlo a loptu poslali iba mimo bránku.
     
    64
    Teraz to už vyzeralo zaujímavejšie. Loptu mal na kopačke domáci Čmelík, ktorý je povzbudený jednoduchým presným zásahom z úvodu polčasu. Teraz to ale trochu sebecky skúsil úplne sám z hranice šestnástky strelou po zemi a minul bránku. Spoluhráčom sa vzápätí ospravedlnil.
     
    65
    Dnešné stretnutie sleduje 1575 divákov.
     
    66
    Hosťujúci futbalisti sa budú musieť opäť stiahnuť do defenzívy. Domáci tím si totiž vybojoval faul a bude zahrávať priamy kop z rohu spoza šestnástky.
     
    67
    Vzrušenie ale napokon bolo úplne zbytočné. Center domácim futbalistom vôbec nevyšiel a košická defenzíva ho bez akýchkoľvek problémov pred gólmanom odvrátila.
     
    68
    Žilinčania mohli využiť chybu v rozohrávke súpera a Jelič sa rútil už za svojím štvrtým gólom! Ten ale napokon neprišiel, pretože žilinský kanonier bol v ofsajde.
     
    68
    Podobná situácia, v ktorej bol opäť Jelič. Tentokrát zakončoval žilinský hráč po dlhej rozohrávke gólmana Volešáka, ale iba nad bránku Stijakoviča.
     
    69
    Košičania sa po dlhšom čase presunuli do útoku. Tam to skúsili centrom, ktorý Hučko zrazil iba na rohový kop.
     
    70
    Prvý rohový kop hostí domáci tím zrazil iba na ďalší odkop od zástavky. Ani ten ale hosťom nevyšiel a žiadne zakončenie neprišlo. Žilinčania sa pozorne bránia a smerujú za triumfom.
     
    71
    Košičania v krátkom čase vybojovali aj tretí rohový kop. Tentokrát loptu rozohrával Novák, no ani jemu sa nepodarilo nájsť nikoho zo svojich spoluhráčov. Šošoni majú duel plne pod kontrolou.
     
    72
    Žilinčania sa napokon vymanili zo zovretia súpera a presunuli sa do útoku. Tam to síce chceli skúsiť zakončením, ale napokon im ho znemožnil ofsajd.
     
    73
    Hra je v týchto chvíľach rozkúskovaná zbytočnými nepresnosťami a chybami. V podstate sa už o nič nehrá, Žilinčania majú trojbodový zisk istý.
     
    73
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Matej Jelić, prichádza William Alves de Oliveira.
     
    74
    Jelič teda štvrtý gól už nepridá, aj napriek tomu si ale vyslúžil potlesk tribún. Dnes predviedol skutočne bojovný výkon a stále sa drží na popredných priečkach produktivity.
     
    75
    Pred nami je posledných 15 minút riadnej hracej doby. Lopta v podstate iba lieta zo strany na stranu, ale žiadnemu z tímov sa zakončiť nedarí.
     
    77
    Žilinčania sa presunuli do útoku. Klec to tam skúsil centrom pred bránku, ale nenašiel vôbec nikoho zo svojich spoluhráčov, pretože loptu zrazil Huk.
     
    78
    Žilinčania ešte útočnú polovicu udržali a Čmelík vybojoval rohový kop.
     
    79
    Prvý rohový kop domáceho tímu úspešný nebol, pretože hostia loptu odvrátili a roh so Šošoni zopakujú.
     
    81
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Lukáš Čmelík, prichádza László Bénes.
     
    83
    Žilinčania sa udržali v útoku a takmer sa im podarilo pridať piaty gól! Na kopačke ho mal Mihalík, ale v rýchlosti miunul priestor bránky.
     
    85
    Zápas sa už v podstate iba dohráva. Košičania sa skúsili presunúť do útoku, ale lopta napokon na Nováka neprešla, pretože domáci gólman skvele zasiahol.
     
    86
    DO útoku sa pokúsili dostať aj Šošoni. Loptu si tam popri čiare hodil Mabouka, ale napokon to so silou prehnal a Košičania mu ju vykopli.
     
    88
    Zápas sa už iba dohráva. Na trávniku sa skutočne nedeje nič zaujímavejšie a lopta iba lieta zo strany na stranu. Hráči oboch celkov si hlavne dávajú pozor na prípadné zranenia.
     
    89
    Žilinčania podržali loptu v strede trávnika, ale do útoku sa nedostali. Košičania v kruhu dobre zasiahli a súpera nikam nepustili.
     
    90
    Prebieha záverečná minúta riadnej hracej doby. V útoku sú ešte Žilinčania, ktorí mali k dispozícii rohový kop, ale Košičania sa dokázali ubrániť.
     
    90+1
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Peter Šinglár (MFK Košice), ktorý v strede trávnika úplne zbytočne podkopol súpera.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    V záverečnom polčase sa nič výnimočné neudialo a Košičania už o prípadné vyrovnanie nedokázali zabojovať. Žilina pridal štvrtý gól a do tabuľky si pripisuje plný bodový zisk.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám ešte príjemný zvyšok večera. (19:23:18)

    Veronika Pancuráková

    Branky: 6. Jelić, 11. Jelić, 40. Jelić, 50. Čmelík – 38. Pačinda

    Karty:   48. Pečovský (ZIL) – 90+1. Šinglár (KOS)


    MŠK Žilina: Volešák – Lupčo (46. Klec), Škriniar, Hučko, Piaček – Pečovský, Jelić (73. Alves de Oliveira), Čmelík (81. Bénes), Mihálik – Škvarka, Mabouka.
    Náhradníci: Le Giang – Alves de Oliveira, Špalek, Králik, Kadlec, Bénes, Klec.

    MFK Košice: Stijaković – Sekulić, Ostojić, Huk, Dimun – Pačinda, Šinglár, Tóth, Viazanko – Djordjevič (46. Novák), Haskič (53. Gáll).
    Náhradníci: Ružinský – Hirjak, Korijkov, Gáll, Horodník, Kubík, Novák.

    Rozhodčí: Marhefka – Hrčka, Žákech

    Diváci: 1575
    bahis siteleri