Zlaté Moravce – Ružomberok 0:2 (kon.) | B. Bystrica – Senica 0:4 (kon.) | Žilina – Košice 4:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
4:1 (3:1)
MFK Košice
sk Sobota 04.04.2015, 17:30 • Štadión MŠK Žilina • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Peter Šinglár (MFK Košice), ktorý v strede trávnika úplne zbytočne podkopol súpera.
     
    83
    Žilinčania sa udržali v útoku a takmer sa im podarilo pridať piaty gól! Na kopačke ho mal Mihalík, ale v rýchlosti miunul priestor bránky.
     
    81
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Lukáš Čmelík, prichádza László Bénes.
     
    73
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Matej Jelić, prichádza William Alves de Oliveira.
     
    68
    Podobná situácia, v ktorej bol opäť Jelič. Tentokrát zakončoval žilinský hráč po dlhej rozohrávke gólmana Volešáka, ale iba nad bránku Stijakoviča.
     
    68
    Žilinčania mohli využiť chybu v rozohrávke súpera a Jelič sa rútil už za svojím štvrtým gólom! Ten ale napokon neprišiel, pretože žilinský kanonier bol v ofsajde.
     
    60
    Košičania sa presúvali do útoku, ale napokon z toho nič nevyťažili. Pačinda sa s loptou predral až pred šestnástku, ale tam bol odzbrojený a k zemi padol veľmi teatrálnym spôsobom, ktorý rozhodcu neoklamal. To otvorilo priestor domácim, ktorí sa rýchlo presunuli na ofenzívnu polovicu, poslali loptu do šestnástky, ale Stijakovič ju tentokrát pred Jeličom zvládol.
     
    53
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Nermin Haskič, prichádza Boris Gáll.
     
    52
    Košičania mohli opäť znížiť! Hostia loptu dostali do siete, ale napokon to bolo iba z ofsajdovej pozície a tento zásah, samozrejme, platiť nemôže.
     
    50
    Žilina dala gól!

    Tak toto je hádam skutočne neuveriteľné. Z pravej strany poslal LUKÁŠ ČMELÍK úplne nenápadnú strelu, ktorú Stijakovič z nepochopiteľných príčin nechytil. Lopta padala košickému brankárovi priamo do náruče, takže si skutočne nedovolíme povedať, prečo ju nechytil.
     
    48
    Žltú kartu dostáva Viktor Pečovský (MŠK Žilina), ktorý nedovolene zastavil Dimuna.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Lazar Djordjevič, prichádza Ján Novák.
     
    46
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Peter Lupčo, prichádza Michal Klec.
     
    40
    Žilina dala gól!

    Žilina nič nenecháva na náhodou a MATEJ JELIĆ kompletizuje svoj hetrik už v prvom polčase! Žilinský kanonier sa priamo pred bránkou dokázal pretlačiť cez obrancu, vyskočil si na center z pravej strany a hlavou ho poslal k vzdialenejšej žrdi. Stijakovič nemal vôbec žiadnu šancu na zákrok.
     
    38
    Košice dali gól!

    Žilina ale napokon za svoj mierne lažérny prístup po druhom strelenom góle pyká a inkasuje kontaktný zásah. Postaral sa o neho ERIK PAČINDA, ktorý zúžitkoval prihrávku stojac na ľavej strane v šestnástke úplne osamotený. Košický hráč to skúsil do protipohybu Volešáka a bol úspešný.
     
    32
    Po nepresnom centri domáceho tímu sa Košičania úplne jednoducho dostali do útoku a mohli skórovať! Domáci vôbec nepokryli Viazanka, ktorý prudko pálil z vnútra šestnástky a jeho pokus zastavila iba konštrukcia bránky.
     
    11
    Žilina dala gól!

    Domáci hráči si so súperom robia čo chcú. MATEJ JELIĆ tentokrát dobre spracoval peknú prihrávku pomedzi obrancov, sám sa dostal pred Sijakoviča a okolo jeho ľavej nohy nekompromisne zakončil k žrdi.
     
    6
    Žilina dala gól!

    Domáci tím využíva svoj obrovský tlak a ujíma sa vedenia! Postaral sa o to MATEJ JELIĆ, ktorý si pred bránkou vyskočil na skvelý center od Mabouku a hlavou ho nekompromisne poslal za bezmocného Stijakoviča.
     
    4
    Po skvelom rohovom kope sa Košičania museli mať na pozore, ale súpera opäť nedokázali pokryť a mali iba veľké šťastie, že neinkasovali. Bezmocný by bol aj gólman Stijakovič, ktorý sa na svoju defenzívu môže právom hnevať. Domáci tím nanešťastie pre svojich fanúšikov hlavou zakončil iba tesne vedľa pravej žrde.
     
    3
    Ďalšia skvelá šanca pre domáci tím! Čmelíkovi tentokrát center vyšiel parádne a našiel Mihalíka, ktorý okamžite prudko pálil. Lopta mu na kopačku zrejme nesadla úplne ideálne, ale jeho strela bola aj napriek tomu zrazená na rohový kop.
     
    2
    Domáci tím ostal v útoku a takmer sa mu podarilo otvoriť skóre tohto zápasu! Košičania teraz v defenzíve úplne prepadli a Šošoni si vo vápne robili čo chceli, no napokon loptu skackajúcu pred bránkou upratal Djordjevič.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 6. Jelić, 11. Jelić, 40. Jelić, 50. Čmelík – 38. Pačinda

    Karty:   48. Pečovský (ZIL) – 90+1. Šinglár (KOS)


    MŠK Žilina: Volešák – Lupčo (46. Klec), Škriniar, Hučko, Piaček – Pečovský, Jelić (73. Alves de Oliveira), Čmelík (81. Bénes), Mihálik – Škvarka, Mabouka.
    Náhradníci: Le Giang – Alves de Oliveira, Špalek, Králik, Kadlec, Bénes, Klec.

    MFK Košice: Stijaković – Sekulić, Ostojić, Huk, Dimun – Pačinda, Šinglár, Tóth, Viazanko – Djordjevič (46. Novák), Haskič (53. Gáll).
    Náhradníci: Ružinský – Hirjak, Korijkov, Gáll, Horodník, Kubík, Novák.

    Rozhodčí: Marhefka – Hrčka, Žákech

    Diváci: 1575
    bahis siteleri