Olomouc – Třinec 1:12 (kon.) | Kladno – Č. Budějovice 3:4 (kon.) | Poruba – Opava 8:4 (kon.)
Vítkovice – Zlín 5:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 5:2 (kon.) | Letňany – Havlíčkův Brod 3:2 (po pr.)
Pardubice – Liberec 5:6 (po pr.) | Havířov – Vsetín 5:0 (kon.) | K. Vary – Slavia 2:4 (kon.)
Jihlava – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 09.10.2015, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    58:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se potřetí v dnešním zápase ujímá vedení. Mejzlík poslal podél modré pas na LUKÁŠE MAREŠE, jenž nejprve vystřelil přesně do míst, kde byl clonící Kalaš. Puk se však znovu odrazil k němu a jihlavský bek se s troškou potřebného štěstí trefuje z pravého kruhu k pravé tyči. Asistence: Tomáš Mejzlík, Vladimír Srnský.
     
    52:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gólová radost tak přichází na druhé straně. HYNEK HAVELKA dokázal mezi kruhy změnit dráhu letu puku po Mlčochově střele a stav je tak znovu vyrovnaný. Asistence: Marek Mlčoch, Dominik Hrachovec.
     
    38:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš, řekl by klasik. Dominik Adam vyslal do úniku ALEŠE HEINRICHA, který se trefil přesně k pravé tyči kolem vyrážečky a betonu Krofty. Asistence: Dominik Adam, David Čermák.
     
    36:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí hráči si nepohlídali na obranné modré KRONI MUSLIUA, jenž si sjel na pravý kruh a z této pozice trefil prostor nad ramenem domácího gólmana. Asistence: Vojtěch Outrata, Milan Kalaš.
     
    27:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava sice při hře pět na tři nezářila, ale při návratu vyloučeného Jindry na led se prosadila. Mejzlík po pasu Starka našel před brankou volného VLADIMÍRA OŠČÁDALA, který zblízka posunul puk za záda Krofty. Touš možná prošel mezi jeho betony. Asistence: Tomáš Mejzlík, David Stark.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 28. Oščádal (Mejzlík, Stark), 39. Heinrich (Adam, Čermák), 59. Mareš (Mejzlík, Srnský) – 37. Musliu (Outrata, Kalaš), 53. Havelka (Mlčoch, Hrachovec)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juřička) – Huňáček, Vála, Stark, P. Slabý, Srnský, Mareš – Strnad, Heinrich, Berka – Oščádal, Mejzlík, Jindra – Kadleček, Adam, Čermák – J. Slabý, Vrátný. Trenér: Štěpán Moravec
    BK Mladá Boleslav: Krofta (Marek) – Linhart, Uřidil, Chládek, Mlčoch, Nepokoj, Kalus, Obrtlík – Kalaš, Dančišin, Musliu – Straka, Outrata, Dvořák – Jindra, Křížek, Kerda – Flynn, Hrachovec, Havelka. Trenér: Jiří Zörkler

    Rozhodčí: Král – Šustr, Komínek
    bahis siteleri