Olomouc – Třinec 1:12 (kon.) | Kladno – Č. Budějovice 3:4 (kon.) | Poruba – Opava 8:4 (kon.)
Vítkovice – Zlín 5:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 5:2 (kon.) | Letňany – Havlíčkův Brod 3:2 (po pr.)
Pardubice – Liberec 5:6 (po pr.) | Havířov – Vsetín 5:0 (kon.) | K. Vary – Slavia 2:4 (kon.)
Jihlava – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 09.10.2015, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    59:52
    Přesně 7,2 vteřiny před koncem dostává Vojtěch Outrata (MBL) trest za hrubost, stejně tak jako Stanislav Huňáček (JIH).

    Na vyloučení: 5-9.
     
    59:41
    Vojtěch Outrata z výborné pozice na levém kruhu poblíž branky o metr netrefuje vzdálenější tyč.
     
    58:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se potřetí v dnešním zápase ujímá vedení. Mejzlík poslal podél modré pas na LUKÁŠE MAREŠE, jenž nejprve vystřelil přesně do míst, kde byl clonící Kalaš. Puk se však znovu odrazil k němu a jihlavský bek se s troškou potřebného štěstí trefuje z pravého kruhu k pravé tyči. Asistence: Tomáš Mejzlík, Vladimír Srnský.
     
    57:06
    Martin Kalus (MBL) se po vybojování puku provinil hrubostí a jde ven.

    Na vyloučení: 4-8.
     
    52:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gólová radost tak přichází na druhé straně. HYNEK HAVELKA dokázal mezi kruhy změnit dráhu letu puku po Mlčochově střele a stav je tak znovu vyrovnaný. Asistence: Marek Mlčoch, Dominik Hrachovec.
     
    52:24
    Kotouč proklouzl mezi kruhy na nehlídaného Čermáka, který vyslal pohotovou střelu na branku. Krofta stačil zasáhnout levým betonem.
     
    47:59
    Právě Vladimír Srnský (JIH) jde na trestnou lavici za faul kolenem.

    Na vyloučení: 4-7.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    45:43
    Toto byla hodně velká nedůslednost v obraně Dukly. Huňáček s Válou nedokázali zpracovat skákavý puk, který se před branku dostal na číhajícího Nepokoje. Ani on se zblízka nedokázal prosadit.
     
    45:12
    Pohledná individuální akce v podání Vojtěcha Outraty, jenž si ze středního pásma sjel až před branku a Šťastný se musel vyznamenat proti jeho střele mezi betony.
     
    42:00
    Hosté se budou opět bránit po tom, co Marek Mlčoch (MBL) je vyloučen na dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 3-7.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    38:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš, řekl by klasik. Dominik Adam vyslal do úniku ALEŠE HEINRICHA, který se trefil přesně k pravé tyči kolem vyrážečky a betonu Krofty. Asistence: Dominik Adam, David Čermák.
     
    38:03
    Neskutečné, co domácí dokáží vyrobit za chyby při přesilové hře. Kroni Musliu jel sám na Šťastného, který jednoho z nejproduktivnějších hráčů celé ligy vychytal, Musliu si na něj kličkou do bekhendu nepřišel. Vzápětí neuspěl dorážkou ani Milan Kalaš.
     
    37:28
    Matěj Vála po parádní přihrávce spoluhráče netrefil zblízka odkrytý prostor u levé tyče Krofty.
     
    37:05
    Jihlava si bude moci vzít vedení zpátky, protože Kryštof Linhart (MBL) je vyloučen na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 3-6.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    36:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí hráči si nepohlídali na obranné modré KRONI MUSLIUA, jenž si sjel na pravý kruh a z této pozice trefil prostor nad ramenem domácího gólmana. Asistence: Vojtěch Outrata, Milan Kalaš.
     
    36:05
    Mladoboleslavští předvedli v oslabení výpad do rozevřené jihlavské obrany. Kerda posílal puk z pravé strany před branku na Hynka Havelku, jenž měl ideální pozici k zakončení, nenašel však prostor mezi betony Šťastného.
     
    35:15
    Od modré tvrdě vypálil Lukáš Mareš a Dominik Adam poslal kotouč zblízka jen do tyče!
     
    34:07
    Jihlava bude mít k dispozici další přesilovou hru po tom, co Oscar Flynn (MBL) dostává 2+10 minut za úder do oblasti hlavy a krku.

    Na vyloučení: 3-5.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    33:37
    Mlčochovu nebezpečnou střelu tečoval před Šťastným nehlídaný Oscar Flynn, kterému se nepodařilo posunout puk mezi tři tyče.
     
    31:50
    Obrana hostí zcela zapomněla na Milana Strnada, který jel sám na branku. Při zakončení byl však lehce seknut do levé ruky a nemohl tak lépe vystřelit. S dorážkou neuspěl ani Tomáš Mejzlík.
     
    27:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava sice při hře pět na tři nezářila, ale při návratu vyloučeného Jindry na led se prosadila. Mejzlík po pasu Starka našel před brankou volného VLADIMÍRA OŠČÁDALA, který zblízka posunul puk za záda Krofty. Touš možná prošel mezi jeho betony. Asistence: Tomáš Mejzlík, David Stark.
     
    26:14
    Dukla bude mít k dispozici 56 vteřin dlouhou přesilovku pět na tři po tom, co je Marek Mlčoch (MBL) vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    25:01
    Hezká akce domácíh, tedy kompletně celého třetího útoku. Kadleček našel před brankou Adama, který mohl dorážet k pravé tyči, jenže zahákoval jej Jan Jindra (MBL) a Dukla si zahraje první dvouminutovou přesilovou hru.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    20:25
    Bude se opět vylučovat, a to na jihlavské straně. Josef Berka (JIH) odjíždí na trestnou lavici za hákování.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    17:23
    Přesilová hra Mladé Boleslavi neměla dlouhého trvání. Kroni Musliu (MBL) si půjde odpočinout za držení hole.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    17:09
    Milan Strnad (JIH) navíc dostává dvě minuty za sekání.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    16:51
    Heinrich našel krásnou přihrávkou z pravé strany před brankou zcela volného Milana Strnada, který zblízka nedokázal najít skulinku ve výstroji Krofty.
     
    15:37
    Tvrdá rána Oščádala z pravé strany propadla Kroftovi mezi jeho betony. Ke kotouči se rychle sápal Berka, leč nedokázal puk prostrčit do branky.
     
    14:39
    Milan Strnad (JIH) si najel před branku, dostal přihrávku a zkusil v zákleku vystřelit. Michal Krofta jeho střelu chytil a na střelce následně spadl hostující Zdeněk Krížek (MBL), což se domácímu hráči samozřejmě nelíbilo. Oba dva dostávají dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    13:51
    Josef Berka snad ani nečekal, že dostane pas před branku Krofta. Zblízka sice stačil strčit do puku hokejku, ale nedokázal kotouč prostrčit pod Kroftou do klece.
     
    11:01
    To Dan Šťastný se pořádně zapotil, když Outrata našel vtipnou zadovkou před brankou Hynka Havelku, který mířil k pravé tyči, kde byl připraven beton domácího gólmana.
     
    05:49
    Tvrdou ránu Uřidila od modré vytěsnil Šťastný jen před sebe. K dorážce se znovu dostal Uřidil, nedokázal však v pádu trefit branku.
     
    03:09
    Dělovku vyslal z levého kruhu Josef Berka. Jeho pokus vytěsnil Krofta k pravému kruhu, kde nebyl žádný z domácích hráčů.
     
    01:18
    Jako tank se do útočného pásma řítil Vojtěch Outrata, který jedovatou ránou z levého kruhu těsně minul pravý horní roh branky Šťastného.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 28. Oščádal (Mejzlík, Stark), 39. Heinrich (Adam, Čermák), 59. Mareš (Mejzlík, Srnský) – 37. Musliu (Outrata, Kalaš), 53. Havelka (Mlčoch, Hrachovec)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juřička) – Huňáček, Vála, Stark, P. Slabý, Srnský, Mareš – Strnad, Heinrich, Berka – Oščádal, Mejzlík, Jindra – Kadleček, Adam, Čermák – J. Slabý, Vrátný. Trenér: Štěpán Moravec
    BK Mladá Boleslav: Krofta (Marek) – Linhart, Uřidil, Chládek, Mlčoch, Nepokoj, Kalus, Obrtlík – Kalaš, Dančišin, Musliu – Straka, Outrata, Dvořák – Jindra, Křížek, Kerda – Flynn, Hrachovec, Havelka. Trenér: Jiří Zörkler

    Rozhodčí: Král – Šustr, Komínek
    bahis siteleri