NY Islanders – Nashville 4:3 (kon.) | Washington – Chicago 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 2:0 (kon.)
Montreal – NY Rangers 3:0 (kon.) | Tampa – Dallas 3:5 (kon.) | Florida – Buffalo 3:2 (kon.)
Edmonton – St. Louis 2:4 (kon.) | Arizona – Minnesota 3:4 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
3:5 (1:2, 0:2, 2:1)
Dallas Stars
Pátek 16.10.2015, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jason SPEZZA - 3:5
     
    50:29
    Dallas právě vstřelil branku!
    To je vysvobození pro Dallas. Domácím vlily dva góly krev do žil, ale Dallas rychle odpovídá. Z levého křídla nahazoval puk bekhendem Jason Spezza. Směr této střely ještě dokázal změnit ALEŠ HEMSKÝ, který si připisuje druhý bod v dnešním utkání. Asistence: Jason Spezza, Alex Goligoski.
    Steven STAMKOS - 3:4
     
    48:44
    Tampa právě vstřelila branku!
    Schyluje se tu k obratu?Drouin uvolnil zadovkou svého kapitána STEVENA STAMKOSE, který z levého kruhu přízemní střelou prostřelil Lehtonena. Asistence: Jonathan Drouin, Brian Boyle.
    Vladislav NAMESTNIKOV - 2:4
     
    47:06
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí ještě dramatizují dnešní utkání. Po souboji dvou hráčů se puk dostal do druhé vlny na VLADISLAVA NAMESTNIKOVA, jehož střela byla ještě nejspíše tečována, a tak si našla cestu těsně kolem masky Lehtonena do brány. Asistence: Steven Stamkos.
    Jason DEMERS - 1:4
     
    38:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars pětiminutovou přesilovku využívají! Eakinova přihrávka mířila do mezikruží na najetého JASONA DEMERSE, který střelou z první propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Cody Eakin, Aleš Hemský.
    Cody EAKIN - 1:3
     
    29:34
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté získávají dvoubrankový náskok! Sceviour prohodil puk mezi obránci na Janmarka, který šel s Eakinem do přečíslení 2 na 1. Zdálo se, že Janmark už přejel vhodnou pozici pro přihrávku, když najednou poslal puk za sebe na CODYHO EAKINA, jehož střela zapadla přímo pod břevno. Asistence: Mattias Janmark, Colton Sceviour.
    Jamie BENN - 1:2
     
    14:14
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a jdou do vedení. Seguin přihrál do rohu hřiště, kde Spezza vymyslel krásnou přihrávku přes brankoviště na svého kapitána JAMIEHO BENNA, jehož střela z velkého úhlu rozvlnila síť v domácí bráně. Asistence: Jason Spezza, Tyler Seguin.
    Tyler SEGUIN - 1:1
     
    08:58
    Dallas právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Segiun posunul kotouč na Ja. Benna, který puk přihrál Jokipakkovi, jehož střelu z první vyrazil domácí brankář jen před TYLERA SEGUINA. Ten měl velmi lehkou práci, puk uklidil za brankovou čáru, čímž vyrovnal stav dnešního zápasu. Asistence: Jyrki Jokipakka, Jamie Benn.
    Steven STAMKOS - 1:0
     
    02:24
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou po zásluze do vední. Za brankou udělal chybu Klingberg, jehož napadal Condra. K puku se dostal Drouin, který okamžitě přihrál do mezikruží, odkud bez přípravy střílel STEVEN STAMKOS přímo do prostoru, kam Lehtonen nedosáhl. Asistence: Jonathan Drouin.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 3. Stamkos (Drouin), 48. Namestnikov (Stamkos), 49. Stamkos (Drouin, Boyle) – 9. Seguin (Jokipakka, Ja. Benn), 15. Ja. Benn (Spezza, Seguin), 30. Eakin (Janmark, Sceviour), 39. Demers (Eakin, Hemský), 51. Hemský (Spezza, Goligoski)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Poulin) – Stralman, Hedman, Garrison, Carle, Nestěrov, Coburn – Callahan, Stamkos, Drouin, Kučerov, Johnson, Palát, Condra, Filppula, Paquette, Brown, Namestnikov, Boyle
    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Klingberg, Goligoski, Demers, Oduya, Jo. Benn, Jokipakka – Sharp, Seguin, Ja. Benn, Hemský, Spezza, Roussel, Sceviour, Eakin, Janmardk, Moen, Fiddler, McKenzie
    bahis siteleri