Chabarovsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 1:4 (kon.) | Novokuzněck – N.Novgorod 3:4 (po pr.)
Novosibirsk – Minsk 2:3 (po pr.) | Dynamo Moskva – Omsk 2:1 (po pr.) | Viťaz – Barys 4:3 (1:0 po s.n.)
HC Slovan – Chanty-Mansijsk 6:0 (kon.) | Záhřeb – Jekatěrinburg 2:3 (po pr.)
po prodl.
Dynamo Moskva
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
Avangard Omsk
Sobota 17.10.2015, 16:00 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:01 Dmitrij VIŠNĚVSKIJ - 2:1
     
    64:01
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru čtyř proti třem a je rozhodnuto! Cvetkov ze strany posunul kotouč před brankoviště, kde sice nejprve DMITRIJ VIŠNĚVSKIJ promáchl, ale poté již procpal kotouč přes výstroj Kostina do sítě. Asistence: Maxim Cvetkov
     
    62:34
    Denis Kostin dokázal zareagovat na nebezpečnou teč Karsumse a drží kotouč. Přesilová hra tak zatím zůstává nevyužita a utkání pokračuje.
     
    61:35
    Jurij Alexandrov (OMS) se vrhl pod nohy jednoho z domácích, který si chystal kotouč na střelu a je na dvě minuty vyloučen za podražení.
     
    57:17
    S návratem vyloučeného Gluchova si domácí vypracovali nadějnou pozici, avšak pohotovou dělovku jeden z domácích do odkryté části brány poslat nedokázal!
     
    55:17
    V blížícím se závěru základní hrací doby si domácí zahrají přesilovou hru. Za hákování je potrestán Alexej Gluchov (OMS).
     
    52:56
    Zakázané uvolnění Avangardu vrátilo hru před Denise Kostina a do zajímavé střelecké pozice se po buly dostal Pestuško. Jeho pokus betonem zastavil Kosti!
     
    50:10
    Nedovolené bránění v podání Konstantina Gorovikova (DMS) znamená třetí přesilovou hru Omsku v zápase.
     
    46:28
    Denis Kostin se musel mít opět na pozoru. Nejprve se hostující brankář včas přesunul proti zakončení Višněvského, poté zlikvidoval i kvalitní ránu od modré.
     
    45:17
    Hosté budou hrát podruhé v krátké době v oslabení. Na lavici hanby usedá Sergej Širokov (OMS).
     
    42:52
    Je tady třetí vyloučení zápasu a poprvé je potrestán hostující hráč. Za hákování dostává dvě trestné minuty Alexander Pěrežogin (OMS).
     
    42:06
    Po střele od modré čáry byl před Lazušinovou bránou obrovský závar, ale ani jeden z hráčů Omsku puk nedokázal dostrkat do sítě.
     
    38:32
    Hosté převzali iniciativu a dokázali se dostat do další dobré pozice. Po přihrávce z pravé strany z předbrankového prostoru zakončoval Zubov, avšak jeho usměrnění puku skončilo těsně vedle.
     
    35:06
    Ilja Nikulin (DMS) se provinil podražením a je vyloučen na dvě minuty.
     
    34:52
    Gól na 1:2 měl na holi hostující obránce Alexandrov, avšak jeho dělovka z výborné pozice bránu Alexandera Lazušina těsně minula! Možná se dokonce jednalo o tyč.
    32:57 Vladimír SOBOTKA - 1:1
     
    32:57
    Avangard právě vstřelil branku!
    Převaha je domácím naprosto k ničemu, neboť z poměrně ojedinělé akce se hostům podařilo srovnat! Ve středním pásmu převzal kotouč VLADIMÍR SOBOTKA, jenž opět nikomu nenahrál, ale tentokrát se prezentoval velmi přesnou ranou zápěstím, kterou poslal za Lazušinova záda. Asistence: Sergej Širokov, Jurij Alexandrov
     
    30:40
    Velmi krásnou akci nám nyní předvedl Nikita Filatov. Mladý útočník Dinama se rozjel ve vlastním pásmu, projel až mezi kruhy před bránou Kostina a hostujícího gólmana prověřil svižným pokusem. Stav utkání zůstává 1:0.
     
    28:51
    Jeden z hráčů moskevského Dinama nedokázal dostat puk podél mantinelu do středního pásma a výsledkem byla obrovská šance Vladimíra Sobotky. Ten byl v dobré pozici mezi kruhy, vzal to na sebe, ale střelou mezi ruku a tělo Lazušina nepřekonal.
     
    27:37
    Budeme svědky první přesilové hry v zápase. Na trestnou lavici usedá Maxim Solovjov (DMS), který se provinil nedovoleným bráněním.
    25:16 Kirill PILIPENKO - 1:0
     
    25:16
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou za svou aktivitu náležitě odměněni. Střela od modré čáry se od jednoho z hráčů odrazila přesně na hůl KIRILLA PILIPENKA, který již měl jednoduchou práci a poslal kotouč do odkryté části brány. Asistence: Nikita Filatov, Alexej Těreščenko
     
    15:41
    Dvě horké chvilky teď opět ustál Lazušin! V prvním případě na něj šel ze strany zcela osamocený Pěrežogin, který trefil jen jeho výstroj, druhé zakončení již skončilo na tyči brány domácího brankáře.
     
    14:09
    A v permanenci byl po chvíli Alexander Lazušin. Z pravé strany na něj totiž vypálil Zubov, puk se od hokejky domácího beka dostal zpět na hůl zmiňovaného útočníka Avangardu a ten již tentokrát trefil prostor brány. Lazušin výborně zareagoval a drží čisté konto.
     
    11:45
    Maxim Pestuško zahrozil! Útočník elitní formace domácího celku vystihl rozehrávku soupeře a střelou zpoza obránce vystrašil Kostina. Ten vak zasahuje!
     
    06:04
    V první velmi dobré střelecké pozici se ocitli hosté! Rychlý protiútok Omsku zakončoval střelou z mezikruží Ilja Zubov, avšak jeho pokus mířil přesně doprostřed brány.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 26. Pilipenko (Filatov, Těreščenko), 65. Višněvskij (Cvetkov) – 33. Sobotka (Širokov, Alexandrov)


    Dynamo Moskva: Lazušin (Šaryčenkov) – Višněvskij, Nikulin, Hietanen, Robinson, Osipov, Solovjov, Korjagin – Kokarev, Gorovikov, Pestuško – Cvetkov, Karsums, Galimov – Volko, Babenko, Brjuvkin – Filatov, Těreščenko, Tarasov – Pilipenko
    Avangard Omsk: Kostin (Furch) – Ahnelov, Kuljaš, Kempný, Alexandrov, Valentěnko, Lekomcev, Dervuk – Popov, Pěrežogin, Zubov – Širokov, Sobotka, Paršin – Lemťugov, Petrov, Černikov – Gluchov, Michejev, Fiščenko – Semjonov

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Alexej Bělov – Dmitrij Sivov, Sergej Šeljanin

    Diváci: 10.318
    bahis siteleri