Toronto – Detroit 1:2 (po pr.) | Carolina – Dallas 1:4 (kon.) | New Jersey – Chicago 4:2 (kon.)
Colorado – NY Rangers 1:2 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 1:2 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:2 (kon.)
Buffalo – Vancouver 3:2 (kon.) | Los Angeles – Florida 4:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:2 (3:0, 1:1, 0:1)
Chicago Blackhawks
Sobota 07.11.2015, 01:05 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tanner KERO - 4:2
     
    58:34
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Artěmij Panarin poslal puk z levé strany před branku, kde stál TANNER KERO, jenž si vymíchal Schneidera a překonal jej přízemní střelou mezi betony! Je to jeho první branka v NHL. Asistence: Artěmij Panarin, Teuvo Teräväinen.
     
    57:47
    Stephen Gionta se prodral do útoku a posílal puk do prázdné klece. Puk na poslední chvíli jeden z bránících hráčů ztečoval vedle branky.
     
    53:18
    Zajímavý tah! Blackhawks hrají bez brankáře již sedm minut před koncem třetiny.
     
    52:06
    Andrew Shaw dostal puk před branku, kde se pokoušel zakončovat z otočky. Jeho pokus ale skvěle pokryl Schneider!
     
    51:28
    Dvě velké šance Devils! Nejdříve dorážel puk Stempniak bekhendem, ale Darlinga se mu nepovedlo přehodit. Následně tečoval Larssonovu střelu Henrique, ale ani jeho teč neskončila brankou!
     
    46:09
    Nejdříve byl v obrovské šanci Teräväinen, který ale z mezikruží Schneidera nepřekonal. Na druhé straně dostával puk před branku Severson, který byl ale faulován a skončil v brankovišti. Rozhodčí tento zákrok neposuzuje jako faul.
     
    45:15
    Jacob Josefson ovšem vybojoval faul na svojí osobu. V samostatném úniku nedokázal dát branku, ale byl Seabrookem faulován.
     
    44:54
    Nebezpečné obléhání branky Schneidera nekončí brankou, domácí brankář chytá opravdu skvěle!
     
    44:38
    Trevor Daley vyslal z levé strany nebezpečný puk do brankoviště, který se ukryl někde pod Schneiderem, ale v brance nejspíše neskončil!
     
    39:40
    David Schlemko zahrál v rohu za brankou Schneidera vysokou holí a dostává dvouminutový trest.
     
    39:34
    Hosté najednou po vstřelené brance ožili. Z blízkosti zakončoval Artěmij Panarin, ale ten puk poslal jen do výstroje Schneidera! Ruský forvard spálil další šanci.
    Patrick KANE - 4:1
     
    38:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Erik Gustafsson předal puk na hokejku PATRICKA KANEA, který z mezikruží svižně vystřelil a puk zapadl až za záda Coryho Schneidera. V tomto je Kane naprosto výjimečný! Asistence: Erik Gustafsson, Andrew Shaw.
     
    35:12
    Jordin Tootoo se prodral před branku a počkal si na nájezd Jiřího Tlustého, kterému v pravý moment předal puk. Český forvard ale zamířil jen do ramena Darlinga!
     
    34:48
    Po nepovedené akci domácích se do luxusní šance dostal Artěmij Panarin. Ten měl nalevo volného Patricka Kanea, ale vše vyřešil sám. Jeho pokus těsně před Schneiderem byl ovšem ztečován Larssonem nad branku!
     
    33:43
    Opět velký tlak domácích hokejistů do branky Scotta Darlinga! Vše zakončoval Stephen Gionta, ale tomu se z otočky bekhendovým pokusem nepovedlo skórovat.
     
    30:38
    Sergej Kalinin se prodral před branku, kde jej sice brankář Darling vychytal, ale následná střela Palmieriho skončila v síti. Rozhodčí branku neuznal kvůli kontaktu s brankářem.
     
    30:16
    Skrz celé pásmo dostal přihrávku do skvělé pozice Sergej Kalinin, ale tomu se nepovedlo překonat rychle přesouvajícího se Darlinga!
     
    28:36
    Skvěle hrající Travis Zajac si najel před branku, kde našel hokejku Tlustého, ale tomu se nepovedlo překonat Darlinga!
    Mike CAMMALLERI - 4:0
     
    27:28
    Devils právě vstřelili branku!
    První střela MIKEA CAMMALLERIHO Darlinga nepřekonala, ale ta druhá již v brance skončila. Daemon Severson našel před brankou hokejku domácího forvarda, který měl hodně snadnou pozici! Asistence: Daemon Severon, Kyle Palmieri.
     
    24:56
    V této situaci byl ovšem do sebe zakleslý Andy Greene s jedním z hostů. Domácí kapitán inkasuje dvouminutový trest.
    Travis ZAJAC - 3:0
     
    18:14
    Devils právě vstřelili branku!
    Snová první třetina domácích hokejistů nekončí! TRAVIS ZAJAC se důrazně prodral před branku, odkud se mu povedlo překonat bezmocného Crawforda bekhendovou střelou! Asistence: Daemon Severson, Lee Stempniak.
    Kyle PALMIERI - 2:0
     
    17:48
    Devils právě vstřelili branku!
    Nyní to byla od domácích hokejistů naprostá paráda! Travis Zajac vyhrál buly pro KYLEA PALMIERIHO, který přesnou střelou na přední tyč přidal druhou branku domácích hokejistů! Asistence: Travis Zajac.
     
    15:29
    Nebezpečná byla nyní první formace Devils. Lee Stempniak poslal puk před branku na Henriquea, který ale Crawforda nedokázal překonat!
     
    13:20
    Ryan Garbutt byl ihned po vypršení svého trestu poslán do úniku, který zakončoval nad beton Schneidera, ale do tohoto místa se mu nepovedlo skórovat!
     
    11:12
    Ryan Garbutt u střídačky vysokou holí zasáhl Bobbyho Farnhama a nejen, že inkasuje dvě minuty, také mu domácí hokejista naznačil, že mu to vrátí.
    Lee STEMPNIAK - 1:0
     
    03:48
    Devils právě vstřelili branku!
    Nakonec se domácím daří otevřít skóre utkání! Niklas Hjalmarsson byl napadán LEE STEMPNIAKEM a nakonec také udělal chybu. Domácí útočník se hnal sám na Crawforda, kterého překonal střelou mezi betony! Bez asistence.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Stempniak, 18. Palmieri (Zajac), 19. Zajac (Severson, Stempniak), 28. Cammalleri (Severson, Palmieri) – 39. Kane (Gustafsson, Shaw), 59. Kero (Panarin, Teräväinen)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Larsson, Greene, Severson, Moore, Schlemko, Merrill – Stempniak, Henrique, Cammalleri – Palmieri, Zajac, Tlustý – Tootoo, Josefson, Kalinin – O'Neill, Gionta, Farnham
    Chicago Blackhawks: Crawford (21. Darling) – Seabrook, Svedberg, Hjalmarsson, van Riemsdyk, Gustafsson, Daley – Garbutt, Toews, Panarin – Kane, Anisimov, Teräväinen – Tichonov, Kero, Daňo – Shaw, Krüger, Desjardins

    Rozhodčí: Luxmore, Lee – Nowak, Nansen
    bahis siteleri