Toronto – Detroit 1:2 (po pr.) | Carolina – Dallas 1:4 (kon.) | New Jersey – Chicago 4:2 (kon.)
Colorado – NY Rangers 1:2 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 1:2 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:2 (kon.)
Buffalo – Vancouver 3:2 (kon.) | Los Angeles – Florida 4:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
Dallas Stars
Sobota 07.11.2015, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jason DEMERS - 1:4
     
    59:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné. Přihrávka jednoho z domácích hráčů byla nepřesná, avšak natolik, že si zamířila přes celé hřiště do prázdné brány. Autorem gólu je JASON DEMERS, který se kotouče dotkl jako poslední z týmu Stars. Bez asistence.
     
    58:08
    Lack odjíždí na střídačku, domácí v šesti!
    Radek FAKSA - 1:3
     
    53:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácím zápas protéká mezi prsty. Střela Jordieho Benna se odrazila od švédského brankáře k Sceviourovi, který ještě poslal puk podél brankoviště na RADKA FAKSU, pro něhož byla následná branka prvním gólem v NHL! Asistence: Colton Sceviour, Jordie Benn.
     
    52:47
    Ničuškin se nedokázal protlačit před Pesceho, přesto velmi nebezpečně vystřelil bekhendem. Puk se od Lacka odrazil do rohu hřiště, následně byla posunuta brána!
    Patrick SHARP - 1:2
     
    51:15
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté jdou poprvé v tomto zápase do vedení. Domácí zbytečně propadli při buly v útočném pásmu, a tak mířili Stars do přečíslení 2 na 1. Seguin na sebe natáhl obránce, položil si ho a kolem něj poslal puk na najetého PATRICKA SHARPA. Hostující borec měl lehkou práci s uklizením puku do domácí klece. Asistence: Tyler Seguin.
     
    47:00
    Jamie Benn na modré přeskočil ležícího obránce a následně naservíroval puk Seguinovi. Ten čekal u pravé tyče, kam dostal puk, avšak zasunout puk do brány se mu nepodařilo!
     
    41:31
    Janmark poslal Spezzu tváří v tvář Lackovi, jenže hostující útočník nedokázal trefit mezírku mezi betony!
     
    35:27
    Versteeg se ocitl sám před Lehtonenem, jenže z bezoprostřední blízkosti finského brankáře nepřekonal.
     
    31:36
    Nash střílel do Lehtonena, následně se odrazil puk zpět k němu. Ani dorážka nebyla úspěšná, avšak ke kotouči se dostal Skinner, ale ten nedokázal trefit odkrytou polovinu branky!
    Aleš HEMSKÝ - 1:1
     
    29:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    To byla krásná práce od českého útočníka Hemského. Ten dostal puk od mantinelu před bránu na zcela volného Scevioura, který nedokázal vyzrát na domácího brankáře. Puk se ovšem odrazil do míst, kde byl ALEŠ HEMSKÝ, který uklidil puk z téměř nulového úhli do brány. Domácí ještě požadovali přeskoumájí videa, jenže to bohužel pro Carolinu regulérnost branky potvrdilo. Asistence: Colton Sceviour, Vernon Fiddler.
    Jordan STAAL - 1:0
     
    23:41
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se díky své aktivitě dostávají do vedení. Po buly se puk dostal na modrou, odku střílel Hainsey. Jeho střela se odrazila do zadního hrazení k E. Staalovi, který z otočky našel v brankovišti volnou hůl svého bratra JORDANA STAALA, která puk usměrnila za brankovou čáru. Asistence: Eric Staal, Ron Hainsey.
     
    22:55
    Hanifin našel před brankou Terryho, jehož střela bez přípravy mířila bohužel pro domácí jen do Lehtonena!
     
    20:47
    První hostující lajna si nyní vytvořila velkou šanci. Spezza si obešel hned několik protihráčů přihrál na Ja. Benna, který našel před brankou v torjúhelníku Seguina. Ten zakončoval z bezprostřední blízkosti, jenže Lack se mu vrhl pod nohy a puk zastavil!
     
    14:59
    Dvě minuty za hru vysokou holí dostává Ron Hainsey (CAR), který trefil do obličeje Jasona Spezzu.
     
    11:41
    Obrovská šance pro Carolinu. Střelu Erica Staala vyrazil brankář před sebe, kam první dojel Jordan Staal, jenž z dorážky trefil opět Kariho Lehtonena.

    Michal Luxa

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 24. J. Staal (E. Staal, Hainsey) – 30. Hemský (Sceviour, Fiddler), 52. Sharp (Seguin), 54. Faksa (Sceviour, Jo. Benn), 60. Demers


    Carolina Hurricanes: Lack (Ward) – Faulk, Hainsey, Pesce, Liles, Murphy, Hanifin – Lindholm, J. Staal, E. Staal – Versteeg, Rask, Gerbe – Terry, Nash, Skinner – Nestrašil, McClement, McGinn
    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Klingberg, Goligoski, Demers, Oduya, Jo. Benn, Jokipakka – Spezza, Seguin, Ja. Benn – Sharp, Eakin, Janmark – Ničuškin, Faksa, Shore – Sceviour, Fiddler, Hemský
    bahis siteleri