Toronto – Detroit 1:2 (po pr.) | Carolina – Dallas 1:4 (kon.) | New Jersey – Chicago 4:2 (kon.)
Colorado – NY Rangers 1:2 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 1:2 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:2 (kon.)
Buffalo – Vancouver 3:2 (kon.) | Los Angeles – Florida 4:1 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
4:1 (0:1, 3:0, 1:0)
Florida Panthers
Sobota 07.11.2015, 22:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Milan LUCIC - 4:1
     
    48:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tohle už pro domácí vypadá velice nadějně! U pravého mantinelu se k puku dostal Jeff Carter, který velice chytrou nabídkou na teč oslovil v předbrankovém prostoru bojujícího MILANA LUCICE, jenž kotouč usměrnil za Luongova záda! Asistence: Jeff Carter.
    Anže KOPITAR - 3:1
     
    37:34
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Parádní pasáž hry v podání Králů, kteří vedou už 3:1! Pearson zavezl puk těsně před Luonga, kde se kus černé pryže s přispěním paní Štěstěny odrazil k ANŽEMU KOPITAROVI, jenž nadvakrát překonal ležícího brankáře Floridy! Asistence: Tanner Pearson, Dustin Brown.
    Drew DOUGHTY - 2:1
     
    36:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A hráči Los Angeles přesilovou hru využívají a zaslouženě se obrací vývoj utkání! Ihned po buly získal puk Toffoli, který jej přenesl na modrou čáru k Muzzinovi, jenž povedeným pasem nabil DREW DOUGHTYMU a ten svou bombou našel skulinku mezi betony přesouvajícího se Luonga! Asistence: Jake Muzzin, Tyler Toffoli.
    Jeff CARTER - 1:1
     
    33:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Tyler Toffoli vybojoval kotouč, najel s ním mezi kruhy, odkud parádním pasem našel volného JEFFA CARTERA, jemuž už stačilo jen trefit prázdnou branku! Asistence: Tyler Toffoli, Derek Forbort.
    Nick BJUGSTAD - 0:1
     
    19:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro Los Angeles tvrdá rána před koncem první třetiny! Ve středním pásmu se puku ujal NICK BJUGSTAD, projel s ním až do útočné třetiny, kde velmi dobře umístěnou střelou k vzdálenější tyči překonal Quicka! Asistence: Jonathan Huberdeau.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 34. Carter (Toffoli, Forbort), 37. Doughty (Muzzin, Toffoli), 38. Kopitar (Pearson, Brown), 49. Lucic (Carter) – 20. Bjugstad (Huberdeau)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Doughty, McNabb, Muzzin, Martinez, Forbort, McBain – Pearson, Kopitar, Lewis – Lucic, Carter, Toffoli – Gáborík, Shore, Brown "C" – Clifford, Andreoff, Nolan
    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Campbell, Ekblad, Kulikov, Petrovic, Mitchell "C", Gudbranson – Huberdeau, Bjugstad, Jágr – Jokinen, Trocheck, Smith – Pirri, Howden, Grimaldi – Wilson, MacKenzie, Thornton

    Rozhodčí: Tom Kowal, Ian Walsh – Pierre Racicot, Shane Heyer
    bahis siteleri