Rusko – Švédsko 6:3 (kon.) | Česko – Finsko 1:2 (kon.)
konec
Česko
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
Finsko
Sobota 07.11.2015, 16:00 • Hartwall Arena, Helsinky • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:44
    Český brankář už je na střídačce! Zakázané uvolnění Finů a vhazování po Säteriho levici.
     
    58:20
    Vladimír Vůjtek si bere oddechový čas. Uvidíme, zda Dominik Furch utkání dochytá, nebo pustí na led šestého hráče.
    58:15 Gulaš (CZE) trefil v dobré pozici pouze tyč.
     
    58:15
    Tak to je velká smůla! Finové drželi kotouč v obranném pásmu, ale udělali chybu v rozehrávce a k puku se dostal Gulaš, který následně trefil pouze levou tyč finské branky!
     
    54:19
    Přesilovou hru si zahrají také Češi. Za sekání míří na trestnou lavici Tommi Huhtala (FIN) a český výběr má ideální příležitost na srovnání skóre. Početní převaha přichází v pravý čas.
     
    53:07
    Češi měli obrovské štěstí! Finové využili zaváhání české defenzivy a z pravé strany pálil Jormakka, jehož střela prošla mezi Furchovými betony a mířila pouze těsně vedle pravé tyče!
    45:44 Fantastický zákrok brankáře Dominika Furcha (CZE).
     
    45:44
    Krušné chvilky prožila česká defenziva v čele s brankářem Furchem. Finové šli do útoku a za pomoci faulu se dostali do útočné třetiny, přesto se pokračovalo bez hvizdu sudího. Český brankář se navíc vydal za pukem daleko z branky a při své cestě ztratil hůl. Finové opět pokračovali ve hře a po dalším sporném zákroku v rohu kluziště trefili dokonce tyč! Finský tlak však nadále pokračoval a přerušil ho až parádní zákrok lapačkou v podání českého brankáře.
    41:20 Kristian KUUSELA - 1:2
     
    41:20
    Finsko právě vstřelilo branku!
    To může Čechy mrzet. Finský tým si několikrát vyměnil kotouč v útočném pásmu, až dostal přihrávku zpoza branky KRISTIAN KUUSELA a zcela volný před českou brankou ho poslal do sítě – 1:2. Asistence: Tommi Huhtala, Sami Lepistö.
    36:16 Tommi HUHTALA - 1:1
     
    36:16
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel, teď už to Finsku vyšlo. Finové opět využili volného prostoru při českém střídání a TOMMI HUHTALA se zmocnil kotouče ve středním pásmu. Finský křídelník ho středem hřiště vyvezl až mezi kruhy, odkud parádně trefil horní růžek Furchovy branky – 1:1. Asistence: Harri Pesonen, Aleksi Elorinne.
     
    34:49
    Tentokrát to domácím vyšlo a ke gólu nechybělo mnoho. Na levé straně se dostal ke kotouči Kontiola a rychlou střelou trefil pouze levou spojnici české branky!
     
    33:21
    Finové nebezpečně zaútočili po levé straně a Češi jejich ofenzivní akci ustáli za pomoci faulu. Nedovoleně si počínal Milan Doudera (CZE), který si odpyká menší trest za hákování.
    29:58 Milan GULAŠ - 1:0
     
    29:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už se český výběr prosadil a zaslouženě vede. Radim Šimek střílel od modré čáry a jeho tvrdá střela Säterimu vypadla. Před brankou se nejrychleji zorientoval MILAN GULAŠ a protlačil puk do sítě – 1:0! Asistence: Radim Šimek.
    27:30 Fantastický zákrok Dominika Furcha (CZE).
     
    27:30
    Česko právě ustálo velký závar před svou brankou! Furch nejprve vyrazil střelu od modré, dokázal si poradit i s přihrávkou a Stříteský na poslední chvíli odpálil kotouč do strany.
    07:10 Parádní individuální akce a střela Gulaše (CZE).
     
    07:10
    Säterimu pomohla branková konstrukce! Gulaš dostal kotouč v útočném pásmu, obkroužil ho a z levé strany střílel na zadní tyč. Bohužel pro český tým ji trefil.
    Marken.cz

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 30. Gulaš (Šimek) – 37. Huhtala (Pesonen, Elorinne), 42. Kuusela (Huhtala, Lepistö)


    Česko: Furch (Jakub Kovář) – Kundrátek, Kempný, Jeřábek, Šimek, Kolář "A", Doudera, Stříteský, Voráček – Řepík, Sobotka "C", Zohorna – Gulaš, Jan Kovář "A", Kubalík – Radil, Filippi, Buchtele – Olesz, Horák, Hruška.
    Finsko: Säteri (Metsola) – Laakso, Salmela, Hietanen, Lapiestö "A", Ohtamaa, Kukkonen "C", Elorinne, Kivistö – Hartikainen, Koskiranta, Jormakka – Osala, Kontiola "A", Kiiskinen – Kuusela, Sallinen, Huhtala – Pyörälä, Lajunen, Pesonen – Koivisto.

    Rozhodčí: Linde, Sjöqvist – Pesonen, Saha
    bahis siteleri