Eindhoven – Utrecht 3:1 (kon.) | Cambuur – Groningen 2:2 (kon.) | Feyenoord – Ajax 1:1 (kon.)
Arnhem – Alkmaar 0:2 (kon.)
konec
PSV Eindhoven
3:1 (1:0)
FC Utrecht
Neděle 08.11.2015, 12:30 • Philips Stadion, Eindhoven • Nizozemská Eredivisie • 12. kolo
Předzápasové kurzy
    PSV dnes podalo velmi povedený výkon, a zaslouženě získává tři body!

     
    Dnešní zápas je u konce! PSV Eindhoven v domácím prostředí potvrdil roli favorita, a porazil FC Utrech 3:1!

    PSV zaznamenalo parádní start, když se již ve druhé minutě trefil Héctor Moreno! Zaskočený Utrecht se však dokázal dostat zpět do zápasu, a v desáté minutě mohl srovnat Haller. Jeho tvrdý pokus však zablokoval Bruma! Následně trefil pohotový de Jong břevno, a Locadiu vychytal Ruiter!

    Hned na začátku druhého poločasu srovnal Bart Ramselaar, a hned po vyrovnávací brance měl velkou šanci Haller, který však těsně minul! V 58. minutě se však domácí dostali znovu do vedení, když se trefil Santiago Arias! Domácí vedení mohl navýšit de Jong, který však penaltu neproměnil. Luuk de Jong se dočkal až v 72. minutě, kdy se prosadil po krásné přihrávce Locadii.

    PSV se tak prozatím posouvá na druhou příčku tabulky. Na první Ajax ztrácí bod, ten má však utkání s Feyenoordem k dobru!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (14:23:55)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Ze střední vzdálenosti vypálil hostující Leeuwin, jehož přízemní střelu však brankář Jeroen Zoet v pohodě lapil. Reprezentační brankář následně s rozehrávkou rozhodně nespěchá.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem dvě minuty nad rámec základní hrací doby! Mezitím je u míče Utrecht, který kombinuje na útočné polovině.
     
    89
    Hostující celek kontroloval hru na útočné polovině. Následně poslal Timo Letschert dlouhý centr na pravé křídlo, kam si nabíhal Peterson, ten však prohrál osobní souboj s Brenetem!
     
    88
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Sean Klaiber, přichází Ramon Leeuwin.
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Patrick Joosten, přichází Kristoffer Peterson.
    87. Pereiro trefil břevno!
     
    87
    Velmi dobrou obrannou práci odvedl v levém rohu kapitán van der Marrel, který nejprve obral o míč Locadiu. Následně však chyboval a jeho přihrávku vystihl Arias, který míč přiťukl Pereirovi. Jeho následná střela lízla břevno!
     
    85
    Domácím však rozehrávka standardní sitauce příliš nevyšla, a dopředu mířil Utrecht! Strieder vymyslel zajímavou přihrávku do středu pro Baraziteho, který si míč zpracoval, a vystřelil. Jeho rána však letěla úplně mimo branku!
     
    84
    Andrés Guardado šetřil v pravém rohu cenné vteřinky v souboji s Conboyem. Dánský obránce však nevydržel bránit čistě, a mexického středopolaře poslal k zemi.
     
    83
    Jürgen Locadia se dostal k odraženému míči ve středu hřiště, a chtěl vysunout Gastóna Pereira. Na střídajícího hráče však byla přihrávka opravdu hodně rychlá ...
     
    82
    Domácí celek momentálně kontroluje míč na vlastní polovině. Jeffrey Bruma si raději pomohl zpětnou přihrávkou až ke svému brankáři. Zoet následně poslal míč na polovinu soupeře!
     
    81
    Jürgen Locadia společně s Davy Pröpperem svedl těžký souboj o míč hned s trojicí protihráčů v levém rohu na útočné polovině. Úspěšnější byla nakonec domácí dvojice, která vybojovala autové vhazování!
     
    80
    Utrecht pokračoval v kombinaci na útočné polovině. Německý středopolař Rico Strieder se pokoušel najít za obranou naběhlého Sébastiena Hallera. Mladý francouzský útočník však špatně načasoval svůj náběh, a pro míč si došel Zoet!
     
    79
    Hostující Bart Ramselaar se dostal před pokutovým územím k odraženému míči, a pohotově vystřelil. Do jeho střely však lehl Jeffrey Bruma, který míč zablokoval!
     
    77
    Eindhoven však výrazně zlepšil napadání na vlastní polovině, a vybojoval míč. Na opačné straně se pokoušel zahrozit Gastón Pereira, nicméně na jeho kličku si počkal Joosten, který poslal míč do zámezí.
     
    76
    Patrick Joosten dostal do vápna nadýchaný lob od Nacera Baraziteho. Mladý útočník si míč zpracoval, udržel ho přes Brumou, a dostal na pravou stranu, kam si naběhl Klaiber. Utrecht se tak usazuje na útočné polovině!
     
    74
    Utrecht je po třetí brance svého soupeře v kombinaci na útočné polovině velmi aktivní, nicméně se hostů nedaří najít nějaké mezírky v obraně loňského mistra Eredivisie!
     
    73
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Yassin Ayoub, přichází Mark Diemers.
    72. Luuk de Jong - 3:1
     
    72
    PSV právě vstřelilo branku!
    Eindhoven však neproměněná penalta vůbec nemusí mrzet, dostává se totiž do dvoubrankového vedení, a výrazně se přibližuje vítězství! Krásný centr na levou stranu dostal Jürgen Locadia, který následně skvěle načasoval přihrávku na LUUKA DE JONGA, který poslal míč pod břevno! Pro nizozemského útočníka je to desátá branka v této sezóně!
     
    70
    Utrech je v posledních minutách velmi aktivní, a pokouší se o vyrovnání. Tentokrát před vápnem kombinoval Barazite s Hallerem, nicméně tato dvojice se do zakončení nedostala.
     
    69
    Útočnou akci Utrechtu však zastavil útočným faulem Patrick Joosten, kterému se na levém křídle postavil do cesty Santiago Arias, kterého Joosten poslal k zemi.
     
    68
    Hostující Utrecht momentálně drží míč na útočné polovině, a kombinuje. Hráči Eindhovenu zatím nejsou příliš aktivní při napadání, čímž hostům kombinaci značně ulehčují!
     
    67
    Jürgen Locadia si v souboji s Markem van der Maarelem pomohl rukou, kterou zasáhl hostujícího kapitána do obličeje. Hlavní rozhodčí stál souboji velmi blízko, nicméně žlutou kartu udělovat nebude!
     
    66
    Aktivní Joshua Brenet hledal ve středu hřiště Guardada, ten však velmi chytře pustil míč, který doputoval až k Luuku de Jongovi. Bývalý útočník Newcastlu si však míč špatně zpracoval, a ten mu utekl k Striederovi!
    64. Neproměněná penalta Luuka de Jonga
     
    64
    No jo, ale Eindhoven své vedení nenavyšuje! Ke značce pokutového kopu se postavil Luuk de Jong, který kopl penaltu opravdu hodně špatně, a nechal vyniknout brankáře Robbina Ruitera, který drží svůj tým nad vodou!
     
    63
    Na levém křídle se dokázal uvolnit Joshua Brenet, který následně posílal přízemní centr před branku. Míč však rukou zablokoval obránce Mark van der Maarel, a je z toho penalta!
     
    63
    Penalta pro Eindhoven!
     
    61
    Obránce Joshua Brenet si naběhl do ideálního prostoru na levou stranu, odkud vyslal hodně ostrý centr směrem do vápna. Ruiter šel ven z branky, nicméně raději míč pouze vyboxoval před sebe!
     
    60
    Hendrix skvěle zabojoval na vlastní polovině a společně s Pröpperem Barta Ramselaara o míč obrali. Eindhoven se tak přesouvá kombinací na útočnou polovinu, a bude se pokoušet své vedení navýšit!
     
    59
    Utrecht se však pokoušel hodně rychle odpovědět! Odvážný průnik do vápna podnikl Patrik Joosten, který se však následně dostal ze střeleckého úhlu, a o míč přišel.
    58. Santiago ARIAS - 2:1
     
    58
    PSV právě vstřelilo branku!
    Eindhoven se však dostává velmi rychle zpět do vedení! Ve středu hřiště se s trochou štěstí dostal k míči Gastón Pereiro, který následně našel na pravé straně zcela volného SANTIAGA ARIASE! Kolumbijský obránce se opřel do míče, a jeho přízemní střela skončila v brance!
     
    57
    Žlutou kartu dostává domácí obránce Santiago Arias! Kolumbijský hráč si počínal v souboji s Ricem Strieder hodně ostře, a žlutá karta přišla zcela zaslouženě!
     
    55
    Utrecht chyboval na útočné polovině, a do protiútoku mířilo PSV! Davy Proöpper se na levé straně zbavil Rica Striedera, nicméně pouze za cenu faulu, a akce Eindhovenu je u konce!
     
    54
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Adam Maher, přichází Jorrit Hendrix.
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Luciano Narsingh, přichází Gastón Pereiro.
     
    52
    Ze střední vzdálenosti natáhl ke střele Bart Ramselaar, jehož střelu tečoval Guardado, a míč mířil na rohový kop. Jeroen Zoet však ještě dokázal dostat míč do zámezí.
    50. Velká šance Hallera!
     
    50
    Utrecht se mohl rázem dostat do vedení! Ve středovém kruhu chyboval Guardado, a do protiútoku se dostal Ayoub. Mladý středopolař roztáhl hru na levou stranu, odkud vypálil Haller. Jeho přízemní rána těsně minula levou tyč domácí branky!
    49. Bart RAMSELAAR - 1:1
     
    49
    Utrecht právě vstřelil branku!
    Eindhovenu však dobrý vstup do druhého poločasu není nic platný, neboť Utrecht srovnává na 1:1! Vše začalo povedenou střelou Nacera Baraziteho z pravé straně, kterou zastavila tyč. Míč se odrazil zpět k Barazitemu, který našel Joostena. Jeho povedenou střelu vyrazit Zoet, nicméíně na dorážku BARTA RAMSELAARA byl Zoet krátký!
     
    48
    Jürgen Locadia přesprintoval na levém křídle obránce Klaibera, a poslal do vápna dlouhý centr, kterým hledal Narsingha. Před nizozemským reprezentantem však míč odhlavičkoval Conboy!
     
    47
    Exekuce rohového kopu se ujal Adam Maher, jehož centr však příliš povedený nebyl. Silový Jeffrey Bruma se sice pokoušel dostat k hlavičce, nicméně míč odhlavičkoval van der Maarel!
     
    46
    PSV vstoupilo i do druhého poločasu velmi dobře! Jürgen Locadia poslal do vápna Utrechtu střílený centr, který jemně tečoval de Jong, a Ruiter musel pohotově míč vyrazit na rohový kop!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    PSV zaznamenalo parádní start, když se již ve druhé minutě trefil Héctor Moreno! Zaskočený Utrecht se však dokázal dostat zpět do zápasu, a v desáté minutě mohl srovnat Haller. Jeho tvrdý pokus však zablokoval Bruma! Následně trefil pohotový de Jong břevno, a Locadiu vychytal Ruiter! Povedený výkon podal hlavně Andrés Guardado!

    Druhý poločas začne přibližně v 13:32!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    V závěru poločasu se probudil také Utrecht! Po nepřesné přihrávce Ayouba se míč odrazil na nohu Striedera, který našel ve vápně naběhnutého Hallera. Francouzský útočník však svou devátou branku v této sezóně nepřidal, neboť mířil piuze do boční sítě!
     
    44
    Hostující rozehrávku velmi aktivně napadala dvojice de Jong – Locadia. Zejména stoper van der Maarel se dostával pod velký tlak. Nakonec však kapitán Utrechtu situaci zvládl, a hosté míří vpřed!
     
    43
    Bart Ramselaar se dostal k míči na levé straně po přihrávce Conboye. Mladý středopolař poslal nebezpečný centr do vápna, kterým málem našel Hallera. Francouzský útočník však nakonec na míč nedosáhl!
     
    42
    Jürgena Locadiu s Andrésem Guardadem tentokrát skvěle napadal hostující útočník Barazite, který míč nevybojoval, nicméně byl faulovaný prvně jmenovaným!
     
    41
    André Guardado potřetí! Mexický středopolař se opět pokoušel vybídnout k úniku Locadiu, ten však v tomto případě špatně načasoval svůj náběh, a míč doputoval k brankáři Ruiterovi!
     
    40
    Tentokrát se Guardado dostal k odraženému míči ve středu hřiště, a křížnou přihrávkou málem našel ve vápně naběhnutého Locadiu. Na toho byla však přihrávka příliš rychlá!
    38. Další velká šance Locadii
     
    38
    A opět Guardado! Tentokrát mexický záložník našel pěkným lobem ve vápně Jürgena Locadiu. Mladý útočník si míč ideálně zpracoval, a pohotově vystřelil. Jeho pokus však mířil mimo!
     
    37
    Eindhoven se po ztrátě hostujícího celku dostal do protiútoku. Santiago Arias našel dlouhým centrem na levém křídle Locadiu, který se pokoušel najít stříleným centrem ve vápně Narsingha, na toho byl však centr příliš rychlý!
     
    36
    Andrés Guardado se domácím fanouškům ukázal další přihrávkou do vápna, na kterou si tentokrát naběhl Davy Pröpper. Bývalý záložník Arnhemu spadl po souboji s Letschertem, nicméně penalta se pískat nebude!
     
    35
    Luciano Narsingh skvěle napadal rozehrávajícího Conboye, kterého dobrým skluzem obral o míč. Následně dostal míč do středu, kde se nacházel Adam Maher, ten si však míč ne zrovna ideálně zpracoval.
     
    34
    Mladý středopolař Yassin Ayoub si pomohl v osobním souboji s Andrésem Guardadem lehkým přistrčením, což mexický záložník neustál, a spadl. Björn Kupers pochopitelně odpískal nedovolený zákrok.
     
    32
    Jürgen Locadia táhl útočnou akci PSV po levé straně, následně udělal kličku do středu, a dostal míč k Luuku de Jongovi. Devítigólový střelec vybídl ke střele Luciana Narsingha, který mířil pouze do boční sítě!
     
    31
    Následného rohového kopu se ujal Andrés Guardado, jehož ostrý centr našel ve středu vápna Héctora Morena. Hlavička mexického stopera však mířila nad branku!
    30. Nebezpečná rána Locadii
     
    30
    Andrés Guardado a jeho další krásný pas. Mexický záložník chtěl najít Luuka de Jonga, ten však míč nevybojoval, ten však propadl do míst, kam si naběhl Jürgen Locadia, jehož rána z voleje pořádně vystrašila Ruitera, který musel míč vyrazit na rohový kop!
     
    29
    Exekuce standardní situace se ujal Timo Letschert, který se pokusil branku Jeroena Zoeta ohrozit přímou střelou. Nizozemský brankář byl však pozorný, a slabou střelu lapil!
     
    28
    Kevin Conboy postupoval po levé straně, nicméně jeho postup zastavil nedovoleným zákrokem Luciano Narsingh. Následuje tak hodně zajímavá standardní sitauci pro Utrecht!
     
    27
    Sébastien Haller se dostal k míči u postranní čáry na pravé straně. Nejprve obešel Pröppera, poté i Brenera a ocitl se ve vápně. Haller následně dostal míč na Baraziteho, kterému však zakončení ztížil Bruma, a střela mířila mimo branku!
     
    26
    Po větším tlaku domácího celku se Utrecht rozhodl také zaútočit. Akci hostů táhl po levé straně obránce Kevin Conboy, kterého však skvěle bránil Santiago Arias, který postup svého protihráče zastavil!
    25. Luuk de Jonga trefil břevno
     
    25
    Adam Maher se tentokrát uvolnil na pravém křídle, a svým centrem našel Jürgena Locadiu. Tomu se zakončení nepovedlo, Luuk de Jong však pohotově zareagoval, a vysoký míč trefil. Jeho střela skončila na břevně!
     
    24
    Luciano Narsingh skvěle načasoval přihrávku pro Santiaga Arise, který mohl postupovat do pokutového území. Krásný obranný zákrok však předvedl Conboy, který čistým způsobem získal míč!
     
    23
    Eindhoven opět okupuje polovinu svého soupeře, a trpělivě vyčkává. Hráči Utrechtu jsou však velmi dobře postaveni, a svého soupeře do žádný větších šancí nepouští.
     
    21
    Andrés Guardado rozdal další krásný pas! Tentokrát našel ve vápně Luuka de Jonga, jehož hlavičce však scházel větší přenost a razance, a brankář Ruiter zasáhl!
     
    20
    Eindhoven je v posledních minutách velmi aktivní! Tentokrát se Luciano Narsingh pokoušel uvolnit ze souboje s Conboyem, což se povedlo, avšak hostující hráč raději zatáhl za záchranou brzdu!
     
    19
    Obránce van der Maarel se dostal při rozehrávce pod tlak, a tak zvolil zpáteční přihrávku k brankáři. Robbin Ruiter si však při rozehrávce dával rovněž na čas, a byl nepříjemně napadán de Jongem. Situaci však nizozemský brankář zvládl!
     
    18
    Luciano Narsingh je zatím na pravé straně hodně vidět. Tentokrát si udělal prostor po pěkné přihrávce Guardada. Nizozemského reprezentant však rozhodil obránce Letschert, a o míč přišel!
     
    16
    Domácí Adam Maher byl v souboji s Yassinem Ayoubem hodně pozdě, a mladého středopolaře poslal ostrým skluzem k zemi. Hlavní rozhodčí neváhal, a udělil první žlutou kartu tohoto utkání!
    Momentka zachycující moment před úvodní brankou dnešního utkání

     
    15
    Andrés Guardado vymyslel parádní křížnou přihrávku na nabíhajícího Luciana Narsingha. Nizozemský reprezentant následně poslal nadýchaný centr před branku, nicméně dvojice de Jong – Locadia byla při náběhu příliš rychlá, a míč nestihla!
     
    14
    Stoper van der Maarel se pokoušel dlouhým centrem najít na útočné polovině Sébastiena Hallera. Mladý francouzský útočník se však k míči nedostal přes bránícího Brumu!
     
    13
    Utrecht se po nepovedeném začátku probouzí, a v posledních minutách je svému soupeři vyrovnaným protivníkem. Momentálně hosté kombinují na vlastní polovině.
     
    11
    Prvního rohového kopu hostujícího celku se ujal Yassin Ayoub, jehož centr však nebyl příliš povedený, a obrana Eindhovenu si s ním dokázala poradit!
    10. Velká šance hostujícího celku!
     
    10
    Na druhé straně zahrozil poprvé Utrecht, a hned z toho mohlo být vyrovnání! Z pravé strany odcentroval Klaiber, jehož centr tečoval Arias, a míč se dostal přímo na nohu Hallera, jehož pohotovou střelu zblokoval na rohový kop Jeffrey Bruma!
     
    9
    Santiago Arias se nechtěl nechat zahanbit svým kolegou, a rovněž "provětral" pravou stranu! Kolumbijský obránce následně chytrým pasem poslal míč pod sebe k Maherovi, jehož centr byl však odvrácen Conboyem.
     
    8
    Eindhoven mohl jít do dalšího rychlého protiútoku, to by však ve středu hřiště nesměl ztratit míč Adam Maher. Dopředu šel Utrecht, nicméně se hostům postupný útok nepovedl, a míč má znovu PSV!
     
    7
    Teď to udělal na levé straně obrany krásně Joshua Brenet, který si udělal prostor po narážečce s Maherem. Krajní obránce následně poslal krásný křížný centr, kterým našel Narsingha. Proti třígólovému střelci letošní sezóny byl však obránce Letschert, který jeho další postup zastavil!
     
    6
    První útočnou akci Utrechtu založil Patrick Joosten. Mladý nizozemský útočník prošel středem hřiště, a pokoušel se kombinovat s Hallerem. Jeho přihrávka však zablokoval Guardado, jehož odkop následně zblokoval Joosten do zámezí!
     
    5
    Domácí celek zatím svého soupeře vůbec nepouští do hry. Ve středu hřiště se na chvilku dostal k míči Strieder, německý záložník byl však hodně rychle napadán, a jeho následná přihrávka nebyla přesná.
     
    4
    Eindhoven pokračuje i po úvodní brance v útočné aktivitě. Héctor Moreno se pokoušel vybídnout k úniku Luuka de Jonga dlouhým centrem za obranu. Nizozemský útočník se však k míči nedostal.
    2. Héctor MORENO - 1:0
     
    2
    PSV právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní start pro domácí barvy! Exekuce rohového kopu se ujal Guardado, jehož centr našel na přední tyči Brumu, jehož hlavička orazítkovala tyč! Následně se Guardado dostal opět k míči, a střílenou přihrávkou našel HÉCTORA MORENA, který poslal přesně umístěnou střelou míč k tyči!
     
    2
    První útočný průnik mezi obránci Utrechtu provedl Jürgen Locadia, kterému se do zakončení nepodařilo dostat, nicméně vybojoval alespoň rohový kop!
     
    1
    Hlavní rozhodčí Björn Kupers právě zahájil dnešní utkání! Úvodní výkop měl hostující Utrecht, který hned na začátku dostal do kombinace na útočné polovině. Ke střele natáhl Strieder, jehož střela však byla zablokovaná.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Bruma, H. Moreno, Brenet – D. Pröpper, Maher, Guardado – L. Narsingh, L. de Jong, Locadia.
    Náhradníci: Pasveer – Isimat-Mirin, Pereiro, Schaars, Bergwijn, Hendrix, De Wijs.

    FC Utrecht: Ruiter – Klaiber, van der Maarel, Letschert, Conboy – Ramselaar, Strieder, Ayoub – Barazite – Haller, Joosten.
    Náhradníci: Bednarek – Leeuwin, Diemers, Nganioni, Peterson, S. Amrabat, Antwi..
    Hráči mistrovského PSV při rozcvičce před zápasem

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Příjemné nedělní odpoledne všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Nizozemská Eredivisie má o tomto víkendu na programu své dvanácté kolo. My se společně zaměříme na souboj PSV Eindhovenu s FC Utrechtem! Úvodní výkop je naplánovaný ve 12:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    PSV EINDHOVEN
    Úřadující mistr nizozemské ligy zažívá povedený vstup do nové sezóny. Momentálně se PSV nachází na třetí příčce ligové tabulky se ziskem 24 bodů, a na vedoucí Ajax ztrácí čtyři body. Eindhoven se navíc statečně drží i v Lize mistrů, kde v tomto týdnu porazil německý Wolfsburg 2:0! V posledním ligovém utkání se PSV představilo na hřišti De Graafschapu, kde po divokém průběhu zvítězilo 6:3! Do dnešního utkání vstupuje PSV v roli jasného favorita!

    FC UTRECHT
    Vedení Utrechtu zatím může být s výkony svého klubu velmi spokojeno. Utrecht se nachází na deváté příčce tabulky se ziskem šestnácti bodů. I Utrechtu se v posledních zápasech velmi daří. Nejprve dokázl uspět na hřišti Zwolle, kde zvítězil 2:1. V posledním ligovém utkání svěřenci trenéra ten Haga v domácím prostředí porazili Twente 4:2! Dnes však čeká na Utrecht velmi těžký soupeř!

    Jan Havlovic

    Branky: 2. H. Moreno, 58. Arias, 72. L. de Jong – 49. Ramselaar

    Karty:   16. Maher (PSV), 57. Arias (PSV)

    Neproměněná penalta: 64. L. de Jong (PSV), brankář Ruiter zneškodnil


    PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Bruma, H. Moreno, Brenet – D. Pröpper, Maher (54. Hendrix), Guardado – L. Narsingh (54. Pereiro), L. de Jong (C), Locadia.
    Náhradníci: Pasveer – Isimat-Mirin, Pereiro, Schaars, Bergwijn, Hendrix, De Wijs.

    FC Utrecht: Ruiter – Klaiber (88. Leeuwin), van der Maarel (C), Letschert, Conboy – Ramselaar, Strieder, Ayoub (73. Diemers) – Barazite – Haller, Joosten (88. Peterson).
    Náhradníci: Bednarek – Leeuwin, Diemers, Nganioni, Peterson, S. Amrabat, Antwi.

    Rozhodčí: Björn Kupers – van Roekel, Zeinstra (vš. Nizozemsko)
    bahis siteleri