SK Karviná – Břeclav 4:3 (po pr.) | Technika Brno – Val. Meziříčí 1:0 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 2:1 (kon.)
Řisuty – Děčín 5:2 (kon.) | Vrchlabí – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Vsetín – Mor. Budějovice 4:2 (kon.)
Nový Jičín – Frýdek-M. 4:7 (kon.) | Kopřivnice – Poruba 2011 4:3 (po pr.) | Nymburk – Bílina 11:1 (kon.)
Tábor – Trutnov 4:1 (kon.) | Kobra – Klatovy 4:5 (kon.) | Žďár n/S – Jindř. Hradec 5:4 (po pr.)
Sokolov – Písek 3:8 (kon.) | Jablonec n/N – Klášterec nO 8:0 (kon.) | Kolín – Pelhřimov 6:1 (kon.)
konec
NED Hockey Nymburk
11:1 (5:0, 5:0, 1:1)
HC Draci Bílina
Úterý 17.11.2015, 18:00 • ZS NYMBURK • 2. liga skupina Západ • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:29
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen se hostům daří vstřelit symbolický gól. Nájezd Trubenekra domácí gólman ještě chytil, ale na dorážku DOMINIKA ŠTĚPKY, který dopravil kotouč do branky nohou, nestačil. Asistence. Jan Trubenekr.
     
    46:04
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní kombinace, kterou sehráli domácí hráči na jeden dotek, a jestli byly nějaké pavučiny v rohu branky, tak tomu již není, protože MARTIN ŠIMEK trefil svou střelou přímo roh Horákovi branky. Asistence: Karel Bičiště, Josef Saňa.
     
    37:00
    Nymburk právě vstřelil branku!
    A máme tu skóre 10:0! Kuriózně teď vstřelil branku domácí obránce ALEŠ KNESL, který dopravil kotouč do branky v pádu svým tělem. Asistence: David Protivný.
     
    34:41
    Nymburk právě vstřelil branku!
    A je tam další! Tentokrát puk vypíchl ve svém obranném pásmu domácí kapitán MARTIN ŠIMEK a svůj nájezd proměňuje střelou mezi betony, dovršuje tak hattrick v dnešním zápase. Bez asistence.
     
    30:47
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Tak toto je debakl! Po střele jednoho ze svých spoluhráčů se k puku dostal LUBOŠ BRZÁK, který neměl problém dostat puk do branky. Asistence: Jan Michálek, Filip Ječný.
     
    24:51
    Nymburk právě vstřelil branku!
    A další! Tentokrát se trefuje v pádu dnes poprvé JAN STEHLÍK. Asistence: Karel Bičiště.
     
    22:52
    Nymburk právě vstřelil branku!
    A je tam další! Ondřej Kříž vystřelil na branku, jeho pokus ještě dokázal Slysusarchuk vyrazit, ale na dorážku JANA JINDRY byl už krátký. Asistence: Ondřej Kříž, Dominik Barbora.
     
    19:54
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Jan Stehlík střílel od modré čáry, ale před brankou střelu ještě tečoval MARTIN ŠIMEK, který tak zvyšuje stav na 5:0. Asistence: Jan Stehlík, Ondřej Kříž.
     
    18:58
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Vedení svého týmu zvyšuje střelou do protipohybu brankáře DAVID PROTIVNÝ. Asistence: Dominik Čapek, Petr Pýcha.
     
    16:18
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Karel Bičiště nahrál lépe postavenému Janu Stehlíkovi, který nenápadnou střelou vystrašil hostujícího gólmana, který jen vyrazil puk před sebe, kde už byl připravený domácí kapitán MARTIN ŠIMEK, který dopravil kotouč do odkryté branky. Asistence: Jan Stehlík, Karel Bičiště.
     
    13:52
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování se kotouč odrazil na modrou čáru, kde si puk zpracoval JOSEF SAŇA a stejnou střelou, jako u prvního gólu, zvyšuje stav na 2:0. Asistence: Karel Bičiště.
     
    08:37
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Domácí tlak se projevuje v úvodní branku zápasu. Filip Ječný nahrál na modrou čáru osamocenému JOSEFU SAŇOVI , který střelou mezi betony otevírá skóre utkání. Asistence: Filip Ječný.

    Jan Raška

    Branky a nahrávky: 9. Saňa (Ječný), 14. Saňa (Bičiště), 17. Šimek (Stehlík, Bičiště), 19. Protivný (Čapek, Pýcha), 20. Šimek (Stehlík, Kříž), 23. Jindra (Kříž, Barbora), 25. Stehlík (Bičiště), 31. Brzák (Michálek, Ječný), 35. Šimek, 37. Knesl (Protivný), 47. Šimek (Bičiště, Saňa) – 50. Štěpka (Trubenekr)


    NED Hockey Nymburk: Frodl (Brázdil) – Kříž, Knesl, Novák, Rittig, Saňa, Pýcha – Bičiště, Šimek "C", Protivný, Eis, Čapek, Stehlík, Jindra, Smejkal, Brzák, Michálek, Kuzďas, Barbora, Ječný, Košař
    Trenér: P. Bičiště

    HC Draci Bílina: Slysusarchuk (Horák 21.) – Polák, Šefl, Cvrk, Fučík, Machač, Bittner, Málek, Chmel – Sekerka, Petráš, Zdeněk, Štěpka, Trubenekr, Čmolík, Böhm, Kýhos "C", Nedrda, Jirkovský, Brandejský, Yotov
    Trenér: M. Kanis

    Rozhodčí: Kika Adam – Špringl Radek, Pechánek Jan

    Diváci: 150
    bahis siteleri