NY Islanders – Arizona 5:2 (kon.) | Carolina – Anaheim 1:4 (kon.) | Montreal – Vancouver 4:3 (po pr.)
Ottawa – Detroit 3:4 (po pr.) | Florida – Tampa 1:0 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:2 (kon.)
po prodl.
Ottawa Senators
3:4 (1:2, 0:1, 2:0 - 0:1)
Detroit Red Wings
Úterý 17.11.2015, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš TATAR - 3:4
     
    62:03
    Detroit právě vstřelil branku!
    Jenže domácí ztrácí kotouč po zákroku Gustava Nyquista, který bekhendem vrátil kotouč za obranu domácích a TOMÁŠ TATAR sám proti Andersonovi nezaváhal a trefil přesně! Asistence: Gustav Nyquist.
     
    59:51
    A Detroit přežil další drtivý tlak soupeře, Howard pak přerušuje hru po zákroku, kdy chytil Wierciochovu bombu od modré čáry!
    Bobby RYAN - 3:3
     
    57:12
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Teď se již domácí dočkali! BOBBY RYAN potrestal trošku opovážlivý přístup Glendeninga, kterému Ryan sebral kotouč a ani Mike Green již nestačil zakročit. Blafák domácího forvarda končí v brance a domácí jsou zpět na nerozhodném stavu.
     
    56:57
    Turris se dostal do střelecké pozice, ale z kruhu přestřelil!
     
    56:08
    Kindlova bomba a Anderson vyráží, hosté pak ještě vytvořili závar, Larkinův pokus zablokoval Borowiecki v klíčové chvíli.
     
    54:25
    Ale to je pro Senátory značná komplikace, ale zcela jasný faul Chiassona, který doslova hloupě za brankou Howarda vysekl hokejku z ruk Ericssonovi a teď moc nechápu domácí publikum a jejich nespokojenost. Jednoznačný faul a dvě minuty pro Chiassona.
     
    54:15
    Znovu v akci Zetterbergova formace, sám Henrik se snažil pod výstrojí Andersona doslova dotlačit a došťouchat puk za brankovou čáru, ale brankář domácích schoval kotouč velmi dobře pod své tělo. Hra přerušena, ještě malá strkanice, a ještě další reklamní přestávka.
     
    54:06
    Náhle se do zakončení dostal Abdelkader a Anderson zachraňuje Senátory!
     
    49:59
    Athanasiou se nadrzo procpal za obranu až před Andersona, ten jeho obrovskou šanci krýt nemusí, útočník hostů minul v zakončení branku!
     
    46:01
    Michálkův velmi nebezpečný pokus, Howard kryje a kotouč míří ven z pásma!
    Chris WIDEMAN - 2:3
     
    43:12
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ze zcela nenápadné střely CHRISE WIDEMANA se domácí tým dostává na kontaktní gól! A to stále ještě na začátku třetiny. Kotouč nejspíš nepříjemně tečovaný před Howardem zapadl k pravé tyčce, od které se brankář Red Wings přesouval, a domácí snižují na 2:3! Bez asistence.
     
    36:53
    Další obrovská šance hostů, Nyquist s Abdelkaderem na brankovišti znovu zahrozili a Anderson teď s obrovskou dávkou štěstí udržel puk pod svou výstrojí!
    Riley SHEAHAN - 1:3
     
    36:24
    Detroit právě vstřelil branku!
    Ale nepůjdou! Red Wings z drtivého tlaku nakonec skórují, RILEY SHEAHAN byl tím hráčem, kdo dotlačil puk do branky! Domácí ale ještě signalizují hru vysokou holí, na coach's challenge ale nedochází. Asistence: Luke Glendening, Mike Green.
     
    36:09
    Helmova formace si teď vytvořila obrovský tlak a Helm a Sheahan málem zakončovali do prázdné branky, domácí zadáci udrželi nějakým zázrakem puk mimo branku, ale půjdou do čtyř!
     
    35:09
    Dacjuk se protlačil na brankoviště a zatopil domácím, Anderson nakonec jeho pokus uhlídal a podržel před brankovou čárou.
     
    30:30
    Wiercioch ve výborné střelecké pozici míjí Howardovu branku!
     
    27:26
    Teč domácích a kotouč jen těsně končí vedle branky! Hoffman s Jágrovou 68 na zádech byl oním hráčem, kdo ten kotouč tečoval.
     
    23:01
    Abdelkader si vytáhl kotouč před branku a těsně míjí Andersonovu branku.
     
    22:22
    Abdelkader výbornou prací na modré při napadání vytlačil Karlssona z pásma, navíc jej málem připravil o kotouč. Nakonec vše obránce domácích řešil rychlou sekerou, za kterou dostává dvě minuty pobytu na trestné lavici.
     
    20:25
    A domácí si zahrají další přesilovku, Luke Glendening dostává dvě minuty za hákování.
     
    18:25
    Howard neudržel bombu z vrcholu kruhů a Puempel mohl ještě dorážet, ale minul ve velké šanci branku!
     
    17:30
    Dacjuk předal kotouč Kindlovi, jeho ránu Andersen jen vyrazil před sebe, ale tam si další hráčů hostů najíždějící k dorážce se skákajícím kotoučem neporadil!
    Mike HOFFMAN - 1:2
     
    16:10
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí se nakonec přece jen prosazují! Karlsson předal na modré čáře kotouč MIKEU HOFFMANOVI a jeho rána skončila až za Howardem, který toho moc neviděl. Asistence: Erik Karlsson, Mark Stone.
     
    15:13
    Sheahan přišel o hokehku v hraničním zákroku před brankou, nakonec pálil Bobby Ryan, ale Jimmy Howard sevřel chrániče a domácím nedovolil skórovat!
     
    14:13
    Poprvé se dnes bude vylučovat, Dylan Larkin fauloval Turrise a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
    Gustav NYQUIST - 0:2
     
    11:01
    Detroit právě vstřelil branku!
    A hosté po bleskové souhře v útočném pásmu přidávají další gól, když rychlou přihrávku na pravé křídlo dostal GUSTAV NYQUIST a švédský útočník z první propálil Andersona! Asistence: Justin Abdelkader, Mike Green.
     
    10:20
    Výborně to provedl další nováček NHL v dresu hostů, Athanasiou si prokličkoval až do koncovky na kruzích, Anderson tentokrát sevřel chrániče!
    Dylan LARKIN - 0:1
     
    09:12
    Detroit právě vstřelil branku!
    A hosté z nenápadné šance vedou! DYLAN LARKIN se rozhodl zakončovat po přejetí za brankovou čáru, když viděl, že Anderson není ideálně postaven, tak mu nahodil kotouč na chrániče a zpoza branky lišácky nováček NHL skóruje! Asistence: Danny DeKeyser.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 17. Hoffman (Karlsson, Stone), 44. Wideman, 58. Ryan – 10. Larkin (DeKeyser), 12. Nyquist (Abdelkader, Green), 37. Sheahan (Glendening, Green), 63. Tatar (Nyquist)


    Ottawa Senators: Anderson (O'Connor) – Methot, Karlsson, Wiercioch, Ceci, Borowiecki, Wideman – Hoffman, Turris, Stone – Puempel, Zibanejad, Ryan – Michálek, Pageau, Chiasson – Lazar, Smith, Neil. Trenér: Cameron.
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Kronwall, Green, DeKeyser, Ericsson, Kindl, Marčenko – Abdelkader, Zetterberg, Nyquist – Tatar, Dacjuk, Larkin – Sheahan, Glendening, Helm – Miller, Athanasiou, Pulkkinen. Trenér: Blashill.

    Rozhodčí: Leggo, Rooney – Nansen, Shewchyk

    Diváci: 16718
    bahis siteleri