Trenčín – Skalica 3:1 (kon.) | Zvolen – Košice 0:1 (0:1 po s.n.) | Martin – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
Poprad – Žilina 8:3 (kon.) | Piešťany – Nitra 3:2 (kon.)
konec
HK Poprad
8:3 (3:0, 2:3, 3:0)
MsHK Žilina
sk Úterý 17.11.2015, 17:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Poprad dal gól!
    Ak to nebolo jasné doteraz, tak môžem teraz konštatovať, že Poprad je už istým víťazom tohoto stretnutia! JÁN ŤAVODA si od modrej čiary pekne zbehol ku bráne a spracoval si dobrú presnú prihrávku od Radomíra Heizera. Následne z prvej chladnokrvne zakončil!
    Asistencie: Radomír Heizer a Branislav Rapáč.
     
    53:28
    Poprad dal gól!
    Domáci tím využíva presilovú hru a ide neohrozene za víťazstvom! Bartečko nahral z rohu klziska do medzikružia. Tam bol pripravený LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý delovkou z prvej presne trafil ku pravej žrdi žilinskej brány!
    Asistencie: Ľuboš Bartečko a Lukáš Hvila.
     
    46:20
    Poprad dal gól!
    Podtatranci zvyšujú vedenie! Štrauch sa dostal k puku a prešiel s ním na vrchol ľavého kruhu. Odtiaľ nahodil na bránu. Cibuľa vyrazil pred seba, kde bol ONDREJ RUSNÁK, odtiahol sa na bekhend a jednoduchou strelou dostal puk do brány!
    Asistencie: Andreas Štrauch a Patrik Števuliak.
     
    36:00
    Poprad dal gól!
    Popradčania však prakticky okamžite prichádzajú s ďalším gólom! LUKÁŠ HVILA si na modrej čiare spracoval prihrávku od Bajarunsa a blafákom na bekhend prekonal Cibuľu!
    Asistencie: Lauris Bajaruns a Jaroslav Kasík.
     
    35:43
    Žilina dala gól!
    Hostia znižujú, keďže strieľajú kontaktný gól! Hráči Žiliny vyhrali buly v pásme, puk sa dostal od Brejčáka po modrej čiare na MIROSLAVA ZAŤKA, ktorý tvrdou delovkou krásne trafil ku pravej žrdi!
    Asistencie: Daniel Brejčák a Milan Drevenák.
     
    32:26
    Žilina dala gól!
    Kurali nahral na hokejku MILANOVI KOLENOVI. Ten najprv v prečíslení spoza obrancu vystrelil a následný vyrazený puk svojou hokejkou do Kostúrovej brány dorazil!
    Asistencia: Daniel Brejčák.
     
    29:51
    Poprad dal gól!
    Popradčania strieľajú ďalší gól! Štrauch si najprv aj vypýtal faul na zadnom mantineli, ten sa však rušil. Útočník Popradu sa dostal na ľavý kruh a prudkou strieľanou prihrávkou predb ránu našiel BRANISLAVA RAPÁČA, ktorý zakončením z prvej dostal puk do siete!
    Asistencie: Andreas Štrauch a Ondrej Rusnák.
     
    24:05
    Žilina dala gól!
    Hostia skórujú a znižujú stav stretnutia! Dinda z obranného pásma prihral iba priamo do RASTISLAVA KONEČNÉHO, ktorý využil situáciu a strelou švihom z medzikružia skóroval!
    Bez asistencie.
     
    17:03
    Poprad dal gól!
    A je to 3:0! BRANISLAV RAPÁČ si prevzal puk v obrannom pásme a prekorčuľoval celé klzisko. Bol si vedomý striedania brankára, a tak vyskúšal šťastie z pravého kruhu a jeho strela skončila v Cibuľovej bráne, ktorý si ešte ani nestihol siahnúť na puk a už ho mal aj v bráne!
    Asistencie: Radomír Heizer a Jaroslav Kasík.
     
    16:48
    Poprad dal gól!
    Domáci tím zvyšuje vedenie! Kroták vyhral vhadzovanie v útočnom pásme priamo na hokejku LUKÁŠA HVILU, ktorý z prvej príklepom prepálil všetko, čo mu stálo v ceste!
    Asistencia: Arne Kroták.
     
    06:17
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa dostávajú do vedenia v zápase! Kroták vyhral vhadzovanie v útočnom pásme a posunul puk LAURISOVI BAJARUNSOVI. Ten sa zbavil protihráča pri mantineli, presunul sa do medzikružia a letiaci puk Tomekovi cez lapačku prepadol do bránky!
    Asistencia: Arne Kroták.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 7. Bajaruns (Kroták), 17. Hvila (Kroták), 18. B. Rapáč (Heizer, Kasík), 30. B. Rapáč (Štrauch, Rusnák), 36. Hvila (Bajaruns, Kasík), 47. Rusnák (Štrauch, Števuliak), 54. Paukovček (Bartečko, Hvila), 59. Ťavoda (Heizer, B. Rapáč) – 25. Konečný, 33. Kolena (Kurali), 36. Zaťko (D. Brejčák, Drevenák)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Dinda, Ťavoda, Fabian (A), Malina, Kasík, Gáborčík, D. Šterbák – Bartečko (A), Paukovček, Paločko – Kroták (C), Bajaruns, Hvila – R. Rapáč, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Rusnák, Števuliak
    MsHK Žilina: Tomek (17. Cibuľa) – Zaťko, D. Brejčák (A), Homer, Novotný, Leško, Kurali, Makovský, Niník – Richard Huna, Róbert Huna, Drevenák (C) – Konečný, Valášek, Stupka (A) – Nemček, Kolena, Schroner – Rogoň, Rehák, E. Švec

    Rozhodčí: Novák – Bogdaň, Kacej

    Diváci: 937
    bahis siteleri