Slavia – Mountfield HK 5:1 (kon.) | Jihlava – Třebíč 10:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
10:2 (3:1, 2:0, 5:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Úterý 17.11.2015, 16:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Žákovská liga - starší žáci • 14. kolo
Partner:
     
    55:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí útočnice Kaltounková zakončovala u pravé tyče Martina, který její střelu nepokryl. Puk putoval podél brankoviště k levé tyči třebíčské svatyně, kde jej MATYÁŠ MACHOVSKÝ zblízka dorazil do branky. Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    54:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle byl vskutku krásný gól. Do samostatného úniku se dostal MATOUŠ MENŠÍK, jenž si sjel po levé straně před branku, rozhýbal Martina, naznačil mu kličku doprava, posunul si puk doleva a poté zakončil do odkryté klece. Krásná to akce a šikovné české ručičky! Asistence: Patrik Čermák.
     
    52:01
    Hosté chybovali na útočné modré. Do brejku dva na nikoho ujela Kristýna Kaltounková, které najížděl před brankou Matyáš Machovský. Jihlavská útočnice nechrtila, nýbrž vyzvala ke skórování spoluhráče, který zblízka nepřekonal Jana Martina.
     
    51:39
    Dělovku Lukáše Koňaříka od modré vyráží Krejčí svým levým betonem.
     
    49:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava opět navyšuje své vedení na šest gólů po tom, co střela MATYÁŠE SAPÍKA prošla přes všechny hráče do svatyně Jana Martina. Bez asistence.
     
    47:12
    Tvrdá rána Patrika Čermáka z pravého úhlu neprošla k Martinovi i kvůli tomu, že se Jan Dzurňák provinil nedovoleným bráněním.

    Na vyloučení: 6-8.
     
    45:19
    Kristýna Kaltounková si sjížděla k levému kruhu a chtěla vystřelit, jenže jí srazil Adam Svoboda. Hraje se dále a naopak domácí útočnice dostává dvě minuty za faul loktem.

    Na vyloučení: 6-7.
     
    44:22
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    ZDENĚK VEDRAL si najel až těsně před Krejčího a poté poslal puk do pravého horního rohu nad jeho rameno. Bez asistence – trestné střílení.
     
    44:22
    Marian Havel fauloval v úniku Zdeňka Vedrala, je nařízeno trestné střílení.
     
    43:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    A po malém okamžiku jí využívá. Na led se vrátivší KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ se zblízka prosazuje a po šesti trestných minutách a jedné asistenci dnes střílí svůj první gól. Asistence: Tomáš Racek, Patrik Augusta.
     
    43:08
    Opět se bude vyloučovat. Na trestnou lavici míří Matěj Kravec (TRE) za podražení.

    Na vyloučení: 5-7.
     
    41:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se prosazuje také ve třetí třetině. Menšík v situaci dva na jednoho vyzval ke skórování MARIANA HAVLA, jak mi radí kolega na lavici trestoměřičů, a ten již neměl problém skórovat do odkryté klece. Asistence: Matouš Menšík.
     
    39:17
    Emoce na ledě Horáckého zimního stadionu. Za branou se do sebe pustili Jiří Doležal (TRE) a Kristýna Kaltounková (JIH). Domácí útočnice i hostující útočník, oba dva účastníci IIHS 2015, dostávají dvě plus dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 5-6.
     
    38:42
    Další vyloučení na straně Dukly, za faul loktem opět míří na trestnou lavici Tomáš Nosek (JIH).

    Na vyloučení: 3-4.
     
    37:40
    Další velká šance hostí. Zdeněk Vedral mířil sám na Krejčího a zkusil to blafákem do forhendu, ovšem gólman Dukly znovu podržel svůj tým.
     
    36:53
    Na střelu Lukáše Koňaříka z vrcholu levého kruhu našel Krejčí výborným zákrokem recept a podržel svůj tým.
     
    35:19
    Kristýna Kaltounková za brankou v tvrdém souboji poslala na hrazení hráče soupeře a jde si na dvě minuty odpočinout. Dle svých slov byla předtím dvakrát držena. Hlavní je však to, co vidí hlavní sudí.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    32:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní se již jihlavská útočnice prosazuje. KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ si sjela před branku a poslala zblízka puk za záda Martina. Asistence: Marian Havel.
     
    31:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava zvyšuje na rozdíl tří branek. TOMÁŠ RACEK se před brankou otočil a poté přesně zavěsil. Asistence: Matouš Menšík.
     
    30:07
    Změna v brankovišti. Místo Filipa Maláče nastupuje do branky Filip Krejčí.
     
    29:15
    Kaltounková vybojovala za brankou svého týmu puk. Poslala jej na Mariana Havla, jenž krásně projel až do pásma, předložil puk před branku na Marka Chvátala, který netrefil puk.
     
    28:52
    Třebíč si zahraje přesilovou hru po tom, co Tomáš Nosek (JIH) dostává dvě minuty za faul loktem.

    Na vyloučení: 1-4.
     
    27:57
    Rychlý útok v podání Jihlavy skončil dorážkou Tobiase Adama. Proti střele domácího hráče výborně zasáhl Jan Martin a drží tak stále dvougólový odstup svého týmu.
     
    26:51
    Hosté jsou o poznání aktivnější. V dobré šanci byl znovu Zdeněk Vedral, který zblízka u pravé tyče netrefil branku Maláče.
     
    23:45
    Patrik Čermák se uvolnil na levém kruhu a na Lukáši Dvořákovi (TRE) si vybojoval faul za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 0-4.
     
    21:44
    Velký závar před brankou Martina. Kaltounková, Havel i Machovský doráželi puk, poté střílel od modré Nosek, ovšem nikomu z domácích se nepodařilo dostat puk za záda gólmana.
     
    20:50
    Adam Svoboda (TRE) je vyloučen na dvě minuty za sekání. Jihlava tak má třetí přesilovou hru.

    Na vyloučení: 0-3.
     
    18:00
    Hezká akce Dukly. Patrik Augusta ujel hráčům soupeře a zblízka vystřelil, ovšem Jan Martin výborně máchl lapačkou a schoval v ní puk.
     
    13:45
    Dva jihlavští hráči se na modré srazili, čehož využila Třebíč. Do útoku se rychle dostával Maštalíř s Jiřím Doležalem, který se zblízka nedokázal prosadit. Na tyhle chyby si musí dávat domácí pozor, naopak hosty mohou nevyužité šance hodně mrzet.
     
    12:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Menšík si krásně najel před branku, když se zbavil tří hráčů. Jeho pokus ještě Martin vyrazil, ovšem po krátké době neměl na dorážku PARTIKA ČERMÁKA žádnou šanci a červenožlutí si berou zpět dvougólové vedení. Asistence: Matouš Menšík.
     
    09:25
    Gól Dukly nemůže být uznán pro vysokou hůl.
     
    09:23
    Matěj Kravec (TRE) dostává dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    08:23
    Adam Kotačka sebral před modrou puk a Třebíč měla rázem k dispozici situaci dva na jednoho. Kotačka nahrál před branku na Zdeňka Vedrala, jenže útočník hostí nezakončil, puk mu uskočil od hole.
     
    07:48
    Velká šance hostí. Před brankou Maláče se ocitl zcela volný Tadeáš Hrnčíř, jehož střelu vyrazil gólman Dukly a napodruhé puk schoval v lapačce.
     
    07:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Svoboda pěkně zavezl puk do pásma před branku Maláče. Před jeho svatyní vznikl obrovský závar, po kterém se prosazuje účastník IIHS 2015 JIŘÍ DOLEŽAL. Asistence: Adam Svoboda.
     
    05:09
    Kaltounková nejprve vybojovala na modré kotouč pro Machovského, který si sjel před branku, kde jej vychytal Martin. Odražený puk se dostal mezi kruhy znovu pro Kaltounkovou, která dělovkou z první trefila přesně bílou pěticípou hvězdu na hrudi gólmana.
     
    04:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavě se to daří. PATRIK ČERMÁK si po pasu Adama vybruslil před branku a z otočky poslal krásnou střelu pod víko gólmana Martina, který nemohl reagovat. Asistence: Tobias Adam.
     
    04:11
    Domácí první útok se snaží vstřelit gól, má velký tlak.
     
    01:48
    Jihlava si zahraje přesilovou hru. Ven jde Jan Dzurňák (TRE) za hru loktem

    Na vyloučení: 0-1.
     
    01:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se ujímá vedení. Racek poslal puk na JIŘÍHO KOCHRDU, který z pravé strany vystřelil a kotouč propadl gólmanovi hostí k pravé tyči. Asistence: Tomáš Racek.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Kochrda (Racek), 5. Čermák (Adam), 13. Čermák (Menšík), 32. Racek (Menšík), 33. Kaltounková (Havel), 42. Havel (Menšík), 44. Kaltounková (Racek, Augusta), 50. Sapík, 55. Menšík (Čermák), 56. Machovský (Kaltounková) – 8. Doležal (Svoboda), 45. Vedral


    HC Dukla Jihlava: Maláč (31. Krejčí) – Chvátal, Brož, Sapík, Poledna, Nosek, Moravec – Menšík, Čermák, Havel – Adam, Machovský, Kaltounková – Augusta, Kochrda, Racek. Trenér: Martin Pykal
    SK Horácká Slavia Třebíč: Martin (P. Svoboda) – Dvořák, Koňařík, Dzurňák, Kotačka – Vedral, A. Svoboda, Lihnart, Kravec, Hrnčíř, Maštalíř, Čtveráček, Doležal. Trenér: Petr Maštalíř

    Rozhodčí: Paur – Zajíc, Pova
    bahis siteleri