Rusko – USA 0:6 (kon.) | Kanada – Česko 11:0 (kon.)
konec
Kanada
11:0 (3:0, 7:0, 1:0)
Česko
Neděle 10.01.2016, 01:30 • Meridian Centre, St. Catharines • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:39 Malia SCHNEIDEROVÁ - 11:0
     
    49:39
    Kanada právě vstřelila branku!
    Přesně mířenou střelou z pravého kruhu uspěla MALIA SCHNEIDEROVÁ. Zechovská na vzdálenější tyč nedosáhla, a domácí tak navyšují vedení už na 11:0. Asistence: Celine Frappierová.
    39:55 Kristin O'NEILOVÁ - 10:0
     
    39:55
    Kanada právě vstřelila branku!
    Ještě jeden gól končí v naší síti v této třetině. KRISTIN O'NEILOVÁ svou střelu umístila přesně nad pravé rameno Zechovské. Naší brankářce nedala šanci. Asistence: Ashton Bellová.
    39:40 Lindsay AGNEWOVÁ - 9:0
     
    39:40
    Kanada právě vstřelila branku!
    LINDSAY AGNEWOVÁ může děkovat spoluhráčce Howranové, která ji parádním pasem poslala do samostatného úniku. Kanaďanka tváří v tvář Zechovské uspěla bekhendovým zakončením. Asistence: Victoria Howranová.
    34:45 Annie BERGOVÁ - 8:0
     
    34:45
    Kanada právě vstřelila branku!
    Perfektní kombinace domácích. ANNIE BERGOVÁ přebruslila obránkyni a dostala přesný pas od Maltaisová. Následně do dráhy puku jen vložila hůl a trefila se mezi betony. Asistence: Emma Maltaisová.
    32:00 Jaime BOURBONNAISOVÁ - 7:0
     
    32:00
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada už vede 7:0. JAIME BOURBONNAISOVÁ měla dostatek času na to, aby z prostoru nad kruhy zamířila přesně do horní části české branky. Kotouč z vlastní sítě už musela vylovit i střídající Zechovská. Asistence: Lindsay Agnewová.
    26:09 Sophie SHIRLEYOVÁ - 6:0
     
    26:09
    Kanada právě vstřelila branku!
    Jandová dokázala zlikvidovat první střelu z mezikruží i následnou dorážku. Pak se ale kotouč dostal k volné SOPHII SHIRLEYOVÉ, na jejíž střelu už česká gólmanka nedosáhla. Jandová po šesté brance přepustila své místo v brance Zechovské. Asistence: Daryl Watssová.
    21:01 Amy POTOMAKOVÁ - 5:0
     
    21:01
    Kanada právě vstřelila branku!
    Do české branky padá další puk. AMY POTOMAKOVÁ obstarala další přesný zásah domácích a Česko už ztrácí pět gólů. Asistence: Daryl Wattsová.
    20:41 Kristin O'NEILOVÁ - 4:0
     
    20:41
    Kanada právě vstřelila branku!
    Ani začátek prostřední třetiny se Češkám nevyvedl. KRISTIN O'NEILOVÁ se po chybě české obrany dostala do zakončení a sama na brankovišti nezaváhala. Asistence: Ashton Bellová.
    19:57 Amy POTOMAKOVÁ - 3:0
     
    19:57
    Kanada právě vstřelila branku!
    Češky inkasují potřetí za sebou. AMY POTOMAKOVÁ si s kotoučem vybruslila před českou branku a vypálila. Její střela byla přesně umístěná do horního pravého rohu.
    19:35 Sheridan OSWALDOVÁ - 2:0
     
    19:35
    Kanada právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají se štěstím do dvoubrankového trháku. Volný kotouč měla Jandová někde po sebou, jenže SHERIDAN OSWALDOVÁ ho dokázala spatřit jako první a dotlačit do sítě. Bez asistence.
    18:07 Lindsay AGNEWOVÁ - 1:0
     
    18:07
    Kanada právě vstřelila branku!
    To je velká škoda, výborně chytající Jandovou prostřelila LINDSAY AGNEWOVÁ. Ta si s kotoučem vyjela zpoza branky a zkusila vypálit. K jejímu štěstí kotouč díky zásahu české obránkyně propadl do sítě. Asistence: Kritstin O'Neilová.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 19. Agnewová (O'Neilová), 20. Oswaldová, 20. Potomaková, 21. O'Neilová (Bellová), 22. Potomaková (Wattsová), 27. Shirleyová (Watssová), 32. Bourbonnaisová (Agnewová), 35. Bergová (Maltaisová), 40. Agnewová (Howranová), 40. O'Neilová (Bellová), 50. Schneiderová (Frappierová)


    Kanada: D'Astous-Moreauová (Neatbyová) – Tinkerová, Elmesová, Edgarová, Bourbonnaisová, Crossová, Knowlesová, Howranová – Shirleyová, Potomaková, Wattsová – Houstonová, Schneiderová, Agnewová – Oswaldová, Freisenová, Frappierová – O'Neilová, Maltaisová, Bergová – Bellová.
    Česko: Jandová (27. Zechovská) – Pytlíková, Zíková, Erbenová, Zedníková, Martinů, Kosinová, Bartošová, Holá – Patočková, Hymlárová, Bucifalová – Smetková, Pátková, Neubauerová – Mašková, Jůzková, Topolská – Tomasco, Vozdecká.

    Rozhodčí: Picavetová – Leclercová, Linneková
    bahis siteleri