Třinec – K. Vary 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 5:2 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:3 (0:1 po s.n.)
Plzeň – Pardubice 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 4:3 (2:1 po s.n.) | Kometa Brno – Vítkovice 5:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 29.01.2016, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ondřej KRATĚNA - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je definitivně rozhodnuto! Domácí kapitán ONDŘEJ KRATĚNA (6+13) skóruje po velice dlouhé době, když na druhý pokus dokázal dopravit kotouč do prázdné pardubické klece! Bez asistence.
     
    59:31
    Matěj Machovský se pokusil vstřelit branku! Dlouhým výhozem ale nakonec prázdnou branku minul! Domácí stadion přesto jeho počin ocenil potleskem.
     
    58:14
    Domácí se vydali do útočného pásma, ale pas Erika Hrni zachytili jen hráči Pardubic. Ti tak měli velkou šanci z protiútoku, nicméně po pasu Redenbacha trefil Petr Sýkora jen domácího gólmana!
     
    57:15
    A Peter Draisaitl opět odvolal Kopřivu z brány! Dynamo znovu v šesti proti pěti Plzeňským.
     
    56:53
    Daniel Voženílek měl obrovskou šanci na snížení! Dostal puk před odkrytou branku, ale Matěj Machovský skvělým zákrokem vyrazil kotouč do ochranné sítě!
     
    56:34
    Dvě dobré šance měl nyní Tyler Redenbach! Nejprve ho střílenou přihrávkou vybídl k teči Petr Čáslava. Hostující útočník ale, stejně jako z dorážky, trefil jen Matěje Machovského!
     
    55:56
    Miroslav Kopřiva již nyní zůstává na střídačce, Pardubice to zkusí v šesti!
     
    50:54
    Zajímavá šance z protiútoku pro indiány! Roman Přikryl v přečíslení dva na jednoho nahrál do jízdy Branislavu Kubkovi. Ten se pokusil o poměrně tvrdou střelu, jenže v první letošní brance mu zabránil Miroslav Kopřiva dobrým zákrokem!
    Tomáš SVOBODA - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    49:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A už je to znovu o dva góly! Skvěle sehraná dvojice nyní vytvořila třetí branku Škody Plzeň. TOMÁŠ SVOBODA (8+7) nahrál za bránu Eriku Hrňovi, který mu kotouč okamžitě vrátil. Domácí forvard s číslem 23 na zádech překonal Miroslava Kopřivu a upravil stav zápasuna 3:1! Asistence: Erik Hrňa (5+13).
     
    46:09
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Petr Kadlec – 2 min., vysoká hůl).
     
    41:00
    Miroslav Preisinger mohl skórovat v oslabení! Dostal se do samostatného úniku, na Miroslava Kopřivu ale nevyzrál!
    Tyler REDENBACH - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    38:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Následovala přesilovka čtyři na tři a tu dokázaly Pardubice využít! TYLER REDENBACH (6+13) dostal nabito na volej od Martina Štajnocha a tvrdou ranou prostřelil Matěje Machovského, je tedy sníženo! Tohle bude ještě hodně zajímavý zápas. Asistence: Martin Štajnoch (2+10).
     
    38:04
    Tyler Redenbach měl na holi snížení! Pěkně mu totiž nahrál Patrik Poulíček, ale ještě lépe se přesunul Matěj Machovský!
     
    37:43
    Jedno vyloučení za druhým! Sudí teď rozdávají tresty jako na běžícím pásu. Jakub Jeřábek (PLZ) je vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    37:16
    Jakub Lev (PLZ) dostává 2+2 minuty za hrubost a 5 minut + trest do konce utkání za vražení na hrazení. Menší trest odpyká Matěj Beran.
    Petr Čáslava (PCE) je zase vyloučen na 2+2+2 minuty za hrubost, část za něj odpyká Jan Ščotka.
     
    36:43
    Tak nakonec to zvládne Tomáš Marcinko (PCE) sám. Dostává dvě minuty za sekání a také dvě minuty za hrubost. Kristián Kudroč (PLZ) inkasuje dvojnásobný trest za hrubost.
    Hra by již nyní konečně měla pokračovat, bude se hrát 4 na 4.
     
    36:23
    Jaroslav Kracík (PLZ) se provinil útočným faulem, inkasuje tak dvě minuty za podražení. Hosté budou hrát 19 sekund přesilovku 4 na 3.
     
    35:50
    Patrik Poulíček (PCE) ve středním pásmu nedovoleně bránil Tomáše Svobodu, poměr sil na ledě se tedy na necelou minutu vyrovná.
     
    34:42
    A americký útočník Nicholas Johnson (PLZ) je po krátké poradě sudích vyloučen na dvě minuty za zdržování hry. Pardubice dostávají šanci snížit v přesilovce.
    Nicholas JOHNSON - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    27:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Početní výhoda je využita ukázkovou brankou! Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho. Ondřej Kratěna nahrál na NICHOLASE JOHNSONA (15+6), který to udělal velice šikovně. Miroslava Kopřivu si rozhýbal, posléze využil volného prostoru a procpal do něj kotouč! Asistence: Ondřej Kratěna (5+13) a Petr Kadlec (0+14).
     
    27:20
    Hákováním Ondřeje Kratěny se nyní provinil Ladislav Havlík (PCE), jenž podruhé v tomto utkání míří na trestnou lavici. Ještě ale následuje komerční přestávka.
     
    24:38
    Marcinko a Redenbach svým dobrým napadáním vybojovali první přesilovku pro Dynamo. Branislav Kubka (PLZ) je vyloučen za podražení.
     
    22:07
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Lukáš Pulpán – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Karel Nedbal – 2 min., hrubost).
    Matěj BERAN - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    17:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Vynikající premiéra v první útočné formaci pro MATĚJE BERANA (1+0), který se po krásné přihrávce od Jaroslava Kracíka z rohu dočkal své první branky v Tipsport extralize! Skóre zápasu je otevřeno a domácí fanoušci slaví. Asistence: Jaroslav Kracík (9+23) a Jakub Lev (9+17).
     
    12:21
    Petr Kadlec nahrál na levé křídlo Svobodovi, jenž lahůdkovou přihrávkou našel u druhé tyče volného Kratěnu! Tomu ovšem zakončení nesedlo, a tak Kopřiva dokázal zachytit puk.
     
    11:34
    A uvidíme první přesilovou hru. Ladislav Havlík (PCE) hákoval Jaroslava Kracíka, což se nesmí. Sudí mu tedy udělili dvě trestné minuty.
     
    08:54
    První zajímavější akce indiánů! Jaroslav Kracík nahrál na Matěje Berana, který před brankou pěkně hledal Jakuba Lva. Ten se ale před odkrytou svatyní nedostal k zakončení! Velké štěstí pro Dynamo.
    Marken.cz

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 18. Beran (Kracík, Lev), 28. Johnson (Kratěna, Kadlec), 50. Svoboda (Hrňa), 60. Kratěna – 39. Redenbach (Štajnoch)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Jeřábek "A", Kubka, Sklenička, Kadlec "A", Pulpán, Kudroč, Moravčík – Lev, Kracík, Beran – Johnson, Bližňák, Kratěna "C" – Svoboda, Preisinger, Hrňa – Poletín, Přikryl, Hollweg. Trenér: Michal Straka.
    HC Dynamo Pardubice: Kopřiva (Maxwell) – Čáslava "A", Štajnoch, Gregorc, Šeda, Ščotka, L. Havlík– Moučka, Nahodil, Orsava – Marcinko "A", Redenbach, Sýkora "C" – Voženílek, Kaut, Poulíček – Panna, Krajňák, Nedbal. Trenér: Peter Draisaitl.

    Rozhodčí: Hejduk, Hrubý – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 4298
    bahis siteleri