Třinec – K. Vary 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 5:2 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:3 (0:1 po s.n.)
Plzeň – Pardubice 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 4:3 (2:1 po s.n.) | Kometa Brno – Vítkovice 5:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 29.01.2016, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:07
    Po Gulašiho nepřesné přihrávce se Oceláři dostali do přečíslení dvou proti jednomu! Jiří Polanský dostal přihrávku od Vladimíra Draveckého, následná střela Polanského ale skončila v Závorkově lapačce.
    Martin ADAMSKÝ - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    44:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    To Oceláři jsou produktivnější a vedou již o dvě branky! Jiří Polanský vybojoval kotouč za hostující brankou, chvíli jej podržel a poté namazal nehlídanému MARTINOVI ADAMSKÉMU! Ten zamířil přesně do levého horního rohu a střílí svou druhou branku v zápase! Asistence: Jiří Polanský, Marek Růžička.
    Martin ADAMSKÝ - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    39:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinecká protiakce končí úvodní brankou dnešního duelu, domácí jdou do vedení! Jiří Polanský odvedl dobrou práci za Závorkovou brankou, poté předal kotouč MARTINOVI ADAMSKÉMU! Ten si nabruslil k hrazení a z velmi ostrého úhlu poslal puk pod horní tyč hostující klece! Asistence: Radek Meidl, Šimon Hrubec.
     
    39:21
    Energie mohla zahrozit v samotném závěru druhé periody! Sebastián Gorčík dostal zpoza brány kotouč mezi kruhy, střelou švihem ale trefil jen Hrubcovy betony!
     
    35:52
    Sotva hosté dokázali ubránit dlouhé oslabení, jdou opět do čtyř. Na trestnou lavici usedá Tomáš Dvořák, který hákoval Adamského.
     
    30:40
    Sýkoru na mantinel přišpendlil Marek Baránek, který nakonec od sudích dostává trest 5 minut + do konce zápasu za vražení na hrazení. Oceláři hrají v pěti proti třem.
     
    29:06
    Oceláři si zahrají svou druhou přesilovku. Petr Koblasa ve střední třetině podrazil Tybora, půjde si tedy odpočinout na dvě minuty.
     
    21:55
    Rudolf Huna se rozjel ve vlastní třetině, obešel dva bránící hráče, natlačil se před Hrubce a pálil. Domácí brankář vyrazil puk ramenem do ochranné sítě.
     
    17:00
    A Energie si aktivním pohybem vybojovala další početní výhodu. Na trestnou lavici usedá Lukáš Galvas, který hákoval Vachovce.
     
    12:27
    Polanský ihned po buly vystartoval za vyhozeným kotoučem, nakonec se u za brankou povedlo dostat Bičánka pod tlak, který jen odehrál kotouč za sebe. Tam se k němu dostal Adamský, který namazal volnému Radku Meidlovi! Jeho střela z mezikruží ale Závorku nepřekonala!
     
    09:42
    Přesilovka domácích je u konce, vyloučen je Rostislav Klesla. Ten si v souboji u hrazení nepohlídal hokejku a trefil jednoho z protihráčů do obličeje. Energii za 23 vteřin začne početní výhoda.
     
    08:05
    Oceláři si zahrají první početní výhodu, na trestnou lavici usedá Petr Koblasa.
     
    03:08
    V obrovské šanci se nyní ocitl Vladimír Dravecký! Slovenský forward ve službách Třince si nabruslil podél hrazení, rychlou kličkou objel bránícího hráče, pak ale nedokázal zasunout kotouč do odkryté části Závorkovy klece!
     
    01:59
    A další přečíslení v podání Energie! Po levé straně se na Hrubce řítil Rudolf Huna, v tandemu mu najížděl Vladimír Sičák. Huna trefil Hrubcovy betony, od kterých se kotouč odrážel k Sičákovi. Ten jej ale nedokázal trefit!
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 40. Adamský (Polanský, Hrubec), 45. Adamský (Polanský, Růžička)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Nosek, Galvas, Roth, Klesla (C), Slovák – Dravecký, Růžička, Irgl – Sýkora, Kopecký (A), Tybor – Rufer, Plíhal, Rákos – Adamský, Polanský (A), Meidl. Trenér: Jiří Dopita.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Bičánek (C), Dvořák, Gulaši, Rohan, Sičák (A), Baránek, Weinhold – Rachůnek, Marosz, J. Svoboda – Vachovec (A), Kůs, Bartek – Huna, Gríger, Gorčík – Koblasa, Osmík, V. Tomeček – Flek. Trenér: Karel Mlejnek.

    Rozhodčí: René Hradil, Roman Mrkva – Rudolf Tošenovjan, Marek Hlavatý

    Diváci: 4 644
    bahis siteleri