Jihlava – Kometa Brno 5:10 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:10 (1:5, 2:3, 2:2)
HC Kometa Brno
Pátek 29.01.2016, 13:30 • Tréninková hala HZS, Jihlava • Žákovská liga - starší žáci • 26. kolo
Partner:
     
    58:13
    Další šance hostí. Maroš Jedlička zblízka střelou z levé strany trefuje levou tyčku jihlavské svatyně.
     
    57:26
    Krásná práce v podání Krejčího, jenž tvrdou střelu Sedláčka z pravé strany chytil do lapačky.
     
    54:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava završuje také konto pěti vstřelených gólů. O svůj druhý gól v utkání se postaral TOMÁŠ CHLUBNA. Dukla tak kosmeticky upravuje již rozhodnutý zápas. Asistence: Patrik Čermák.
     
    49:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    JAKUB MALÝ dnes ke dvěma asistencím přidává gól, když se nejlépe zorientoval v závaru před brankou a doklepl puk za záda Krejčího. Asistence: Dominik Furch, Jakub Brabenec.
     
    46:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Krátce po buly ve středním pásmu se k puku dostal MARIAN HAVEL a svojí akci zakončil střelou k levé tyči branky Martínka. Bez asistence.
     
    46:13
    U střídaček se do sebe pustili Patrik Čermák (JIH) a Petr Žák (KOM), oba dva jsou tak vyloučeni za hrubost.

    Na vyloučení: 5-4.
    Využití: 2-1.
    V oslabení: 0-1.
     
    45:38
    Přesilová hra hostí trvala jen dvacet vteřin, neboť za stejný tresta jako Matouš Menšík odchází na trestnou lavici také Dominik Furch.

    Na vyloučení: 4-3.
    Využití: 2-1.
    V oslabení: 0-1.
     
    45:18
    Matouš Menšík (JIH) jde dnes podruhé na trestnou lavici, provinil se totiž podražením.

    Na vyloučení: 3-3.
    Využití: 2-1.
    V oslabení: 0-1.
     
    44:41
    Tobias Adam se ocitl zcela sám před brankou, ovšem pozorného Martínka se mu překonat nepodařilo.
     
    42:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se blíží desítce. Jejich devátou branku dává JAN HOLEMÝ, který zblízka zamířil přesně k tyči Krejčího. I když Jihlava ukázala v předchozích zápasech bojovnost a téměř zvrátila dva téměř beznadějné výsledky, nyní si myslím, že si Kometa dva body pohlídá. Bez asistence.
     
    39:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Osmý gól Brna a svůj druhý v utkání přidává ke dvěma asistencím JAN SEDLÁČEK. Dukla téměř přestala hrát, Rašovský přihrál puk mezi kruhy na beka hostí a ten propálil vše, co mu stálo v cestě.
     
    36:03
    Kometa zvýšila aktivitu v útočném pásmu a ihned si vynutila přesilovou hru. Lukáš Dúška (JIH) míří na dvě minuty ven za podražení.

    Na vyloučení: 3-2.
    Využití: 2-1.
    V oslabení: 0-1.
     
    31:18
    Útok Komety tentokrát nebyl přesný, přesto hosté udrželi puk a Jan Sedláček si vykoledoval dvouminutový trest, zahákoval jej Patrik Augusta (JIH).

    Na vyloučení: 2:2.
    Využití: 2-1.
    V oslabení: 0-1.
     
    30:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá i svojí druhou přesilovou hru. Povedenou souhru Mariana Havla s PATRIKEM ČERMÁKEM zakončil druhý jmenovaný prostřelením Martínka z bezprostřední blízkosti. Asistence: Marian Havel.
     
    29:31
    Přesilová hra pro Duklu. Daniel Hledík (KOM) míří na trestnou lavici za podražení a Jihlavě se naskýtá druhá přesilovka.

    Na vyloučení: 1-2.
    Využití: 1-1.
    V oslabení: 0-1.
     
    29:28
    Dochází k tradičnímu střídání gólmanů. Za Duklu jde z placu Filip Maláč a na jeho místo nastupuje Filip Krejčí. Místo Marka Vystavěla bude nyní hájit branku Komety Michal Martínek.
     
    28:55
    Čermák prostrčil puk na Chlubnu, který se z levé strany řítil sám na Vystavěla. Pokusil se zamířit kolem jeho lapačky, ovšem gólman Komety srazil kotouč levou ruku mimo tři tyče.
     
    27:10
    Nyní to již hosté trošku přehnali s kombinací. Volný Brabenec ještě přihrával na levou tyč pro Malého, který orazítkoval pouze tyčku. Puk se dostal znovu na hůl Brabence, jenž zblízka nepropálil gólmana.
     
    25:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se raduje již ze svého sedmého gólu a potvrzuje post vedoucího celku tabulky. MAROŠ JEDLIČKA dává po souhře s Brabencem svůj druhý gól v utkání a také má zaděláno na hattrick. Proti střele zblízka nemohl Maláč zasáhnout. Asistence: Jakub Brabenec.
     
    23:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané znovu zvyšují svůj náskok na čtyři góly. Na konci pohledné kombinace Furcha s Malým byl JAKUB BRABENEC, který tak kompletuje svůj hattrick. Asistence: Jakub Malý, Dominik Furch.
     
    22:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se po velkém tlaku dostává na mírné snížení. Chlubna napoprvé nahození spoluhráče netečoval, k puku se nedostal. Poté jej však našel Havel a TOMÁŠ CHLUBNA vymíchal gólmana stylem "Pojď sem, kam jdeš." Asistence: Marian Havel, Petr Brož.
     
    17:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    V Jihlavě to vypadá na pořádný nářez. Malý našel na pravém kruhu MAROŠE JEDLIČKU, který s pomocí levé tyče mířil naprosto přesně. Pátá, právě teď odbila Dukle. Asistence: Jakub Malý.
     
    19:-10
    Pumelice Holotíka z pravé strany prošla jen těsně vedle pravé tyče Maláče. To byla slibná šance hostí.
     
    10:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Také Brno využívá přesilovou hru. Střelu Sedláčka z pravého kruhu ještě dokázal Maláč vyrazit, ovšem před brankou se k dorážce dostal JAKUB BRABENEC a znovu zvýšil náskok hostí na tři góly. Asistence: Jan Sedláček.
     
    08:34
    Přesilovku si vyzkouší také Kometa Brno, protože Matouš Menšík v útočném pásmu podrazil soupeře.

    Na vyloučení: 1-1.
    Využití: 1-0.
    V oslabení: 0-1.
     
    06:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla v přesilové hře inkasovala, nyní jí ale také využívá. Chlubna před brankou nahrál ještě lépe postavenému PATRIKU ČERMÁKOVI, který zblízka střílí první gól červenožlutých. Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    05:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Podobně jako u zápasu Ligy mladších žáků, také nyní inkasuje Jihlava v oslabení. Mezi kruhy se k odraženému puku dostal JAN SEDLÁČEK a poslal jej bekhendem zcela přesně do levého horního rohu. Bez asistence.
     
    04:56
    Jihlava si zahraje vůbec první přesilovou hru zápasu. Jakub Malý (KOM) jde ven za sekání.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    04:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se dostávají do dvougólového vedení. Hosté své šance využívají a to je zatím hlavní rozdíl. JAKUB BRABENEC dostal přihrávku před branku a pohotově doklepl puk za záda gólmana. Asistence: Adam Kala.
     
    01:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté naopak svůj první útok zakončují gólem. Furch poslal puk na Sedláčka, který v pásmu našel rozjetého VÁCLAVA RAŠOVSKÉHO. Forvard Komety si sjel před branku a zamířil přesně k pravé tyči, kotouč se právě od tyčky dostal za záda Maláče. Tohle bylo milimetrově přesné. Asistence: Jan Sedláček, Dominik Furch.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Čermák (Chlubna), 23. Chlubna (Havel, Brož), 31. Čermák (Havel), 47. Havel, 55. Chlubna (Čermák) – 2. Rašovský (Sedláček, Furch), 5. Brabenec (Kala), 6. Sedláček, 11. Brabenec (Sedláček), 18. Jedlička (Malý), 24. Brabenec (Malý, Furch), 26. Jedlička (Brabenec), 40. Sedláček (Rašovský), 43. Holemý, 50. Malý (Furch, Brabenec)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (30. Krejčí) – Brož, Sapík, Poledna, Dúška, Moravec, Chvátal – Havel, Čermák, Chlubna – Augusta, Menšík, Adam – Kochrda, Mikeš, Racek. Trenér: Martin Pykal
    HC Kometa Brno: Vystavěl (30. Martínek) – Henzl, Žák, Holemý, Sedláček, Bartes, Holotík – Meluzín, Jedlička, Malý, Kala, Šujan, Rašovský, Brabenec, Furch, Hledík. Trenér: Jan Mikel

    Rozhodčí: Paur – A. Ryšavý, Kouba
    bahis siteleri