Linz – Znojmo 5:4 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Steinbach Black Wings Linz
5:4 (1:3, 2:1, 1:0 - 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 29.01.2016, 19:15 • Keine Sorgen Eisarena Linz • bet-at-home ICE Hockey League • Nadstavba ČR
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým EHC Black Wings Linz.
    Autorem vítězné branky je JASON ULMER.
    ULMER - 5:4
    MCLEAN - 4:4
     
    43:46
    Linz právě vstřelil branku!
    Čtvrtý gól domácích v přesilovce. Už už se zdálo, že Nechvátal má předchozí střelu pod kontrolou, ale hra nebyla přerušena, Linz přeci jen vyšťoural kotouč a BRETT MCLEAN zavěsil do odkryté branky. Bez asistence.
    MCLEAN - 3:4
     
    39:12
    Linz právě vstřelil branku!
    Znojmo se minutu před gólovou akcí bránilo skvěle, nepouštělo domácí do pásma, jenže pak vyrobilo chybu na vlastní modré, BRETT McLEAN využil na středu kluziště prostoru, který dostal, a Nechvátala v úniku propálil střelou k bližší tyči. Asistence: Jason Ulmer, Brett Palin.
    ČÍP - 2:4
     
    22:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Nejlepší možná odpověď v podání českého celku. Brejk tři na dva sehrálo Znojmo parádně, na pravém křídle se do zakončení dostal našlápnutý Šulák, položil si Ouzase a jím načatý blafák dokončil dojíždějící RADEK ČÍP. Asistence: Libor Šulák, Peter Pucher.
    PICHE - 2:3
     
    22:19
    Linz právě vstřelil branku!
    Domácí bleskově využívají druhou přesilovku, poté co nejproduktivnější obránce ligy SEBASTIAN PICHE dostal přihrávku na pravý kruh, napřáhl a z první propálil vše včetně přesouvajícího se Nechvátala. Asistence: Marc-Andre Dorion, Brett McLean.
    KOZEK - 1:3
     
    15:43
    Linz právě vstřelil branku!
    Druhou přesilovku už domácí využívají, poté co se po rychlé a přesné kombinaci prosazuje na hranici brankoviště číhající nejlepší kanonýr ligy ANDREW KOZEK. Asistence: Sebastian Piche, Brett McLean.
    FIALA - 0:3
     
    11:18
    Orli právě vstřelili branku!
    Tohle nemohlo skončit jinak. Skvěle sehranou přesilovku využívá znojemský tým v samotném závěru. Tomas nejprve ranou z úhlu orazítkoval zřejmě horní tyč, následně padající Ouzas famózně vychytal ONDŘEJE FIALU číhajícího u pravé tyče, ten se ale dostal ke kotouči a doklepl do sítě za bezmocného brankáře. Asistence: Roman Tomas, Peter Pucher.
     
    07:00
    Orli právě vstřelili branku!
    Druhé zaváhání v obraně Linze a je z toho druhý gól Znojma! Trivino našel skvělou přihrávkou od zadního mantinelu volného ROMANA TOMASE, a ten sám před Ouzasem zamířil chladnokrevně k tyči. Asistence: Corey Trivino, Ondřej Fiala.
     
    05:14
    Orli právě vstřelili branku!
    To je studená sprcha pro domácí, kteří po náporu inkasují. Yellow Horn se Špačkem dobře pracovali mezi kruhy a nahození od modré čáry nakonec bekhendem poslal do sítě MAREK ŠPAČEK, a dává tak svůj první letošní gól v EBEL! Asistence: Branislav Rehuš, Colton Yellow Horn.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 16. Kozek (Piche, McLean), 23. Piche (Dorion, McLean), 40. McLean (Ulmer, Palin), 44. McLean, rozh. náj. Ulmer – 6. Špaček (Rehuš, Yellow Horn), 7. Tomas (Trivino, Fiala), 12. Fiala (Tomas, Pucher), 23. Číp (Šulák, Pucher)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Pucher (ZNO)
    0:0   Kozek (LNZ)
    2. série:
    0:0   Yellow Horn (ZNO)
    0:0   Piche (LNZ)
    3. série:
    0:0   Podešva (ZNO)
    1:0   Ulmer (LNZ)


    Steinbach Black Wings Linz: Ouzas (Dechel) – Piche, Dorion, R. Lukas, Palin, Altmann, Lewis, Fechtig, Mayrhauser – Kozek, McLean, DaSilva – Ulmer, Hisey, Hofer – Ober, Oberkofler, Gaffal – Latendresse, P. Lukas, Moderer.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Fučík) – Štach, Lakos, Lattner, Csamango, Roupec, Biro, Stehlík, Šulák – Tomas, Trivino, Fiala – Špaček, Rehuš, Yellow Horn – Podešva, Pucher, Číp – Beroun, Šeda, Novák.

    Rozhodčí: Piragić, Smetana – Hribar, Kaspar
    bahis siteleri