Boston – Chicago 4:2 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 0:4 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 4:1 (kon.)
Buffalo – Calgary 6:3 (kon.) | Toronto – Minnesota 1:2 (kon.) | Ottawa – Tampa 1:4 (kon.)
Nashville – New Jersey 4:5 (po pr.) | Winnipeg – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Arizona – Anaheim 1:5 (kon.)
Colorado – Florida 3:2 (kon.) | Vancouver – San Jose 2:3 (kon.) | Los Angeles – Montreal 3:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
Florida Panthers
Pátek 04.03.2016, 03:05 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    32:42 Brian CAMPBELL - 3:2
     
    32:42
    Florida právě vstřelila branku!
    Ou, to byla bomba! Vedení Avs je znovu jen jednogólové, o což se postaral veterán BRIAN CAMPBELL. Velezkušený zadák na modré převzal přihrávku od Jokinena a z mezikruží propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jussi Jokinen, Reilly Smith.
    24:55 Matt DUCHENE - 3:1
     
    24:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Avs se sotva vymanili z přetrvávajícího tlaku a okamžitě udeřili! MATT DUCHENE v rohu kluziště vykoupal veterána Campbella a nabruslil si do mezikruží, odkud vypálil a jeho pokus proskotačil až do sítě! Asistence: Jarome Iginla.
    13:50 Mikkel BØDKER - 2:1
     
    13:50
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to nejspíš zakřikl, jelikož Royova parta se opět ujímá vedení! Jokinen předvedl raritní chybu v rozehrávce, čehož využil Barrie, který předložil kotouč do skvělé pozice MIKKELU BØDKEROVI a ten už měl úlohu poměrně snadnou! Asistence: Tyson Barrie, Gabriel Landeskog.
    09:42 Erik GUDBRANSON - 1:1
     
    09:42
    Florida právě vstřelila branku!
    Těsně po Johnsonově návratu na led se hosté prosadili a máme vyrovnáno! Po chybě v rozehrávce Avs se dostal k puku Jágr a přenechal ho Barkovovi, který našel do předbrankového prostoru si sjíždějícího ERIKA GUDBRANSONA a ten už přesně věděl, kam puk uklidit! Asistence: Aleksander Barkov, Jaromír Jágr.
    05:45 Gabriel LANDESKOG - 1:0
     
    05:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avs přesilovku poměrně bleskově využívají a jdou do vedení! Tyson Barrie našel parádním pasem z vlastní obranné třetiny svého kapitána GABRIELA LANDESKOGA, který za svými zády nechal bránící hráče hostů a dostal se do skvělé pozice – a tváří v tvář Luongovi se nemýlil. Asistence: Tyson Barrie, Calvin Pickard.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 6. Landeskog (Barrie, Pickard), 14. Bødker (Barrie, Landeskog), 25. Duchene (Iginla) – 10. Gudbranson (Barkov, Jágr), 33. Campbell (Jokinen, Smith)


    Colorado Avalanche: Pickard (Varlamov) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Bigras, Bodnarchuk – Grigorenko, Duchene, Iginla – Landeskog, MacKinnon, Bødker – Matthias, Söderberg, Comeau – McLeod, Mitchell, Skille.
    Florida Panthers: Luongo (McKenna) – Campbell, Gudbranson, Kulikov, Ekblad, Kindl, Petrovic – Rau, Barkov, Jágr – Jokinen, Trocheck, Smith – Kampfer, Bjugstad, Wilson – Howden, Shaw, Thornton.

    Rozhodčí: Kimmerly, Kowal – Miller, Rody
    bahis siteleri