Boston – Chicago 4:2 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 0:4 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 4:1 (kon.)
Buffalo – Calgary 6:3 (kon.) | Toronto – Minnesota 1:2 (kon.) | Ottawa – Tampa 1:4 (kon.)
Nashville – New Jersey 4:5 (po pr.) | Winnipeg – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Arizona – Anaheim 1:5 (kon.)
Colorado – Florida 3:2 (kon.) | Vancouver – San Jose 2:3 (kon.) | Los Angeles – Montreal 3:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
Florida Panthers
Pátek 04.03.2016, 03:05 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Roberto Luongo už je na střídačce, Florida to minutu před třetí sirénou zkouší v šesti!
     
    53:58
    A znovu Luongo! Trestné střílení domácím vlilo krev do žil a nyní se k zakončení z bezprostřední blízkosti dostal Jarome Iginla, ale floridský brankář tygřím skokem zasáhl!
     
    53:15
    Jednička draftu 2013 mohla definitivně rozhodnout o výhře Avs, ale Roberto Luongo si s jeho pokusem poradil díky bleskurychlému máchnutí lapačkou!
     
    53:12
    No a pozor! Nathan MacKinnon byl faulován v samostatném úniku, což znamená, že pojede trestné střílení!
     
    45:42
    Domácí se vydali do přečíslení dvou proti jednomu a Landeskog nesobecky přenechal kotouč Bødkerovi, který ale neuspěl!
     
    44:05
    Domácí se nechtěli nechat zahanbit. John Mitchell pláchl do rychlého brejku, tváří v tvář Robertu Luongovi ale neuspěl!
     
    43:21
    A další šance, to je neskutečné! Quinton Howden našlápl na levém křídle a z levého kruhu tvrdě vypálil. Jeho projektil skončil na břevně domácí svatyně!
     
    42:29
    Při hostech teď stojí všichni svatí! Pickard vytáhl sérii skvělých zákroků, poté se od modré rozpřáhl Aaron Ekblad a pokud mne nešálí zrak, kotouč po následné Shawově dorážce orazítkoval tyč!
     
    41:48
    Vincent Trocheck měl na hokejce vyrovnání! K mladému centrovi se kotouč odrazil po Campbellově nahození od modré do prostoru mezi kruhy, ale Trocheck nedokázal trefit mezírku mezi Pickardovými betony!
     
    Třetí třetina začne přesilovkou Panterů, aktivního Bjugstada totiž nedovolenými prostředky zastavil Tyson Barrie.
     
    36:25
    Po komerční přestávce si Avs zahrají přesilovku, za nedovolené bránění totiž půjde pykat Steven Kampfer (FLA).
     
    33:47
    Až nyní skončila dlouhatánská výhoda Panterů, domácí se totiž dostali k puku. Gabriel Landeskog (COL) míří za katr na dvě minuty za podražení.
    32:42 Brian CAMPBELL - 3:2
     
    32:42
    Florida právě vstřelila branku!
    Ou, to byla bomba! Vedení Avs je znovu jen jednogólové, o což se postaral veterán BRIAN CAMPBELL. Velezkušený zadák na modré převzal přihrávku od Jokinena a z mezikruží propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jussi Jokinen, Reilly Smith.
     
    32:14
    Tak teď si musel Pickard zhluboka oddechnout! Domácí brankář se totiž nedomluvil se svým spoluhráčem a ke střele se dostal Shaw, ale nemířil přesně!
    24:55 Matt DUCHENE - 3:1
     
    24:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Avs se sotva vymanili z přetrvávajícího tlaku a okamžitě udeřili! MATT DUCHENE v rohu kluziště vykoupal veterána Campbella a nabruslil si do mezikruží, odkud vypálil a jeho pokus proskotačil až do sítě! Asistence: Jarome Iginla.
     
    23:15
    Jaromír Jágr se s Barkovem vydal do rychlého brejku. Oba si několikrát vyměnili puk a nakonec z toho byla střela druhého jmenovaného, která proletěla těsně vedle!
     
    16:06
    Jaromír Jágr (FLA) se hodně zlobí, ale v souboji s Johnsonem si podle všeho skutečně pomohl nedovolenými prostředky a půjde pykat za držení.
    13:50 Mikkel BØDKER - 2:1
     
    13:50
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to nejspíš zakřikl, jelikož Royova parta se opět ujímá vedení! Jokinen předvedl raritní chybu v rozehrávce, čehož využil Barrie, který předložil kotouč do skvělé pozice MIKKELU BØDKEROVI a ten už měl úlohu poměrně snadnou! Asistence: Tyson Barrie, Gabriel Landeskog.
     
    12:15
    Elitní lajna Panterů se znovu dostala do šance! Barkovovo zakončení z levé strany Pickard s obtížemi udržel před brankovou čárou a nechybělo moc k tomu, aby se Jaromír Jágr dostal k dorážce!
     
    10:26
    Dámy a pánové, asistence Jaromíra Jágra znamená, že česká hrající legenda v historických tabulkách kanadského bodování vyrovnala třetího Gordieho Howea!
    09:42 Erik GUDBRANSON - 1:1
     
    09:42
    Florida právě vstřelila branku!
    Těsně po Johnsonově návratu na led se hosté prosadili a máme vyrovnáno! Po chybě v rozehrávce Avs se dostal k puku Jágr a přenechal ho Barkovovi, který našel do předbrankového prostoru si sjíždějícího ERIKA GUDBRANSONA a ten už přesně věděl, kam puk uklidit! Asistence: Aleksander Barkov, Jaromír Jágr.
     
    07:38
    Erik Johnson (COL) u hrazení zbytečně podrazil Raua, přesilovku si tak zahrají i svěřenci Gerrarda Gallanta.
    05:45 Gabriel LANDESKOG - 1:0
     
    05:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avs přesilovku poměrně bleskově využívají a jdou do vedení! Tyson Barrie našel parádním pasem z vlastní obranné třetiny svého kapitána GABRIELA LANDESKOGA, který za svými zády nechal bránící hráče hostů a dostal se do skvělé pozice – a tváří v tvář Luongovi se nemýlil. Asistence: Tyson Barrie, Calvin Pickard.
     
    05:24
    Royova parta si zahraje první přesilovku, Alex Petrovic (FLA) půjde pykat na dvě minuty za hákování.
     
    02:25
    Nikým nehlídaný Jack Skille prchl po levém křídle a poté vypálil, překvapený Luongo kotouč jen s obtížemi vyrazil a poradil si i s dorážkou bývalého hráče Columbusu!

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 6. Landeskog (Barrie, Pickard), 14. Bødker (Barrie, Landeskog), 25. Duchene (Iginla) – 10. Gudbranson (Barkov, Jágr), 33. Campbell (Jokinen, Smith)


    Colorado Avalanche: Pickard (Varlamov) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Bigras, Bodnarchuk – Grigorenko, Duchene, Iginla – Landeskog, MacKinnon, Bødker – Matthias, Söderberg, Comeau – McLeod, Mitchell, Skille.
    Florida Panthers: Luongo (McKenna) – Campbell, Gudbranson, Kulikov, Ekblad, Kindl, Petrovic – Rau, Barkov, Jágr – Jokinen, Trocheck, Smith – Kampfer, Bjugstad, Wilson – Howden, Shaw, Thornton.

    Rozhodčí: Kimmerly, Kowal – Miller, Rody
    bahis siteleri