Buffalo – Tampa 1:4 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 6:1 (kon.)
Ottawa – Nashville 1:5 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.) | Minnesota – Boston 1:0 (kon.)
Dallas – Colorado 3:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.) | Anaheim – New Jersey 3:2 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 4:2 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
6:1 (3:1, 2:0, 1:0)
Florida Panthers
Pátek 18.11.2016, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.
     
    Hezký den,v Torontu, v dějišti letošního Světového poháru, se v rámci utkání NHL střetnou místní Maple Leafs s Floridou Panthers. Zápas začíná v 1:30 a textovým přenosem vás provede Vít Muzikář!
     
    FLORIDA
    Ne! Není to optimální v letošní sezoně v podání hostujícího celku. Mužstvo, které pomýšlí nejen na play-off, ba dokonce na pohár lorda Stanleyho, je po šestnácti odehraných zápasech nového ročníku nejprestižnější hokejové ligy planety na desátém místě se ziskem sedmnácti bodů, co se týče tabulky Východní konference.

    Nejlepším hráčem Floridy v kanadském bodování soutěže je Kanaďan Jonathan-Audy Marchessault na 27. pozici s bilancí osm branek – šest přihrávek. Za ním je až na 88. místě Američan Trocheck s bilancí šest přesných zásahů – čtyři asistence.

    Ani Jaromíru Jágrovi se vůbec nedaří. Zřejmě nejlepší český hokejista v dějinách si připsal v letošní sezoně pouhých šest bodů (pět branek – jedna přihrávka) a je až ve druhé polovině třetí stovky kanadského bodování (255.).

    V posledních dvou zápasech Panterů se pokaždé šlo do prodloužení. Na ledě Montrealu Canadiens z toho byla výhra 4:3 brankou kanadského obránce Aarona Ekblada v čase 62:59. Předtím otočila Florida zápas doma s New Yorkem Islanders, když prohrávala 0:2, ale zvítězila 3:2 po prodloužení vítěznou trefou Malgina.
     
    TORONTO
    Toronto je na tom zcela podobně. Domácí mužstvo je po šestnácti odehraných zápasech nové sezony jedenácté ve Východní konferenci se ziskem sedmnácti bodů. V posledním zápase se blýsklo výhrou 6:2 nad Nashvillem Predators, když hattrick zaznamenal bývalý americký forward Philadelphie Flyers James Van Riemsdyk.

    Předtím ale prohrálo na ledě obhájců Stanleyova poháru z Pittsburghu Penguins poměrem 1:4, když se v dresu týmu, jenž prohrál, prosadil pouze Zack Hyman. Tučňáci ale čtyřmi brankami duel otočili.


    Javorové listy by měly do dnešního zápasu nastoupit bez jakékoliv ztráty na své soupisce. Můžeme se tedy zřejmě těšit na Austina Matthewse, výborného centra a jedničku posledního draftu NHL. Hokejistu, kterému má patřit budoucnost. Z českých hokejistů by se měl představit účastník Světového poháru 2016 Roman Polák.

    Doma prohrálo Toronto letos pouze ve dvou případech z osmi. Podle sázkových kanceláří je před dnešním zápasem mírným favoritem.
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY
    Tyto celky se spolu utkaly letos jednou. Na konci října Toronto doma porazilo Floridu 3:2, když se dvakrát prosadil centr Tyler Bozak a hostující Audy Marchessault. Jak dopadne dnešní zápas? To sledujte od 1:30 na tomto místě!
     
    Úvodní sestavy:

    Toronto Maple Leafs: Andersen (Enroth) – Rielly, N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick, R. Polák – Hyman, Matthews, W. Nylander – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Komarov, Kadri, Co. Brown – M. Martin, Ben Smith, Sošnikov.

    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Demers, Pysyk, Ekblad, Matheson, Petrovic – Marchessault, Barkov, Jágr – J. Jokinen, Trocheck, R. Smith – Griffith, Malgin, Sceviour – McKegg, MacKenzie, Rau.

    Rozhodčí: Nicholson, Pochmara – Cherrey, Shewchyk.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Matthews byl úspěšný na první buly. Následně Hunwick pálil od modré čáry vedle branky Reimera.
     
    00:47
    Ve středním pásmu ztratil puk útočník Hyman, ale obránce Ekblad pouze nahodil za Andersena.
     
    01:27
    Ekblad se prezentoval výborným pokrytím modré čáry, tím pádem mohl střílet z kruhu pravák Marchessault, na druhé straně musel posléze zasahovat Reimer.
     
    02:00
    Reimer po vyhraném buly Toronta si zahrál hokejkou, Barkov byl ale dobře pokrytý a musel vrátit puk za branku hostujícího mužstva.
     
    02:35
    Jágr se za brankou Toronta neprosadil, ale i tak mohl Demers střílet od modré čáry, před brankou domácího celku tečoval jeden z hostů mimo tři tyče.
     
    03:16
    I tohle se dá v hokeji nedat, po střele od modré čáry se puk odrazil na hokejku Matthewse, Reimer už byl úplně mimo branku, měl pouze položenou hokejku, ale Američan nedokázal překonat kanadského gólmana Floridy.
     
    04:15
    Hunwick si vypomáhá v rozehrávce s Carrickem. Florida zatím nevystřelila na branku Andersena.
     
    04:54
    Carrick nerozehrál vůbec přesně, ale hostující Trocheck se nedostal ke střele na branku Toronta.
     
    05:32
    Kadri neuspěl v souboji s Yandlem za brankou Floridy, posléze vypomohl obráně Jágr. Co předvede český hokejista v útoku?
     
    -121:55
    Branka podle sudích neplatí, protože Brown tečoval podle názoru rozhodčích hokejkou nad úrovní břevna branky Floridy, předtím střílel od modré čáry Rielly
     
    05:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jenže Mike Babcock si vzal challenge a sudí branku uznávají. Toronto vede 1:0. Brance předcházela střela z levého kruhu na lapačku Reimera, následně pálil od modré čáry Morgan Rielly, před Reimerem ještě tečoval CONNOR BROWN a brankář Floridy s tím vůbec nepočítal. 1:0. Asistence: Morgan Rielly, Nazem Kadri.
    05:55 Connor BROWN - 1:0
     
    06:46
    Tohle nebyla vůbec špatná pozice pro Smithe z Floridy, který měl dost času na pravém kruhu, ale zápěstím mířil vedle levé tyče branky Andersena.
     
    06:58
    Michell Marner (TOR) si přidržel v osobním souboji Denise Malgina a bude dvě minuty pykat na trestné lavici.
     
    07:44
    Trocheck poslal puk o mantinel na druhou stranu útočného pásma Floridy, ale právě odsud přišla nepřesná přihrávka na Demerse. Florida se sama dostala z útočného pásma.
     
    08:11
    To samé po další vhazování, kdy tentokráte ztratil kotouč hostující Smith, přihrávka křížem nebyla dobrou volbou pro hokejistu Floridy.
     
    09:00
    Velice šikovná střela zápěstím hostujícího beka Ekblada, následně se snažil dorážet jeho spoluhráč Marchessault, ale Andersen nemusel zasahovat.
     
    09:26
    Gardiner chtěl zrychlit hru a najít překvapivou přihrávkou na útočné modré čáře Hymana, útočník Toronta se nedostal k puku, ale i tak se snaží o napadání rozehrávky Floridy.
     
    10:21
    Florida právě vstřelila branku!
    Je tady srovnání a může za to výborná práce hostujícího Malgina, který působil nebojácně, výborně bruslil, následně přišla přihrávka zpoza branky na AARONA EBKLADA, který ranou z první z pravého kruhu trefil srovnávací trefu zápasu. Asistence: Jared McCann, Denis Malgin.
    10:21 Aaron EKBLAD - 1:1
     
    11:04
    Hostující Denis Malgin bude potrestán dvěma minutami na trestné lavici za držení soupeře, je z toho první přesilová hra zápasu pro Toronto.
     
    11:49
    Reimer je mužem, který je zatím více vytížený, ale po rychlé souhře hráčů Maple Leafs zaznamenal zákrok proti střele Riellyho od modré čáry.
     
    11:57
    Aktivní Švéd Nylander si svojí střelou vynutil zákrok bývalého brankáře Toronta. Další přerušení hry je tady.
     
    12:05
    Demersovi přeskočil puk hokejku, ale Kadri z toho nevytěžil přesnou přihrávkou bekhendem do ohně, takže Toronto musí začít od Andersena.
     
    12:32
    Moc hezká souhra, kdy Gardiner našel spoluhráče na pravém kruhu, ten vylepšil situaci přihrávkou křížem na Matthewse, Američan pálil zápěstím, ale branku nevstřelil. Na branku čeká účastník MS 2016 již deset zápasů.
     
    12:53
    Toronto se sice dostalo do útočného pásma, ale Tyler Bozak netrefil puk čistě, tím pádem je po přesilovce domácího celku, Florida obstála v oslabení.
     
    13:43
    Napodruhé zvládl Jágr přechod přes modrou čáru, dobře se mu nabídl Barkov, který vymyslel přihrávku na modrou čáru na tuším Pysyka, ale ten střílel vedle levé tyče branky Reimera.
     
    14:00
    Hra se nám trošku vyrovnala po srovnávací brance Ekblada, v prvních minutách zápasu bylo lepší Toronto, ale Florida zabrala, pomohla jí branka kanadského obránce.
     
    14:47
    Florida je zatím velice důrazná v osobních soubojích, o čemž svědčí také statistika hitů – 16:4 ve prospěch týmu Panterů.
     
    15:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tahle branka jde zřejmě za Reimerem, ale také za obranou Floridy, protože CONNOR BROWN prošel po pravé straně hřiště snad mezi třemi spoluhráči, nezastavil jej ani obránce Panterů rybičkou, střelec branky pouze nahazoval před Reimera, ale ten si nohou srazil puk do vlastní sítě! 2:1!
    15:36 Connor BROWN - 2:1
     
    17:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Air Canada Centre je potřetí na nohou! James van Riemsdyk vyslal do brejku MITCHELLA MARNERA, Michaelu Mathessonovi propadl puk, následně Marner vykoupal Reimera, rychlé ruce se staly základem úspěchu pro útočníka Toronta, který zvolil naznačení střely do bekhendu, následně rychlé stažení do forhendu a tam už bývalý brankář Maple Leafs nemohl být! 3:1. Asistence: James Van Riemsdyk.
    17:03 Mitchell MARNER - 3:1
     
    18:12
    Maple Leafs se nepovedl přechod přes modrou čáru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    18:34
    Mohlo to třeba být i 4:1, ale to už by asi Toronto chtělo moc, nic to nemění na tom, že Nazem Kadri měl hodně prostoru v mezikruží, ale zápěstím nepřekonal Jamese Reimera.
     
    19:20
    Hostující útočník Marchessault to měl proti čtveřici hráčů Toronta složité a pochopitelně přišel o puk.
     
    19:46
    Lajna okolo Jamese Van Riemsdyka si vynutila zákrok Jamese Reimera.
     
    19:57
    Bozak vyhrál buly za sebe, ale Toronto se nedostalo ke střele, vypadá to, že se první třetina dohraje ve středním pásmu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí výhrou Toronta, které vstoupilo velice aktivně do zápasu, tvořilo hru, Florida se musela v úvodu bránit, byla pasivní směrem dopředu, výsledkem toho byla branka Connora Browna, hosté sice kontrovali přesnou bombou Aarona Ekblada, ale závěr patřil domácím hokejistům, kteří opět Connorem Brownem a následně brankou z brejku, jejímž autorem se stal Mitchell Marner dali konečnou podobu výsledku první dvacetiminutovky – 3:1.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Po nahození Demerse, hrál Andersen za sebe, Florida svírala Toronto v útočném pásmu, ale výsledkem toho byla pouze nepřesná střela Yandla.
     
    21:15
    Tohle byla velká šance. Pysyk střílel Marchessault byl před brankou Toronta důrazný, ale stav zůstává stále o dvě branky příznivější pro domácí mužstvo.
     
    21:46
    Bozak vyhrál buly, ale střela od modré čáry nikterak neohrozila Remiera v brance Floridy. Nicméně domácí mužstvo je nadále v útočném pásmu.
     
    22:35
    Riemsdyk pouze nahodil za branku Reimera a odešel střídat. Akce Panterů začíná od brance Yandla.
     
    23:26
    Austin Matthews byl bráněný soupeřem na levém kruhu, díky čemuž se nedostal ke střele na branku Jamese Reimera.
     
    23:52
    Toronto bude mít k dispozici vhazování před Jamesem Reimerem.
     
    24:11
    Toronto se dostalo k ohrožení branky Floridy, ale James Reimer si pohlídal střelu nad vlastní rameno.
     
    24:45
    Na ledě zůstává Nazem Kadri, hráč, který nasbíral osmnáct bodů v zápasech proti Floridě ve své kariéře. Celkem nastoupil torontský centr do sedmnácti duelů proti Panterům.
     
    24:55
    Rána Nikity Zajceva od modré čáry byla zblokovaná, Toronto se ve druhé třetině zatím prezentuje solidní obranou branky Frederika Andersena.
     
    25:43
    Tohle byla dobrá šance poté, co Tyler Bozak dobře pracoval na útočné modré čáře, střílel z levé strany nebezpečně na vzdálenější tyč Mitchell Marner.
     
    26:25
    Jared McCann dobře povolil zápěstí, chtěl střílet z levého kruhu z jízdy nad pravý beton Frederika Andersena, jenže dánského brankáře Toronta nepřekonal.
     
    27:02
    Na druhé straně si před branku sjížděl Mitchell Marner, ale James Riemsdyk to vyřešil bekhendovým pokusem, James Reimer bez problémů chytil puk.
     
    27:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak tohle obrana Floridy nezvládla, Barkov sice vyhrál buly v útočném pásmu hostů, ale Yandle byl u puku pozdě, tím pádem vzniklo přečíslení dva na jednoho, Connor Brown přihrál LEO KOMAROVI, ten měl sice nevýhodu, že je levák, ale silou vůle dostal puk za záda Jamese Reimera! 4:1! Asistence: Connor Brown, Nazem Kadri.
    27:45 Leo KOMAROV - 4:1
     
    28:36
    Na dvě minuty je navíc vyloučen střely zatím jediné trefy Floridy v dnešním zápase – Aaron Ekblad (FLA), navíc na 2+2 minuty.
     
    29:41
    Závar před brankou Jamese Reimera nekončí brankou. O přesnou dorážku se snažil Tyler Bozak a James Van Riemsdyk, ale bez úspěchu.
     
    30:06
    Gardiner zavezl puk do útočného pásma, v práci torontského obránce pokračoval Leo Komarov, ale hra se vrací až k Andersenovi.
     
    30:46
    Toronto se nikam nehrne, není aktivní směrem dopředu v této přesilové hře, ale dnes Floridu v první polovině zápasu určitě přehrála.
     
    31:23
    Po sérii přihrávek to nakonec na sebe vzal Američan Austin Matthews, který chtěl překvapit střelou zpoza brankové čáry Jamese Reimera!
     
    31:56
    Tohle mohlo nakopnout Floridu, dvojice beků Toronta ztratila puk, Derek MacKenzie šel sám na Frederika Andersena, ale bekhendovým blafákem nevyzrál na dánského gólmana domácího mužstva.
     
    31:56
    MacKenzie byl ale faulovaný Nazemem Kadri (TOR). Je z toho vyloučení pro hráče Toronta na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    33:06
    Zach Hyman výborně atakoval přihrávku křížem, ale po střele z pravého kruhu se málem k brance dostal Jaromír Jágr, ale nebyl přesný, co se týče dorážek českého hokejisty.
     
    33:55
    V posledních sekundách přesilové hry Panterů, to zkoušel od modré čáry Demers po přihrávce Ekblada, Andersena v brance Toronta ale nepřekonal.
     
    34:54
    Jake Gardiner začal akci Toronta, jenže na jejím konci pouze nahazoval Tyler Bozak za Jamese Reimera.
     
    35:25
    Derek MacKenzie volil v dobré pozici místo střely přihrávku na spoluhráče, ale výborně zasáhl jeden z obránců Toronta.
     
    36:28
    Obrovská rychlost, kterou nabral Švéd Nylander, posléze střílel tento hráč Toronta mezi betony Kanaďana Reimera, ale stav zůstává 4:1 pro domácí mužstvo.
     
    37:04
    Florida dnes neexistuje směrem dopředu, vyjma přesné trefy Ekblada z první třetiny, se před Andersenem nemůže výrazněji prosadit.
     
    37:35
    Barkov sice vyhrál buly, ale Florida se nedostal přes modrou čáru, tím pádem mohl střílet Zajcev.
     
    38:10
    Následně zmiňovaný obránce Toronta dobře pracoval v defenzivě, nakonec vyhodil puk na zakázané uvolnění.
     
    38:20
    Domácí hokejisté se dostali do dobré šance, Matt Martin nestřílel vůbec špatně z pravého kruhu nad rameno Jamese Reimera.
     
    38:25
    Po vyhraném buly Tylerem Bozakem, přišla jedovatá střela od modré čáry, ale naštěstí pro hokejisty Floridy mířila mimo tři tyče branky hostujícího mužstva.
     
    38:53
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je obrovská chyba hostujícího obránce McIlbrata, který jako kdyby nevěděl, že jej JAMES VAN RIEMSDYK napadá, Američan získal puk a přesnou střelou z mezikruží mezi betony Jamese Reimera přidal pátou branku domácího mužstva. 5:1. Bez asistence!
    38:53 James van Riemsdyk - 5:1
     
    39:12
    Aaron Ekblad (FLA) je navíc vyloučený na dvě minuty za nedovolené bránění a Toronto má k dispozici početní výhodu.
     
    39:48
    Greg McKegg byl tísní ve středu hřiště, oba brankáři už si zřejmě žádný zákrok ve druhé třetině nepřipíší.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Toronto má tenhle zápas výborně rozehraný. Po dvou třetinách vede nad Floridou 5:1 a může za to zejména velice dobrá defenziva Maple Leafs, k tomu vlastně i dobrý útok domácích. Před Reimerem se prakticky pořád něco děje, navíc se hosté nechávají zbytečně vylučovat, Ekblad strávil ve druhé dvacetiminutovce na trestné lavici celkem šest minut. Toronto bude navíc začínat třetí třetinu pokračující přesilovou hrou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:30
    James Reimer přerušuje hru, do konce přesilovky Toronta zbývá 42 sekund.
     
    40:42
    Mitchell Marner vytvořil dobrým pohybem a zrychlením pozici pro spoluhráče, který pálil z jedničky, jenže nepřesně.
     
    41:12
    Toronto tuhle přesilovku nevyužilo, ale Florida musí velice rychle zabrat, jinak si neodveze z Air Canada Centre ani bod, ale debakl.
     
    41:54
    Po přihrávce útočníka Jágra pálil od modré čáry obránce McIlbrath, ale puk skončil na levém betonu brankáře Andersena.
     
    42:45
    Tohle mohlo skončit, adresátem přihrávky na levý kruh byl McCann, Andersen podklouzl při zákroku vestoje, ale naštěstí pro domácí mužstvo neinkasoval.
     
    43:09
    Jaromír Jágr oddychuje na střídačce, před malou chvíli měl zajímavou příležitost před Reimerem, ale trestuhodně netrefil branku. Jinak, Čech má proti Torontu bilanci 60 zápasů = 78 bodů.
     
    44:12
    Jenže také platí, že Jágr letos skóroval jednou, a sice proti Washingtonu 20. října. Ve třetí třetině sledujeme zatím vyrovnaný boj. Toronto dobře brání modrou čáru.
     
    45:01
    Austin Matthews zavezl puk do pásma po pravé straně, následně hru Toronta tvořil Matt Hunwick, ale už nevrátil kotouč centrovi Maple Leafs.
     
    46:12
    Ani dnes se zatím Jágrovi vůbec nedaří, za necelých padesát minuty hry se vůbec nedostal do hry. Ale nyní rozjíždí český hokejista akci Floridy.
     
    47:31
    Tyler Bozak se nedostal přes modrou čáru, a tak to domácí hokejisté budou muset zkusit od Matta Hunwicka.
     
    48:11
    James Van Riemsdyk to měl proti trojici hráčů Floridy velice složité, hokejisté Toronta střídají.
     
    48:40
    Austin Matthews se výborně vrátil a už si plní útočník Toronta také své defenzivní úkoly v obraném pásmu domácího mužstva.
     
    49:19
    Jeden z hokejistů Toronta aktivním forčekinkem vybojoval puk pro Lea Komarova, ten mohl přidat z dobré pozice šestou branku Maple Leafs, ale nestalo se tak.
     
    49:49
    Necelých deset minut před koncem normální hrací doby platí, že Austin Matthews dnes dvakrát vystřelil na branku, na ledě strávil skoro čtrnáct minut.
     
    50:07
    Florida musí razantně přidat, protože i ve třetí třetině se nic zásadního před brankou Andersena neděje, není tam žádný souvislý tlak Panterů.
     
    51:02
    Zakázané uvolnění Toronta znamená, že se bude vhazovat před Dánem Andersenem, brankářem, který toho dnes moc na práci neměl.
     
    51:38
    Je tady první trest ve třetí třetině. Toronto bude hrát v oslabení. Roman Polák (TOR) měl velké problémy s dobrým pohybem Jonathana Marchessaulta. Jsou z toho dvě minuty za podražení pro českého obránce.
     
    51:45
    Ale domácí hokejisté se na úvod oslabení osvobozují vyhozením až k Reimerovi.
     
    52:16
    Trocheck našel mezi dvěma hráči Floridy rozjetého Smithe, ten dělal potíže obraně Floridy, ale po jeho střele zápěstím má Andersen další zákrok.
     
    52:36
    Barkov vyhrál buly, takže Yandle mohl pálit bez přípravy, ale Andersen nezasahoval.
     
    53:26
    Tak ani tahle přesilovka Floridy nepatří do těch povedených, Andersen nemusel nikterak významně zasahovat.
     
    54:01
    Výborně Andersen, brankář Toronta si povyjel proti střele od modré čáry a schoval puk do lapačky.
     
    54:31
    Švéd Nylander dostal puk do útočného pásma Toronta, následně moc nechybělo aby Hyman se obtočil kolem branky Reimera a skóroval.
     
    54:58
    Jake Gardiner (TOR) dostává dvě minuty za nedovolené bránění po souboji s Denisem Malginem.
     
    55:54
    Velice dobrým pohybem Florida svírala Toronto, ale po střele Demerse se nedostal nikdo v bílém k dorážce.
     
    56:36
    Yandle, obránce Floridy, zapisuje hodně nepřesnou rozehrávku křížem. Tohle je puk zadarmo pro Toronto.
     
    57:05
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JAKE GARDINER se vrátil z trestné lavice, obrana Floridy na něj úplně zapomněla, Connor Brown si toho všiml, naservíroval puk pro obránce Maple Leafs, který volil střelu z levého kruhu na vzdálenější tyč! 6:1! Asistence: Connor Brown.
    57:05 Jake GARDINER - 6:1
     
    58:09
    Akce Toronta začíná od obránce Matta Hunwicka, který má dost času na rozehrávku, nikdo z hráčů Floridy jej nenapadá.
     
    58:45
    Connor Brown má za dnešek 2+2 a je ve velké chuti, hráči Toronta vybojovali puk na útočné modré čáře, Leo Komarov dostal Browna do dobré pozice, ale ten se neprosadil, ačkoliv byl osamocený před Jamesem Reimerem.
     
    59:23
    Toronto dohrává tento zápas možná až v exhibičním duchu, hraje se v útočném pásmu Maple Leafs.
     
    Konec zápasu.
     
    Hotovo! Toronto deklasuje Floridu poměrem 6:1. Connor Brown podal dnes parádní výkon, hodně si věřil, hrál s lehkostí, bez problémů. Důkazem toho je bilance 2+2 a zřejmě cena pro nejlepšího hráče zápasu. Velice dobře hrál také Mitchell Marner či Willam Nylander. Maple Leafs bez problémů poráží Panthers.

    Kdo naopak dnes nehrál dobře, tak to byl Jaromír Jágr, hráč, který má letos hodně špatnou sezonu a dnes se k ničemu nedostal. Realita je taková, že pokud bychom vůbec nečetli sestavu před zápasem, tak bychom snad ani nevěděli, že Jágr dnes hrál. Na to, že hrál v prvním útoku, tak to zkrátka nebylo ideální. Bilance -2 není optimální. Opravdu nulový v tomto duelu, ale i tak hrát ve 44 letech NHL je skvělé!

    Florida se trápila v ofenzivě, nedokázala se vůbec prosadit v útočném pásmu, ta se víceméně hledala, nevěděla si vůbec rady.
    Toronto slaví vysoké vítězství.

     
    Hvězdy zápasu:
    1. Connor Brown (TOR)2+2
    2. Frederik Andersen (TOR) 26 zákroků, 1 gól, 96,3%
    3. James van Riemsdyk (TOR) 1+1
     
    Československá stopa v utkání
    1. Jaromír Jágr (FLA) 0+0, 2 střely na branku, čas na ledě: 14:57
    2. Roman Polák (TOR) 0+0, 0 střel na branku, čas na ledě: 18:10
     
    Z utkání NHL je to pro dnešek všechno. Doufám, že jste se bavili a přeji dobrou noc! (04:31:05)

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 6. Co. Brown (Rielly, Kadri), 16. Co. Brown, 18. Marner (J. van Riemsdyk), 28. Komarov (Co. Brown, Kadri), 39. J. van Riemsdyk, 58. Gardiner (Co. Brown) – 11. Ekblad (McCann, Malgin)


    Toronto Maple Leafs: Andersen – Rielly, N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick, R. Polák – Hyman, Matthews, W. Nylander – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Komarov, Kadri, Co. Brown – M. Martin, Ben Smith, Sošnikov.
    Florida Panthers: Reimer – Yandle, Demers, Pysyk, Ekblad, Matheson, McIlrath – Marchessault, Barkov, Jágr – McCann, Trocheck, R. Smith – Griffith, Malgin, Sceviour – McKegg, MacKenzie, Rau.

    Rozhodčí: Nicholson, Pochmara – Cherrey, Shewchyk
    bahis siteleri