Buffalo – Tampa 1:4 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 6:1 (kon.)
Ottawa – Nashville 1:5 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.) | Minnesota – Boston 1:0 (kon.)
Dallas – Colorado 3:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.) | Anaheim – New Jersey 3:2 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 4:2 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
6:1 (3:1, 2:0, 1:0)
Florida Panthers
Pátek 18.11.2016, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:05 Jake GARDINER - 6:1
     
    57:05
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JAKE GARDINER se vrátil z trestné lavice, obrana Floridy na něj úplně zapomněla, Connor Brown si toho všiml, naservíroval puk pro obránce Maple Leafs, který volil střelu z levého kruhu na vzdálenější tyč! 6:1! Asistence: Connor Brown.
    38:53 James van Riemsdyk - 5:1
     
    38:53
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je obrovská chyba hostujícího obránce McIlbrata, který jako kdyby nevěděl, že jej JAMES VAN RIEMSDYK napadá, Američan získal puk a přesnou střelou z mezikruží mezi betony Jamese Reimera přidal pátou branku domácího mužstva. 5:1. Bez asistence!
    27:45 Leo KOMAROV - 4:1
     
    27:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak tohle obrana Floridy nezvládla, Barkov sice vyhrál buly v útočném pásmu hostů, ale Yandle byl u puku pozdě, tím pádem vzniklo přečíslení dva na jednoho, Connor Brown přihrál LEO KOMAROVI, ten měl sice nevýhodu, že je levák, ale silou vůle dostal puk za záda Jamese Reimera! 4:1! Asistence: Connor Brown, Nazem Kadri.
    17:03 Mitchell MARNER - 3:1
     
    17:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Air Canada Centre je potřetí na nohou! James van Riemsdyk vyslal do brejku MITCHELLA MARNERA, Michaelu Mathessonovi propadl puk, následně Marner vykoupal Reimera, rychlé ruce se staly základem úspěchu pro útočníka Toronta, který zvolil naznačení střely do bekhendu, následně rychlé stažení do forhendu a tam už bývalý brankář Maple Leafs nemohl být! 3:1. Asistence: James Van Riemsdyk.
    15:36 Connor BROWN - 2:1
     
    15:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tahle branka jde zřejmě za Reimerem, ale také za obranou Floridy, protože CONNOR BROWN prošel po pravé straně hřiště snad mezi třemi spoluhráči, nezastavil jej ani obránce Panterů rybičkou, střelec branky pouze nahazoval před Reimera, ale ten si nohou srazil puk do vlastní sítě! 2:1!
    10:21 Aaron EKBLAD - 1:1
     
    10:21
    Florida právě vstřelila branku!
    Je tady srovnání a může za to výborná práce hostujícího Malgina, který působil nebojácně, výborně bruslil, následně přišla přihrávka zpoza branky na AARONA EBKLADA, který ranou z první z pravého kruhu trefil srovnávací trefu zápasu. Asistence: Jared McCann, Denis Malgin.
    05:55 Connor BROWN - 1:0
     
    05:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jenže Mike Babcock si vzal challenge a sudí branku uznávají. Toronto vede 1:0. Brance předcházela střela z levého kruhu na lapačku Reimera, následně pálil od modré čáry Morgan Rielly, před Reimerem ještě tečoval CONNOR BROWN a brankář Floridy s tím vůbec nepočítal. 1:0. Asistence: Morgan Rielly, Nazem Kadri.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 6. Co. Brown (Rielly, Kadri), 16. Co. Brown, 18. Marner (J. van Riemsdyk), 28. Komarov (Co. Brown, Kadri), 39. J. van Riemsdyk, 58. Gardiner (Co. Brown) – 11. Ekblad (McCann, Malgin)


    Toronto Maple Leafs: Andersen – Rielly, N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick, R. Polák – Hyman, Matthews, W. Nylander – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Komarov, Kadri, Co. Brown – M. Martin, Ben Smith, Sošnikov.
    Florida Panthers: Reimer – Yandle, Demers, Pysyk, Ekblad, Matheson, McIlrath – Marchessault, Barkov, Jágr – McCann, Trocheck, R. Smith – Griffith, Malgin, Sceviour – McKegg, MacKenzie, Rau.

    Rozhodčí: Nicholson, Pochmara – Cherrey, Shewchyk
    bahis siteleri