Washington – Detroit 1:0 (kon.) | Columbus – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 2:3 (po pr.)
Carolina – Montreal 3:2 (kon.) | Calgary – Chicago 2:3 (kon.) | Philadelphia – Tampa 0:3 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 4:2 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
New York Rangers
Sobota 19.11.2016, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Boone JENNER - 4:2
     
    59:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    BOONE JENNER v poslední sekundě utkání poslal puk po ledě do prázdné brány a Columbus vítězí nakonec 4:2! Asistence: Cam Atkinson.
     
    59:43
    Columbus je 17 sekund od vytvoření nového rekordu v počtu domácích vítězství v řadě!
     
    59:43
    Blue Jackets vyhodili puk těsně vedle pravé tyče a je z toho tedy zakázané uvolnění.
     
    58:57
    Henrik Lundqvist zamířil během hry na střídačku a po nepřesné střele Rangers z pravého křídla, která skončila v ochranné síti, si hosté vyžádali oddechový čas. Lundqvist zůstal na střídačce.
     
    57:08
    Alexander Wennberg se na pravém křídle ocitl v dobré šanci a střelou letící těsně nad ledem mířil ke vzdálenější levé tyči, Henrik Lundqvist ale vytáhl skvělý zákrok a pravým betonem jeho pokus vyrazil! Columbus stále vede 3:2.
     
    54:17
    Mika Zibanejad se dostal v blízkosti levé tyče k odraženému puku a mohl ho z úhlu poslat do prázdné brány, kotouč se mu ale svezl po čepeli hole a skončil mimo! To byla skvělá šance.
    51:35 Matt CALVERT - 3:2
     
    51:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    William Karlsson poslal do úniku MATTA CALVERTA, který mohl ještě přihrávat, přečíslení 2 na 1 se ale rozhodl v oslabení zakončit sám a krásnou střelou zápěstím z pravého kruhu pro vhazování puk o vyrážečku Henrika Lundqvista poslal do vzdálenějšího levého horního rohu. Asistence: William Karlsson a Ryan Murray.
     
    51:13
    Mats Zuccarello z levého křídla střelou zápěstím mířil těsně nad ledem mezi betony Sergeje Bobrovskiho, brankář Columbusu je ale včas sevřel a puk vyrazil! Skvělý zákrok.
     
    50:35
    David Savard dostal menší trest za krosček a New York Rangers si zahraje po krátké reklamní přestávce přesilovou hru, během které bude moci otočit utkání na svou stranu.
    48:32 Mika ZIBANEJAD - 2:2
     
    48:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Brady Skjei se sice na levém křídle ocitl ze střeleckého úhlu, nádhernou zpětnou přihrávkou ale našel na vzdálenější pravé tyči MIKA ZIBANEJADA, který bez přípravy poslal puk do horní části odkryté brány a vyrovnal na 2:2! Asistence: Brady Skjei a Nick Holden.
     
    45:30
    Markus Nutivaara dobře clonil před bránou a Oscar Lindberg se ho pokusil odklidit krosčekem do zad, za což dostal dvouminutový trest a usedl na trestnou lavici.
     
    41:01
    Zaměřeno na ...

    Sam Gagner v loňské sezóně nasbíral pět kanadských bodů, zatímco v té letošní už má na svém kontě o polovinu bodů více, tedy deset. Útočník Columbusu prožívá skvělý progres.
     
    38:19
    Chris Kreider se ocitl v pravém kruhu pro vhazování ve slibné střelecké pozici a snažil se poslat puk do odkryté části brány, jenže Sergej Bobrovskij předvedl fantastický reflexivní zákrok a jeho pokus levým betonem vyrazil mimo!
     
    36:08
    Lukáš Sedlák, odchovanec českobudějovického hokeje, mohl vystřelit svůj první gól v zámořské NHL, když se v blízkosti levé tyče dostal po skvělém zákroku Henrika Lundqvista k dorážce, jeho střela ale zamířila z blízkosti nad!
     
    34:44
    Brandon Saad se po zpětné přihrávce svého spoluhráče ocitl před bránou v další obrovské šanci, tentokrát ale z blízkosti trefil hruď připraveného brankáře Henrika Lundqvista!
     
    34:14
    Zach Werenski na levém křídle krásně vypálil a jeho pokus mířil přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Henrik Lundqvist ale vytáhl parádní semafor a puk ukryl v lapačce!
    31:04 Michael GRABNER - 2:1
     
    31:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    MICHAEL GRABNER na obranné modré čáře skvěle vystihl rozehrávku Ryana Murrayho a vyrazil středem ledové plochy do samostatného úniku, v jehož závěru si hodil puk z bekhendu na forhend a poté střelou zápěstím z blízkosti zamířil nad levým ramenem Sergeje Bobrovskiho do pravého horního rohu brány.
     
    29:28
    Útočník Rangers Kevin Hayes na pravém křídle vypálil v blízkosti modré čáry bez přípravy a jeho následná tvrdá rána s příklepem nepříjemně zasáhla do obličeje Matta Calverta!
     
    27:17
    Brandon Saad se ocitl po zpětné přihrávce z pravého rohu útočného pásma před bránou v obrovské šanci a po ledě mířil k levé tyči, Henrik Lundqvist ale vytáhl fantastický reflexivní zákrok a pravým betonem puk vykopl!
    25:37 Sam GAGNER - 2:0
     
    25:37
    Columbus právě vstřelil branku!
    SAM GAGNER využil další obrovské chyby Rangers při rozehrávce a z mezikruží nádhernou střelou mířil do pravého horního rohu brány, kterou sice Henrik Lundqvist dokázal ztlumit lapačkou, jenže puk se od jeho výstroje odrazil do vzduchu a vzápětí od jeho zad do brány.
    16:34 William KARLSSON - 1:0
     
    16:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    WILLIAM KARLSSON na útočné modré čáře zachytil vyhození Rangers a poté jedovatou střelou s příklepem po ledě zamířil mezi betony Henrika Lundqvista. Útočník Columbusu vstřelil svůj třetí gól v letošní sezóně a Blue Jackets vedou krátce před koncem první části 1:0!
     
    14:03
    Rick Nash ve středním pásmu podrazil Boona Jennera a také Columbus si během první třetiny vyzkouší přesilovou hru.
     
    10:52
    Sergej Bobrovskij skvěle zasáhl proti střele z pravého kruhu pro vhazování a vzápětí mu pomohl David Savard, který v oslabení vyhodil puk k bráně Rangers a odjel střídat.
     
    09:50
    Jack Johnson měl hůl příliš vysoko a po odehrání puku přímo před zrakem rozhodčího v levém rohu obranného pásma zasáhl do obličeje Ricka Nashe. Rangers si zahrají první přesilovou hru.
     
    04:49
    Kevin Hayes na levém křídle z ostrého úhlu nahodil puk před bránu, kde se ho snažil na přední tyči usměrnit do brány Jesper Fast, kotouč se ale od něj odrazil těsně mimo!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 17. W. Karlsson, 26. Gagner, 52. Calvert (W. Karlsson, R. Murray), 60. Jenner (Atkinson) – 32. Grabner, 49. Zibanejad (Skjei, Holden)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij – Werenski, D. Savard, R. Murray, J. Johnson, Nutivaara, Harrington – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Sedlák, Gagner. Hlavní trenér: John Tortorella.
    New York Rangers: Lundqvist – McDonagh (C), Girardi, M. Staal (A), Holden, Skjei, Klein – Kreider, Stepan (A), Rick Nash – J. T. Miller, Zibanejad, Zuccarello – Vesey, K. Hayes, Fast – Grabner, Pirri, Lindberg. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Kyle Rehman. Čároví: Mark Wheler, Scott Driscoll

    Diváci: 14 541
    bahis siteleri