Chabarovsk – Novokuzněck 2:0 (kon.) | Vladivostok – Omsk 1:2 (kon.) | Kunlun – Novosibirsk 3:1 (kon.)
CSKA Moskva – Barys 4:2 (kon.) | Čerepovec – Jekatěrinburg 2:4 (kon.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 4:1 (kon.)
Soči – Ufa 4:3 (2:1 po s.n.) | Spartak Moskva – Magnitogorsk 1:5 (kon.) | Záhřeb – Riga 1:0 (kon.)
HC Slovan – Minsk 1:2 (kon.)
konec
Spartak Moskva
1:5 (0:0, 0:4, 1:1)
Metallurg Magnitogorsk
Sobota 19.11.2016, 15:00 • Lužniki Arena • KHL
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: Bespalov (Svensson) – Gilroy, Högström, Sergijenko, Kalinin, Kirillov, Bondarev, Provolněv – Radil, Stoa, Leščenko – Bobrov, Šmoljov, Mirnov – Nikoncev, A. Voronin, Alexandr Vasiljev – Bobyljov, Kuvajev, M. Potapov (C).

    Metallurg Magnitogorsk: Bronnikov (Samsonov) – Antipin, J. Birjukov, Lee, Bereglazov, S. Těreščenko, Chabarov, Budkin – Mozjakin (C), Jan Kovář, Zaripov – Kaletnik, Osala, Timkin – Platonov, De. Kazionov, Dm. Kazionov – Švyrjov, Potěchin, Filippi.

    Rozhodčí: Gofman, Fatejev – Michel, Strelcov.
     
    V Lužniki Arena právě dohrála státní hymna Ruska, a tak nám již nic nebrání úvodnímu vhazování!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:23
    Hned v první minutě se objevil v nebezpečné šanci Lukáš Radil, avšak střelu reprezentačního útočníka dokázal Samsonov vyrazit.
     
    03:18
    Spartak je zatím aktivnějším týmem na začátku dnešního zápasu. První formace moskevského celku se usadila v útočném pásmu a nebezpečně vystřelil Stoa, avšak ani jeho střela síť nerozvlnila.
     
    07:08
    Máme zde první vyloučení v tomto zápase. Na trestnou lavici míří Bogdan Potěchin, který trefil svou holí jednoho z domácích hráčů.
     
    07:36
    Spartaku vyšel začátek přesilové hry a dokázal se ihned dostat do kombinace v útočném pásmu. Od modré nebezpečně vystřelil Gilroy, Samsonov vyrazil kotouč pouze před sebe, avšak nikdo z domácích se k dorážce nedostal.
     
    09:08
    Metallurg své první oslabení v tomto zápase zvládl poměrně dobře. Spartak si dokázal vytvořit tlak v útočném pásmu, avšak obrana Magnitogorsku v čele se Samsonovem vše zvládla.
     
    11:36
    První formace Spartaku se dokázala dostat opět do kombinace v útočném pásmu. Po přihrávce Radila dostal na pravé straně prostor Provolněv, avšak s jeho střelou si mladý Samsonov poradil.
     
    12:56
    Po delší době zahrozil také Metallurg! Do útočného pásma nabruslil Sergej Mozjakin, který střelou z hranice pravého kruhu prověřil pozornost Bespalova.
     
    13:28
    První formace Metallurgu se opět usadila v útočném pásmu. Od modré tentokrát nebezpečně pálil Danis Zaripov, avšak Nikita Bespalov opět dokázal zasáhnout!
     
    13:40
    A máme tu další vyloučení! Na trestnou lavici opět míří Bogdan Potěchin, který tentokrát zasáhl vysokou holí Leščenka.
     
    15:40
    Metallurg i své druhé oslabení v tomto zápase zvládl. Spartak opět nebezpečně kombinoval v útočném pásmu, největší šanci měl Kalinin, avšak Samsonov opět dokázal zasáhnout!
     
    17:36
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Matthew Gilroy – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Denis Kazionov – 2 min., hrubost).
     
    18:48
    Spartak měl nyní velkou šanci! Ryan Stoa na sebe natáhl dvojici obránců a následně poslal kotouč na volného Radila, jehož střelu však dokázal vyrazit Samsonov!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina dnešního zápasu branku nenabídla. Blízko k ní měli domácí hráči, kteří byli v první třetině lepším týmem, avšak nedokázali překonat zatím výborně chytajícího Samsonova!

    Druhá třetina začne přibližně v 15:55.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Parádní vstup Magnitogorsku do druhé třetiny, neboť se hosté dostávají již po třiceti sekundách do vedení. Lesčenko se ocitl v útočném pásmu ve velké šanci, avšak tu neproměnil, a tak šel Metallurg do protiútoku, na jehož konci byl SERGEJ MOZJAKIN, který poslal kotouč přesně pod břevno! Asistence: Jan Kovář, Jevgenij Birjukov
    20:30 Sergej MOZJAKIN - 0:1
     
    22:26
    Moskevský celek se opět dostal do kombinace v útočném pásmu. Z nebezpečné pozice pálil obránce Kalinin, avšak jeho střela mířila mimo tři tyče.
     
    22:29
    Teď už se bude vylučovat. V levém rohu se dostal ke kotouči Gilroy, který se chtěl prokličkovat před branku, avšak byl podražen Dmitrijem Kazionovem, který dostává dvouminutový trest.
     
    24:29
    V závěru přesilové hry se dostal ke střele obránce Högström, avšak jeho pokus skončil v lapačce Samsonova.
     
    25:43
    Přesilovou hru si zahrají také hráči Metallurgu! Na trestnou lavici míří Michail Plotnikov!
     
    27:04
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Spartak své přesilové hry využít nedokázal, kdežto Metallurg využívá hned svou první početní výhodu v tomto zápase! Magnitogorsk se usadil v útočném pásmu, od modré vystřelil Těrečenko, jehož střelu Bespalov vyrazil pouze před sebe a od brusle OSKARA OSALY se kotouč odrazil do sítě! Asistence: Sergej Těreščenko, Alexej Bereglazov.
    27:04 Oskar OSALA - 0:2
     
    28:58
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Marcus Högström – 2 min., držení protihráče).
     
    29:45
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk využívá i druhou přesilovou hru v řadě! Hostující celek se usadil v útočném pásmu a po krásné přihrávce Sergeje Mozjakina, který opět prokázal své kvality, se prosadil Jan Kovář, nicméně zřejmě se kotouč odrazil do branky od hole jednoho z obránců Spartaku, a tak je gól přiznán SERGEJI MOZJAKINOVI. Asistence: Chris Lee, Danis Zaripov.
    29:45 Sergej MOZJAKIN - 0:3
     
    29:45
    Střídání v týmu Spartak Moskva: ze hřiště odchází Nikita Bespalov, přichází Markus Svensson.
    Povede si Markus Svensson lépe než jeho kolega?

     
    31:41
    Spartak je po inkasovaných brankách jako opařený a rozhodně se moskevskému celku nedaří jako v první třetině...
     
    32:15
    O snížení stavu se nyní pokoušel útočník Alexandr Vasiljev, nicméně jeho povedenou střelu zápěstím dokázal lapit Samsonov!
     
    33:54
    První útok domácího celku zahrozil v útočném pásmu. Na levou stranu dostal přihrávku Ryan Stoa, který nevystřelil, nýbrž hledal lépe postaveného Radila. K tomu se však kotouč nedostal!
     
    34:23
    Sotva se Spartak nadechoval k náporu, přichází vyloučení. Na trestnou lavici míří Mirnov, který tak posílá svůj tým opět do čtyř! Využíje Metallurg i potřetí svou přesilovou hru?
     
    34:52
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk využívá i svou třetí přesilovou hru v tomto utkání! Na levou stranu dostal přihrávku JAN KOVÁŘ, který svižnou přihrávkou hledal lépe postaveného Zaripova, avšak od brusle Sergijenka se kotouč odrazil do branky! Asistence: Chris Lee, Danis Zaripov.
    34:52 Jan KOVÁŘ - 0:4
     
    35:58
    Spartak se dokázal usadit v útočném pásmu a nebezpečnou střelou od modré se prezentoval nebezpečnou střelou, avšak Samsonov si dokázal poradit!
     
    36:36
    Další velká šance Metallurgu! Zaripov táhl protiútok svého týmu, následnou přihrávkou našel volného Bereglazova, jehož svižnou ránu však dokázal Svensson vyrazit lapačkou nad branku!
     
    36:46
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Sergej Těreščenko – 2 min., podražení).
     
    37:59
    Spartaku první polovina přesilové hry vyšla poměrně dobře. Moskevský celek dlouho kombinoval v útočném pásmu, následně od modré vystřelil Gilroy, avšak jeho střelu vyrazil Samsonov nad branku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je u konce! Metallurg do ní vstoupil velmi dobře, když se po třiceti vteřinách dokázal prosadit Sergej Mozjakin. Na jeho branku navázal v polovině zápasu Oskar Osala a po něm také Jan Kovář, který navyšoval již na 3:0. Český útočník si užil gólovou radost ještě jednou, když si jeho střelu srazil do vlastní branky Sergijenko.

    Třetí třetina začne přibližně v 16:48.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:58
    Oskar Osala si najel do útočného pásma a pokoušel se překonat Svenssona bekhendovou střelou z pravé strany. Jeho pokus však domácího brankáře nepřekvapil.
     
    43:16
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A máme zde pátou branku dnešního utkání a opět u toho byla první formace Metallurgu! Zaripov zatáhl kotouč do útočného pásma, posunul jej pro Kováře, který našel lépe postaveného SERGEJE MOZJAKINA, a ten přidal svou třetí branku v tomto zápase! Asistence: Jan Kovář, Danis Zaripov.
    43:16 Sergej MOZJAKIN - 0:5
     
    46:21
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak snižuje na rozdíl čtyř branek! V rohu kluziště vybojoval kotouč RYAN STOA, kterého nedokázal odstavit od puku Kovář, a tak se útočník první formace moskevského celku dostal až před branku a dokázal dostat puk do branky! Bez asistence.
    46:21 Ryan STOA - 1:5
     
    46:59
    Moskevský celek začal být rázem aktivnějším týmem. Do velké šance se dostal Voronin, avšak mířil nad branku.
     
    47:06
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Oskar Osala – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).
     
    47:59
    Moskevský celek se dokázal usadit v útočném pásmu. Od modré to zkoušel Gilroy, jehož ránu tečoval Stoa, nicméně Samsonov dokázal zasáhnout!
     
    51:06
    Spartak byl velmi aktivní v první polovině, čtryřminutové přesilové hry. Poté velmi dobře zapracovala obrana Metallurgu, která svého soupeře nepustila do souvislejšího tlaku v útočném pásmu.
     
    54:58
    Metallurg zatím zvládá závěr dnešního duelu naprosto skvěle po taktické stránce. Aktuálně drží Chris Lee kotouč za svou brankou a čeká na dostřídání svých spoluhráčů.
     
    59:58
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Dmitrij Kalinin – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Dmitrij Kazionov – 2 min., hrubost).
     
    Konec zápasu.
     
    Metallurg Magnitogorsk podal v dnešním utkání opravdu velmi dobrý výkon, zejména první formace, která se podílela hned na čtyřech gólech svého týmu. V dnešním zápase zazářil Sergej Mozjakin, kterému se podařil vsítit hattrick a zejména díky němu si Metallurg odváží z ledu Spartaku tři body!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Lukáš Radil (SPM) – 0+0, 3 střely, TOI – 15:59

    Jan Kovář (MET) – 1+2, 2 střely na branku, TOI – 14:43
    Tomáš Filippi (MET) – 0+0, 1 střela na branku, TOI – 13:18

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (17:21:42)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 47. Stoa – 21. Mozjakin (Jan Kovář, J. Birjukov), 28. Osala (S. Těreščenko, Bereglazov), 30. Mozjakin (Lee, Zaripov), 35. Jan Kovář (Lee, Zaripov), 44. Mozjakin (Jan Kovář, Zaripov)


    Spartak Moskva: Bespalov (30. Svensson) – Gilroy, Högström, Sergijenko, Kalinin, Kirillov, Bondarev, Provolněv – Radil, Stoa, Leščenko – Bobrov, Šmoljov, Mirnov – Nikoncev, A. Voronin, Alexandr Vasiljev – Kuvajev, M. Potapov, M. Plotnikov (C).
    Metallurg Magnitogorsk: Samsonov – Antipin, J. Birjukov, Lee, Bereglazov, S. Těreščenko, Chabarov, Budkin – Mozjakin (C), Jan Kovář, Zaripov – Kaletnik, Osala, Timkin – Platonov, De. Kazionov, Dm. Kazionov – Švyrjov, Potěchin, Filippi.

    Rozhodčí: Gofman, Fatejev – Michel, Strelcov
    bahis siteleri