Liberec – Žďár n/S 5:8 (kon.) | Přerov – Vsetín 3:1 (kon.) | Tábor – Kometa Brno 0:10 (kon.)
Poruba – Havířov 3:2 (po pr.) | Třinec – HK MD Šumperk 6:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:4 (2:2, 3:1, 1:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Sobota 19.11.2016, 17:00 • WERK ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 18. kolo
Partner:
     
    47:21
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Hra čtyři na čtyři vyšla lépe hostům. Po střele Radka Vogela třinecký gólman puk pouze vyrazil před sebe, tam si jej našel ROBIN KAPLAN, který jej usměrnil do sítě. Asistence: Radek Vogel.
     
    44:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už se ale skóre na světelné tabuli mění. Kryštof Wantulok přihrál před branku TOBIÁŠI MARGUŠOVI, tentokrát už se třinecký střelec nemýlil a ranou z první kompletuje hattrick! Asistence: Kryštof Wantulok.
     
    35:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to byla povedená akce. Matouš Čmiel se dostal ke kotouči u levé tyče a přestože už mohl střílet, předal puk do výhodnější pozice TOBIÁŠI MARGUŠOVI a domácí kapitán s pomocí horní tyče posílá puk do sítě. Asistence: Matouš Čmiel.
     
    34:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další obrat ve skóre! Konderla chtěl pálil do klubíčka těl před brankou, puk se ovšem odrazil od prvních bruslí k ŠIMONU MIKLEROVI, jenž i se štěstím poslal kotouč do sítě. Asistence: Patrik Konderla, Tobiáš Marguš.
     
    29:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Macháček vybojoval puk v rohu pásma, předal jej PAVLOVI MATĚJOVI, který se vytočil před branku a našel puk mezi levou tyčí a gólmanem Šumperka. Asistence: Štěpán Macháček.
     
    20:21
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá přesilovku krátce před jejím koncem a jde do vedení! Po přihrávce Jakuba Plhala se do kotouče opřel JOSHUA JAMES MÁCHA a na tuto střelu byl Švančara krátký. Asistence: Jakub Plhal.
     
    16:21
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk dotahuje náskok svého soupeře! MAREK KESLER se prodral až ke Švančarovi a byť byl tísněn domácím obráncem, nakonec se mu podařilo dostat puk za záda třineckého gólmana. Bez asistence.
     
    13:31
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se dostali do přečíslení a byť se Chovaniak snažil, Šumperk nakonec z dorážky dostal puk do branky a snižuje náskok svého soupeře. Autorem této branky je ROBIN KAPLAN. Asistence: Radek Vogel.
     
    04:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo nabídnutou možnost rychle využívá. Po přihrávce Ondreje Rybnikára měl MATOUŠ ČMIEL na levém kruhu mnoho prostoru a i s pomocí horní tyče se mu nakonec podařilo dostat puk do sítě. Asistence: Ondrej Rybnikár.
     
    01:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Matouš Čmiel vedl rychlý útok po pravé straně, u mantinelu zabrzdil a přihrál Ondreji Rybnikárovi. Třinecká pětadvacítka předala kotouč TOBIÁŠI MARGUŠOVI a nejproduktivnějších hráč domácího týmu našel prostor nad ramenem Kašpara. Asistence: Ondrej Rybnikár.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 2. Tobiáš Marguš (Rybnikár), 5. Čmiel (Rybnikár), 30. Matěj (Macháček), 35. Mikler (Konderla, Tobiáš Marguš), 36. Tobiáš Marguš (Čmiel), 45. Marguš (Wantulok) – 14. Kaplan (Vogel), 17. Kesler, 21. Mácha (Plhal), 48. Kaplan (Vogel)


    HC Oceláři Třinec: Švančara (Kučera) – Bulava, Konderla, Wantulok, F. Cienciala, Weber, Chovaniak – Králík, Čmiel, Szmek, Wardas, Jurzyca, Matěj, Stročka, Tobiáš Marguš, Mikler, Rybnikár, Macháček
    HK Mladí Draci Šumperk: D. Kašpar (Zlatnický) – Rutar, Ott, Cekr, Štrbík – Kesler, Vogel, Horký, Kaplan, Scheuter, Žižlavský, J. Kašpar, Mácha, Plhal, Urban, Vintr, Moravec

    Rozhodčí: Fiala – Tomis, Carbol
    bahis siteleri