Nové Zámky – Trenčín 1:5 (kon.) | Košice – Nitra 7:2 (kon.) | Zvolen – Žilina 4:1 (kon.)
Detva – Banská Bystrica 2:3 (0:1 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 3:4 (po pr.)
konec
HC Košice
7:2 (2:0, 1:0, 4:2)
HK Nitra
sk Neděle 03.12.2017, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní našej najvyššej hokejovej súťaže. Tipsport liga dnes pokračuje 25. kolom, v ktorom sa na východe stretnú Košice s Nitrou.

    Košičania sú v tabuľke na druhom mieste, na líderskú Duklu z Trenčína strácajú päť bodov. Východniari zatiaľ odohrali 27 zápasov, v ktorých získali 55 bodov a celkové skóre 90:61. Ak by dnes vyhrali, v tabuľke sa neposunú. Ak by prehrali a tretí Zvolen by vyhral, o skóre by si pravdepodobne taktiež udržali priebežne striebornú pozíciu. Hokejisti Košíc vstúpia do dnešného duelu s trojzápasovou víťaznou šnúrou na konte. Počas nej postupne zdolali Žilinu, Nové Zámky a naposledy líderský Trenčín na jeho ľade tesne 3:2 po predĺžení.

    Nitrania sú v tabuľke až štvrtí. Po 26 odohraných zápasoch majú 49 bodov a celkové skóre 95:69. Na tretí Zvolen strácajú iba tri, ale pred piatou Banskou Bystricou majú len dvojbodový náskok. Ak si chcú hokejisti spod Zobora udržať kontakt s úplným čelom celkového poradia, mali by dnes bodovať, inak sa môže stať, že sa rozdiel medzi lídrami a stredom tabuľky výraznejšie navýši. Nitra má na dnešný triumf papierové predpoklady vynikajúcej formy, pretože vyhrala posledných sedem ligových zápasov v rade. Naposledy triumfovala doma nad Liptovským Mikulášom 3:2 po predĺžení a predtým zdolala Trenčín na jeho ľade 4:1.

    V aktuálnej sezóne sa už oba celky stretli dvakrát. Vždy bol úspešnejší domáci tím, pretože v septembri Košice doma vyhrali 4:1, a potom v októbri Nitra na svojom klzisku triumfovala 4:2. Dnes bookmakeri stávkových kancelárií favorizujú Košice, na ktorých výhru vypísali kurz 1.7, zatiaľ čo na víťazstvo Nitry sa kurz pohybuje až vo výške 3.2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Matejka, Kessel, Šedivý, Dudáš, Michalčin, Pulli, Novotný, Čížek – Suja, Hovorka, Kafka – Nagy, Pacan, Spilar – Šoltés, Boltun, Hričina – Petráš, Vrábeľ, Klíma

    HK Nitra: Lawson – Mezei, Rais,Ordzovenský, Milam, Rýgl, Versteeg, Korím, Pupák – T. Mikúš, Krištof, Paulovič – Blackwater, Slovák, Macík – Kutálek, Šiška, Csányi – Fominich, Šille

    Rozhodca: Štefik, Snášel – Gavalier, Smrek.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:18
    Nitrania sa už v úvode duelu chceli dostať do útoku, ale dlhý pas sa skončil iba zakázaným uvoľnením. Vhadzovať sa preto bude pred Lawsonom.
     
    00:40
    Nitra prepadla v defenzíve a Košičania sa vo štvorici pustili do útočenia. Spoza obrany to bekhendom skúsil Nagy, ale ani v zmätku pred bránkou potom domáci neuspeli a puk za čiaru neprepasírovali.
     
    01:03
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Marek Slovák – 2 min., hákovanie).
     
    01:15
    Košičania vyhrali buly a okamžite sa dostali do streleckého zakončenia. Prudko pálil Hovorka, no puk skončil na ochrannej sieti.
     
    01:36
    Hosťujúci Rýgl dostal do tváre hokejkou Pacana, ale rozhodcovia faul neodpískali. Košičania preto pokračujú v početnej výhode.
     
    01:52
    Hosťom sa podarilo oslobodiť vyhodením puku cez všetky čiary. Nitrianski fanúšikovia si teraz môžu vydýchnuť a domáci musia zakladať novú akciu.
     
    02:54
    Košice dali gól!
    Oceliari využívajú presilovú hru a dostávajú sa do vedenia. Postaral sa o to PETR KAFKA, ktorý z ľavej strany iba hádzal puk pred bránku, ale tam bol dezorientovaný Milam, cez ktorého sa napokon Kafka pretlačil a úspešne zakončil. Asistencia: Marek Hovorka.
    02:54 Petr KAFKA - 1:0
     
    03:20
    Slovák sa medzičasom vrátil na hraciu plochu a Nitra pokračuje v plnom počte. V Steel aréne prehráva už od samého úvodu.
     
    04:30
    Košičania sú aktívni aj po góle. nagy to teraz strelecky skúšal z kruhu, ale Lawson si poradil.
     
    04:45
    Vzápätí na opačnej strane zakončoval aj Blacwater, ale s jeho zakončením pre zmenu nemal problém Habal. Na výraznejšiu šancu po otváracom góle iba čakáme.
     
    06:48
    HRa je po dlhšej dobe prerušená a nasledovať bude komerčná prestávka.
     
    07:28
    Oceliari spálili ďalšiu dobrú šancu. Na hokejke ju mal Nagy, ale puk sa mu skĺzol z hokejky a minul bránku.
     
    07:55
    Košičania pokračujú vo svojej snahe v útočnom pásme. Hričina hádzal puk od mantinelu medzi kruhy, ale Versteega tým neoklamal.
     
    08:16
    Puk sa rozhodcom stratil z dohľadu po súboji pri mantineli v strednom pásme. Hra sa opäť prerušuje.
     
    09:36
    Nitra predviedla zakázané uvoľnenie a nebude môcť striedať. Vhadzovať sa bude pred bránkou Lawsona.
     
    10:04
    Nitra po dlhšom čase prešla do útoku. Puk si tam do pravého kruhu potiahol Kutálek a strieľal z hranice, ale trafil iba Habalovu lapačku.
     
    10:30
    Košice dali gól!
    Oceliari sa vrátili do útoku a skórujú aj druhýkrát v zápase. Od modrej čiary prudko vystrelil Dudáš a jeho pokus ešte nechytateľne tečoval DÁVID ŠOLTÉS. Asistencie: Martin Dudáš, Tomáš Hričina.
    10:30 Dávid ŠOLTÉS - 2:0
     
    11:21
    Pozor aj na opačnej strane! Paulovič prihrával pred bránku Mikúšovi, ale ten puk v rýchlosti minul. Habal si vydýchol.
     
    11:32
    Nitra sa ešte v útočnom pásme udržala a bolo z toho ďalšie zakončenie! Od modrej čiary prudko vystrelil Korím, no Habal puk podržal.
     
    12:28
    Nitra pokračuje vo svojej snahe o návrat do zápasu. V pravom kruhu chcel teraz technickú parádu predviesť Kutálek, ale hokejka mu vypadla z ruky.
     
    13:20
    Rýgl má puk za bránkou Lawsona a Nitra bude rozohrávať novú útonú akciu.Oba celky medzičasom striedajú.
     
    13:46
    Mikúš nedokázal rozohrať smerom dopredu a Košičania sa dostali pred Lawsona. Nepríjemnú situáciu riešia hostia iba za cenu faulu.
     
    13:58
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Michal Krištof – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    14:10
    Okamžite po buly strieľal Hovorka, ale puk zrazili hostia a následne ho aj vyhodili až za Habala. Košičania musia pásmo opustiť.
     
    14:27
    Východniari sa do útoku vrátili, ale tam sa puku zmocnil Blackwater a opäť ho vyhodil cez všetky čiary. Nitra sa teraz výborne bráni.
     
    15:04
    Do tretice je puk až za Habalom, ktorý teraz aj pomáha svojim spoluhráčom s rozohrávkou. Hostia sa bránia ukážkovo.
     
    15:28
    Superlatívami na nitriansku početnú nevýhodu teraz netreba šetriť, pretože domáci Nagy musí začínať spred svojej bránky. Všetko nasvedčuje tomu, že Nitra sa teraz pohodlne ubráni.
     
    16:00
    Krištof sa pred chvíľou vrátil na ľadovú plochu a oba celky pokračujú v plnom počte. Do konca prvej tretiny ostávajú ešte štyri minúty.
     
    16:35
    Košičania majú puk za svojou bránkou a striedajú počas hry. Následne budú chcieť domáci hokejisti rozohrať útočnú akciu.
     
    17:34
    Košičania sa usadili v útočnom pásme. Spilar si nakorčuľoval priamo pred bránku a prihrávať mu chcel Nagy, ale ten bol pokrytý.
     
    17:50
    Oceliari napokon vystrelili spred modrej čiary. Puk chcel ešte tešovať Kessel, no nevyšlo mu to a Lawson tak nemal so zákrokom problém.
     
    18:09
    Začína sa posledná dvojminútovka tejto tretiny. Košičania držia puk v útočnom pásme, ale sú iba pri mantineli.
     
    18:36
    Šoltésovi puk ušiel z útočného pásma, takže Košičania museli tretinu opustiť. Oba celky to využijú na rýchle striedanie počas hry.
     
    19:14
    Puk skočil na nitriansku striedačku, takže sa bude vhadzovať v strednom pásme pri útočnej modrej čiare Košíc.
     
    19:33
    Hosťujúci Mikúš puk popri mantineli poslal do útočného pásma, kde sa strhol ďalší veľký súboj. Oba celky si však v závere tretiny dávajú v obranách veľký pozor.
     
    19:58
    Napokon tu máme ešte jedno zakázané uvoľnenie na strane Nitry. Vhadzovať sa bude po ľavici gólmana Lawsona.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvú tretinu výrazne ovplyvnil rýchly košický gól počas úvodnej početnej nerovnováhy. Nitru inkasovanie vyviedlo z konceptu a v polovici dvadsaťminútovky inkasovala aj druhýkrát, na čo už nedokázala reagovať, pretože si vytvorila minimum šancí.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:47
    Začalo sa trochu rozpačito na oboch stranách: Nitrania iba nahodili puk na bránku domácich, ale Habal ho podržal a prerušuje sa.
     
    21:06
    Košičania vyhrali buly pri svojej bránke, ale puk vyhodili iba na zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude po ľavici Habala.
     
    21:37
    V druhej tretine sa na klzisku nedeje nič zaujímavejšie. Košičania nahodili puk na opačnú stranu a zakončenie stále neprichádza.
     
    22:14
    Oceliari sa napokon dostali do pásma. Od modrej čiary to nastrelením skúsil Michalčin, ale puk prešiel iba k ľavej žrdi Lawsonovej bránky, kde ho nik netečoval.
     
    22:47
    Nitrania si vzali puk a Slovák ho technicky dostal až do pásma. Tam ho posunul Pupákovi, ktorý strieľal, ale Habal všetko videl a nemohol zaváhať.
     
    22:56
    Hovorka vyhral buly pred svojou bránkou, ale domáci puk následne vyhodili iba cez všetky čiary. Hra je po zmene strán plná nepresností na oboch stranách.
     
    23:17
    Hra sa rýchlo prelieva z jednej strany na druhú. Teraz chcel domáci Dudáš strieľať od modrej čiary, ale puk už bol napokon von z pásma a je z toho ofsajd.
     
    23:34
    Ofsajd vidíme aj na opačnej strane. Hra sa teraz veľmi kúskuje a diváci sa nemajú čím baviť, pretože strelecké pokusy neprichádzajú.
     
    23:58
    Nitrania potiahli puk dopredu a z pravého kruhu to strelecky skúsil Macík, no Habal si aj teraz bezpečne poradil. Na ľadovej ploche sa stále nič nemení.
     
    24:55
    Šiška si puk do pásma potiahol popri pravom mantineli, ale napokon bol k nemu aj zatlačený a strieľať nemohol. Habal zasahovať nemusel.
     
    25:00
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Mitch Versteeg – 2 min., podrazenie).
     
    25:10
    Vynikajúci štart nitrianskeho oslabenia. Hostia puk vyhodili cez všetky čiary až na zadný mantinel svojej útočnej tretiny.
     
    25:38
    Nitra sa opakovane oslobodila a Paulovič s Krištofom dokonca vysokým forčekingom získali niekoľko cenných sekundičiek.
     
    26:00
    Košičania sa vrátili do pásma a mohli zvýšiť sovj náskok! Z pravého kruhu vystrelil Pacan, ale trafil vzdialenejšiu žrď Lawsonovej bránky.
     
    26:55
    Nitra dostala puk von z tretiny a Slovák sa dokonca dostal až k bránke Habala. Domáca presilovka sa o chvíľu skončí.
     
    27:00
    Vylúčený Versteeg sa už vracia na ľadovú plochu. Počas tejto početnej nerovnováhy hrali Košičania lepšie ako počas predchádzajúcich vylúčení, no gól sme nevideli.
     
    27:25
    Košičania sa dostali do dobrej pozície. Hovorka došprintoval puk v pravom kruhu a prihrávkou pred bránku hľadal Suju, no ten puk netrafil.
     
    28:10
    Košice sa chceli vrátiť do útočnej tretiny, ale na modrej čiare ich zastavil ofsajd.
     
    28:25
    Oceliarom sa teraz prechod podaril. Z vonkajšej hranice pravého kruhu strieľal Hričina, ale puk zrejme k Lawsonovi cez hŕbu tiel ani neprešiel.
     
    30:16
    Nitra sa oslobodila iba za cenu zakázaného uvoľnenia. V úvode druhej polhodiny tohto zápasu sa bude vhadzovať pred Lawsonom.
     
    30:47
    Domáci mohli navýšiť svoj náskok! Spoza medzikružia sa do strely opred Suja a ešte chcel dorážať Kafka, ale Lawson situáciu ustál.
     
    31:04
    Puk lieta z jednej strany klziska na druhú. Nitrania ho teraz nastrelili na Habala.
     
    31:45
    Nitra vyhodila puk na zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude pred gólmanom hostí.
     
    32:05
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Jere Pulli – 2 min., krosček).
     
    32:24
    Košičania vyviezli puk von z tretiny a nazbierali tak cenné sekundy. Steel aréna sa im za to odvďačila potleskom.
     
    33:02
    Puk opäť preletel za bránku Nitry. Pacan dokonca ešte nepríjemne chcel dorážať pri ľavej žrdi, ale Lawson tam lapačku udržal a dokonca vyprovokoval Pacana k faulu!
     
    33:02
    Vylúčenie v tíme HC Košice (David Pacan – 2 min., sekanie).
     
    33:22
    Nitra hrá skrátenú presilovku o dvoch hráčov. Spoza ľavého kruhu prudko vystrelil Milam, ale puk letel len tesne nad ľavý horný roh.
     
    33:38
    Hostia ešte v útočnej tretine ostali. Strelecky to skúsil aj Mezei, ale teraz uspel Habal a puk vyrazil preč.
     
    34:05
    Mohlo byť znížené! Vyrazený puk skákal pred bránkou Košíc, ale Blackwater ho v ťažkom postavení posunul iba do pravej žrde za bezmocného Habala.
     
    34:40
    Oceliari už medzičasom hrajú vo štvorici, ale aj naďalej sa bránia. Nitra však už nemá taký výrazný tlak a nevie zakončiť.
     
    35:02
    Vylúčený Pacan sa vracia na ľadovú plochu a Košičania už hrajú v plnom počte. Nitru môže veľmi mrzieť, že početnú prevahu nevyužila na svoj prvý gól.
     
    35:59
    Košičania prešli do útoku. Kessel to skúsil iba nastrelením spoza pravého kruhu, no Lawson nechcel nič riskovať a hru radšej prerušil.
     
    36:45
    Košičania vzali puk Fominichov, ktorý sa snažil pretlačiť pred Habala. Oceliari si s ním ale veľmi neporadili, pretože ho iba vyhodili cez všetky čiary.
     
    36:58
    Nitra v útoku získala puk a Rais strieľal z pravého kruhu, no Habal jeho pokus vyrazil a Košičania ho následne vyhodili na ďalšie zakázané uvoľnenie.
     
    37:30
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Tomáš Mikúš – 2 min., hákovanie).
     
    37:56
    Pacan vyhral buly v útočnom pásme a Košičania sa tam rozostavili, ale zakončenie stále neprichádza.
     
    38:14
    Nitrania vyhodili puk cez všetky čiary, dokázali sa oslobodiť. Oceliari budú musieť začínať spoza Habala.
     
    38:32
    Košice dali gól!
    Domáci napokon presilovku využívajú. Z pravej strany prihrával pred bránku Hrčina a puk prešiel až k pravej žrdi, kde bol úplne osamotený MAREK HOVORKA, ktorý už nemohol zaváhať. Asistencie: Tomáš Hričina, Peter Boltun.
    38:32 Marek HOVORKA - 3:0
     
    39:10
    Nitra mohla znížiť! Fominich dostal prihrávku priamo pred bránku, ale zoči-voči Habalovi namieril iba do jeho tela. Košický gólman si pripisuje veľmi dôležitý zákrok.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina priniesla niekoľko zaujímavých momentov. Azda najdôležitejšie bolo, že Nitra nevyužila minútovú presilovku o dvoch hráčov, a tým sa nedostala na dostrel svojho súpera. Následkom toho potom v závere dvadsaťminútovky pykala a teraz prehráva už o tri góly.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:11
    Košice dali gól!
    Domáci ihneď po druhej zmene strán zvyšujú svoj náskok! Hostia si nerozumeli v rohohrávke za vlastnou bránkou, puk pri mantineli získal Suja a prihral pred bránku. Tam bol MAREK HOVORKA úplne osamotený a zoči-voči Lawsonovi sa skúsene nemýlil. Asistencia: Jakub Suja.
    40:11 Marek HOVORKA - 4:0
     
    41:33
    Na opančej polovici klziska sa pokúšajú sttieľať aj hostia, ale sányiho zakončenie bolo pre Habala bezproblémové. Košický gólman ho vyrazil späť do hry.
     
    41:55
    Oceliari vyhodili puk cez všetky čiary. Po zakázanom uvoľnení nemôžu striedať a vhadzovať sa bude pred ich bránkou.
     
    43:10
    Košičania sa vrátili pred bránku súpera. Hovorka sa teraz neulakomil na strelu a prihrával späť na Kafku, no zakončenie napokon gólmana Nitry neprekvapilo.
     
    44:29
    Hosťujúci Šiška dostal puk do útočného pásma popri pravom mantineli. Prihrával ešte Kutálkovi, ale ten zamieril iba do Habala.
     
    44:53
    Puk teraz v obrannom pásme Nitry vyletel na ochrannú sieť, takže sa bude vhadzovať pred Lawsonom.
     
    45:23
    Nitra prešla na opačnú polovicu klziska. Šille tam po prihrávke spoza bránky strieľal z medzikružia, ale trafil iba obetavého Pulliho.
     
    45:58
    Oceliari nahodili puk zo stredného pásma do ľavého kruhu, no Suja tam v šprintérskom súboji neuspel. Nitra sa teraz dobre bráni.
     
    46:34
    Nitrania nechceli vymýšľať, a tak Blackwater zakončil z pravého kruhu spoza Dudáša, no Habal aj tak všetko videl a zneškodnil.
     
    46:51
    Milam s Blackwaterom si vymenili puk za bránkou, ale spoza nej zakončenie neprišlo. Habal môže byť pokojný.
     
    47:15
    Košice dali gól!
    Rozdiel skóre je už päťgólový. Veľkú zásluhu má na tom obranca Dudáš, ktorý mohol strieľať od modrej čiary, ale v pravom kruhu si všimol úplne osamoteného LADISLAVA NAGYA, ktorý z prvej zakončil k bližšej žrdi. Asistencie: Martin Dudáš, Gabrel Spilar.
    47:15 Ladislav NAGY - 5:0
     
    47:44
    Oceliari mohli pridať aj šiesty gól! Šoltés popri ľavom mantineli potiahol puk a bolo z toho prečíslene domácich. Následne prišla prihrávka do pravého kruhu, odkiaľ strieľal Hričina, no iba do Lawsona. Rozhodca si to však ešte pôjde overiť k videoarbitrovi.
     
    47:44
    Košice dali gól!
    Puk napokon prešiel za bránkovú čiaru a Košičania sa tešia zo šiesteho presného zásahu! Rozhovor s videoarbitrom trval dlhšie, takže situácia zrejme nbola až taká jednoznačná. TOMÁŠ HRIČINA ale Lawsna z pravého kruhu prepálil k bližšej žrdi. Asistencia: Dávid Šoltés.
    47:44 Tomáš HRIČINA - 6:0
     
    48:08
    Nathan Lawson má toho pre dnešok dosť. Z bránky odchádza rovno do šatní a zvyšok duelu odchytá Marek Laco.
     
    49:18
    Vylúčenie v tíme HC Košice (David Pacan – 2 min., hrubosť).
     
    49:40
    Krištofovi puk na útočnej modrej čiare perskočil hokejku a Nitra sa sama vyhodila von z pásma.
     
    50:04
    Začína sa posledná desaťminútovka riadnej hracej doby a Košičania kľučkami vo vlastnom pásme zbierajú potrebné sekundičky.
     
    50:16
    Nitra dala gól!
    Košičania odišli striedať a hostia využili obrovskú dieru v domácej defenzíve. RADOSLAV MACÍK si prevzal prihrávku na modrej čiare, sám sa vyrútil na gólmana a prepálil ho. Asistencia: Peter Ordzovenský.
    50:16 Radoslav MACÍK - 6:1
     
    51:00
    Vylúčený Pacan sa po góle Nitry vrátil na ľadovú plochu. Hostia využili presilovku a pokazili domácemu gólmanovi šancu na čisté konto.
     
    52:51
    Košice dali gól!
    Oceliari pokračujú v streleckom koncerte. JAKUB SUJA ťahal puk po ľavej strane popri mantineli a tváril sa, že chce krížne prihrať Kafkovi, ale napokon zakončil do pravého horného vinkla. Asistencia: Lukáš Matejka.
    52:51 Jakub SUJA - 7:1
     
    53:39
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Martin Rýgl – 2 min., podrazenie).
     
    54:28
    Košičania sa okamžite usadili v pásme. Z dobrej pozície strieľal Kessel, ale puk obetavo zrazil Mikúš.
     
    54:55
    Oceliari ešte ostali v pásme. Po Nagyovom zakončení si pozíciu hľadal aj Spilar, ale hostia stále odolávajú aj tomuto tlaku.
     
    55:16
    Pacan to teraz zoči-voči Lacovi skúsil individuálne, ale neuspel. Nitriansky gólman nechce inkasovať ôsmy gól.
     
    55:39
    Nitrania oslabenie prečkali bez inkasovania a od tejto chvíle hrajú aj s vylúčeným Rýglom.
     
    55:50
    O chvíľu sa začne posledná štvorminútovka tohto zápasu. O osude je už dávno rozhodnuté a duel sa už iba dohráva.
     
    56:00
    Nitra dala gól!
    Hostia pridávajú do Habalovej siete druhý gól. Na modrej čiare sa do strely oprel BRANISLAV MEZEI a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Michal Krištof.
    56:00 Branislav MEZEI - 7:2
     
    58:00
    Hlásateľ oznámil, že do konca tretiny ostávajú už iba dve minúty.
     
    58:33
    Hosťujúci Slovák prešiel s pukom do pravého kruhu, ale odtiaľ nevystrelil presne. Spoza kruhov potom vystrelil aj korím, no tento pokus bol zrazený na ochrannú sieť.
     
    59:18
    Mikúš rozohral z vlastnej obrannej tretiny. Hostia sa ešte v samom závere duelu pozrú do ofenzívy a pokúsia sa skrášliť skóre.
     
    Koniec zápasu.
     
    Košičania ovládli záverečnú časť tohto zápasu a vyhrávajú hladko 7:2. Nitra sa teda od vrcholu tabuľky vzdialila o ďalšie tri body. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (19:30:54)

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 3. Kafka (Hovorka), 11. Šoltés (Dudáš, Hričina), 39. Hovorka (Hričina, Boltun), 41. Hovorka (Suja), 48. Nagy (Dudáš, Spilar), 48. Hričina (Šoltés), 53. Suja (Matejka) – 51. Macík (Ordzovenský), 56. Mezei (Krištof)


    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Matejka, Kessel, Šedivý, Dudáš, Michalčin, Pulli, Novotný, Čížek – Suja, Hovorka, Kafka – Nagy, Pacan, Spilar – Šoltés, Boltun, Hričina – Petráš, Vrábeľ, Klíma
    HK Nitra: Lawson (49. M. Laco) – Mezei, Rais, Ordzovenský, Milam, Rýgl, Versteeg, Korím, Pupák – T. Mikúš, Krištof, Paulovič – Blackwater, Slovák, Macík – Kutálek, Šiška, Csányi – Fominich, Šille

    Rozhodčí: Štefik, Snášel – Gavalier, Smrek

    Diváci: 4699
    bahis siteleri