W. Brémy – Union Berlín 0:2 (kon.) | Freiburg – Hoffenheim 1:0 (kon.) | Hertha – Mohuč 1:3 (kon.)
Schalke – Paderborn 1:1 (kon.) | Wolfsburg – Düsseldorf 1:1 (kon.) | Leverkusen – Dortmund 4:3 (kon.)
konec
Hertha BSC
1:3 (0:1)
1. FSV Mohuč 05
Sobota 08.02.2020, 15:30Německá Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Bundesligy mezi Herthou Berlín a Mohučí. Duel začíná v 15:30.
     
    1. FSV Mohuč 05

    Hostující Mohuč nemůže být s probíhajícím ročníkem nejvyšší německé soutěže spokojená. Po dvaceti odehraných kolech má na svém kontě jen osmnáct bodů a drží patnáctou pozici. Na sestupové vody navíc disponuje náskokem pouhého bodu. Mohuč navíc inkasovala čtyřicet sedm branek, což z její obrany činí nejhorší defenzívu v lize. V posledním duelu doma padla 1:3 s Bayernem Mnichov.
     
    Hertha BSC

    Celek z německé metropole na tom není o mnoho lépe. Hertha ve dvaceti zápasech získala dvacet tři bodů a aktuálně drží třináctou pozic. Střed tabulky je ale nesmírně vyrovnaný. Hertha letos ztrácí body hlavně na domácí půdě. V deseti duelech na svém stadionu dokonce nasázela soupeřům jen jedenáct branek. V posledním kole remizovala doma bez branek se Schalke. V týdnu navíc proti stejnému soupeři vypadla z poháru.
     
    Vzájemný duel

    Dnešní soupeři se spolu utkali v polovině září. Mohuč doma zvítězila 2:1.
     
    Úvodní sestavy:

    Hertha BSC: Jarstein – M. Wolf, Stark, Boyata, Torunarigha, Plattenhardt – Skjelbred, Ascacibar, Maier – Köpke, K. Piątek.
    Náhradníci: Smarsch – Dilrosun, Esswein, Grujić, Ibišević, Lukebakio, Mittelstädt, Pekarík.

    1. FSV Mohuč 05: Zentner – St. Juste, Bruma, Niakhaté – Baku, Barreiro, Öztunali, Latza, Brosinski – Szalai, Quaison.
    Náhradníci: Dahmen – Boëtius, Burkardt, Či Tong-won, Malong, Mwene, Mateta, Onisiwo..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hostující Mohuč obstarala výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Hráči hostujícího celku se ihned vydali do útoku, ale pobídka skončila v autu.
     
    2
    Robin Quaison si naběhl na další vysokou pobídku na polovinu soupeře, jenže si nepotykal se zpracováním a míč mu uskočil k obráncům berlínského celku.
     
    3
    Brosinski se snažil dostat k míči na polovině hrací plochy, ale při napadání rozehrávky soupeře se podle rozhodčího dopustil nedovoleného zákroku.
     
    4
    Také Hertha se poprvé v utkání usadila na polovině soupeře, jenže kombinace domácího celku je zatím hodně pomalá a kostrbatá.
     
    5
    Per Ciljan Skjelbred se dlouho hlásil o přihrávku na pravou stranu, jenže měl velké problémy se zpracováním a dobře postavený obránce mu míč ukopl.
     
    6
    Mohuč zahrávala svůj první rohový kop v dnešním souboji. Centrovaný míč však prolétl šestnáctkou, aniž by míč někdo zasáhl.
     
    7
    Stark si na druhé straně naskočil na centr od rohového praporku, ale jeho hlavička ze záklonu prosvištěla vysoko nad břevnem.
     
    9
    Domácí fotbalisté se nastěhovali do blízkosti velkého vápna a postupnou kombinací se snaží dostat do zakončení. Mohuč ale brání v pevném bloku.
     
    10
    Brosinski poslal průnikovou přihrávku na polovinu Herthy, ale na jeho pobídku nedokázal zareagovat nikdo z fotbalistů hostujícího mužstva.
     
    11
    Szalai si naběhl na další přihrávku na polovinu domácího celku, ale měl proti sobě přesilu obránců Herthy, kteří mu nedali prostor pro průnik do velkého vápna.
     
    12
    Wolf dostal krátkou přihrávku do blízkosti pokutového území, ale jeho pohotové zakončení z kroku nabrala obrovskou výšku a skončilo nad břevnem.
     
    13
    Právě Marius Wolf se při návratu na vlastní polovinu dopustil nedovoleného zákroku a dal sudímu důvod, pro který přerušit hru.
     
    14
    Hertha nyní uklidňuje rozehrávku postupnou kombinací na vlastní polovině. Rozehrávku stoperů domácího celku nikdo ze soupeřů neatakuje.
     
    16
    Hertha zahrávala další rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, jenže tam se do zakončení nedostal nikdo v modrém dresu.
     
    17
    Na další zajímavý centr si u vzdálenější tyčky naskočil Pascal Kopke, ale jeho hlavička prosvištěla vedle branky.
     
    18
    Mainz právě vstřelil branku!
    Hostující celek se možná trošičku překvapivě dostává do vedení! ROBIN QUAISON dostal moře prostoru v blízkosti pokutového území, uvolnil se od obránce a technickou střelou zavěsil do dolního rohu!
     
    20
    Hertha je po obdržení úvodní branky dnešního souboje poněkud zaskočená a nemůže se dostat do tempa. Naopak fotbalisté Mohuče jsou prakticky všude.
     
    21
    Až nyní se domácí hráči znovu usadili na polovině soupeře a vyměňují si krátké přihrávky. Obrana Mohuče ale nenechává domácím hráčům skulinky.
     
    22
    Leonardo Barreiro si při přechodu do útoku pomohl zatažením soupeře za dres a dopustil se nedovoleného zákroku. Sudí mu odpískal faul.
     
    24
    Domácí Hertha zahrávala další rohový kop. Marvin Plattenhardt poslal centr na malé vápno, kam vyrazil hostující brankář a balón bez problémů vyboxoval.
     
    25
    Hertha v posledních minutách zařadila vyšší rychlostní stupeň a snaží se dotáhnout na svého soupeře. Obrana Mohuče má plné nohy práce.
     
    26
    Danny Latza se při průniku na polovinu soupeře dopustil nedovoleného zákroku a zmařil akci svého celku. Hertha bude rozehrávat.
     
    27
    Také Jeffrey Bruma to teď přehnal s agresivitou a poslal k zemi jednoho ze soupeřů. Mohuč se dostala do vedení a nyní se snaží domácím znechutit hru.
     
    28
    Marvin Plattenhardt se ujal rozehrávky dalšího přímého kopu domácího celku. Jeho pobídka přiletěla na malé vápno, kde zasáhla obrana.
     
    29
    Bruma si dal pozor na nákop za obranu hostujícího celku a před rozběhnutám soupeřem bez problémů odkopl míč do zámezí. Hertha bude vhazovat.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme překvapivé utkání. Hosté se dostali do vedení a od té doby se koncentrují na defenzivu.
     
    31
    Santiago Ascacibar dostal prostor v blízkosti pokutového území, navedl si míč do střelecké pozice, ale Zentner jeho prudkou střelu bez problémů vyrazil.
     
    32
    Bote Baku si na pravé straně posunul míč kolem obránce, jenže neustál následný střed. Sudí mu jasným gestem dal najevo, že faul rozhodně pískat nebude.
     
    33
    Santiago Ascacibar odcentroval z levé strany do pokutového území, jenže tam nebyl nikdo v modrobílém dresu Herthy. Mohuč přestála další nebezpečnou situaci.
     
    34
    Santiago Ascacibar si tentokrát skvěle pokryl míč na polovině soupeře a nechal se chytře faulovat. Hertha může nadále pokračovat v kombinaci.
     
    35
    Krzysztof Piątek chtěl vnějším nártem procedit kotouč do pokutového území, jenže jeho úmysl nepochopil nikdo v modrém dresu domácí Herthy.
     
    36
    Quaison si naběhl na další krásnou kolmici za obranu Herthy, chtěl přehodit vyběhnutého brankáře, ale jeho lob skončil vedle branky!
     
    37
    Stejný hráč si tentokrát skvěle pokryl přihrávku na polovinu soupeře a Santiago Ascacibar jej zastavil jen za cenu faulu za žlutou kartu.
     
    38
    Mohuč zahrávala přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč přiletěl na hranici velkého vápna, ale obránci Herthy si dokázali poradit.
     
    39
    Krzysztof Piątek postupoval vpřed po pravé straně, jenže jeho průnik neměl dlouhé trvání. Fotbalisté Mohuče dnes totiž skvěle napadají a získávají odražené míče.
     
    40
    Quaison prošel po levém křídle až do pokutového území, jenže jeho zpětná přihrávka skončila na noze prvního obránce v dresu berlínského celku.
     
    41
    Piatek se hnal za odraženým míčem na polovinu soupeře. Polský útočník měl k balónu snad o dva kroky dál než obránce v červeném, který zajistil hru.
     
    42
    Zadáci Herthy nyní uklidňují rozehrávku na polovině soupeře. Domácí celek si přihrává na krátkou vzdálenost a snaží se otevřít si skulinku v obraně soupeře.
     
    43
    Daniel Brosinski si skvěle pokryl míč tělem a domácí Santiago Ascacibar jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Rozehrávat tak bude hostující Mohuč.
     
    44
    Quaison dostal přihrávku na hranici velkého vápna, jenže jeho pobídka do pokutového území skončila u prvního obránce v modrobílém dresu.
     
    45
    Robin Quaison se krásnou kličkou zbavil svého strážce a bez problémů přenesl hru na pravou stranu. Následný centr ale skončil na hlavě obránce.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté hostující Mohuče! Hosté totiž dokázali využít svou jedinou možnost, po které otevřel skóre Robin Quaison! Naopak domácí Hertha dobývala pokutové území soupeře marně a do šance se nedostala. Do kabin se proto jde za stavu 0:1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Niklas Stark, přichází Dodi Lukebakio.
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Marko Grujić, přichází Javairo Dilrosun.
     
    47
    Hertha rozjela další akci po levé straně. Fotbalisté domácího celku se ihned vydali do útoku, ale nákop na levou stranu skončil u obránců v červeném.
     
    48
    Levin Öztunali se hnal za přihrávkou do pokutového území, ale obránce před ním balón odehrál a namotivovaný fotbalista Mohuče se jen dopustil faulu.
     
    49
    Daniel Brosinski vlétl z pravé strany až do pokutového území, ve kterém se snažil odcentrovat ve skluzu, ale trefil jen prvního hráče těsně před sebou.
     
    50
    Hra je přerušena! Jeden z domácích hráčů Herthy zůstává po předchozím střetu ležet v pokutovém území a bude potřebovat ošetření.
     
    51
    Krzysztof Piątek se v pokutovém území dral za centrem z pravé strany, jenže špičkou kopačky nedopravil míč mezi tři tyče. Mohuč stále drží těsný náskok.
     
    52
    Santiago Ascacibar prošel na polovinu soupeře a odcentroval do pokutového území. Jeho pobídka ale našla jen obránce Brumu.
     
    53
    Daniel Brosinski upadl po souboji na levé straně hrací plochy, ale následně už nedokázal odcentrovat před branku Herthy. Domácí hráči po změně stran přidali na důrazu.
     
    54
    Leonardo Barreiro prošel po levém křídle do blízkosti pokutového území, ale asistent rozhodčí usoudil, že už byl s míčem mimo hrací plochu.
     
    55
    Domácí Hertha zahrávala rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, ale tam kralovala důrazná defenziva hostující Mohuče.
     
    56
    Hertha se usadila na polovině soupeře, jenže nikdo v modrobílém dresu se zatím ne a ne dostat do zakončení. Mohuč ale čekají hodně těžké minuty.
     
    57
    Javairo Dilrosun odcentroval z levé strany do pokutového území. Na jeho pobídku si brousil zuby Piatek, ale obrana hostujícího celku se stačila vrátit.
     
    58
    Hostující brankář dlouho otálel s odkopem míče od branky. Jeho nákop přiletěl na polovinu Herthy, ale tam kraloval důrazný Boyata.
     
    59
    Jeffrey Bruma si na hranici pokutového území zpracoval přihrávku z levé strany a pokusil se o technické zakončení. Jeho projektil prosvištěl kolem horní tyče
     
    60
    Je za námi hodina hry a Mohuč si stále drží své jednobrankové vedení. Fotbalisté Herthy po změně stran zvýšili aktivitu, ale nemohou se dostat do zakončení.
     
    61
    Lukebakio prodloužil míč hlavou na hranici pokutového území, jenže nikdo v modrobílém dresu se k jeho pobídce nedostal. Mohuč si pmohla odkopem.
     
    62
    Zadáci německého celku si opět vyměňují krátké přihrávky na vlastní polovině a nikam se neženou. Naopak Mohuč musí držet pevný blok.
     
    63
    Daniel Brosinski se z levého křídla proháčkoval do pokutového území, jenže míč mu uskočil daleko od nohy a dobře postavený Boyata jej odkopl.
     
    64
    Krzysztof Piątek dohnal dlouhou přihrávku na polovinu soupeře, jenže polský útočník se nechal odstavit od míče a nedostal se k odcentrování.
     
    65
    Hertha zahrávala po dlouhé době rohový kop. Nadýchaný centr se snesl na malé vápno, ale Zentner tygřím skokem vyboxoval míč mimo pokutové území.
     
    66
    Hertha se usadila na polovině soupeře a snaží se obléhat velké vápno takovým házenkářským způsobem. Fotbalisté Mohuče ale dobře drží kompaktní blok.
     
    67
    Jeffrey Bruma odkopl míč z hranice velkého vápna a odkopl jej daleko na polovinu domácí Herthy Berlín. Hostující celek už spoléhá jen na bránění.
     
    68
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Daniel Brosinski, přichází Aaron Martín.
     
    69
    Javairo Dilrosun prošel do blízkosti pokutového území, krásně zatančil nad míčem, ale jeho centr levou nohou skončil na hrudi prvního obránce v červeném.
     
    70
    Danny Latza trefil soupeře šlapákem a dostává žlutou kartu.
     
    71
    Na domácí straně se mezi hříšníky zapisuje také Marius Wolf.
     
    72
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Pascal Köpke, přichází Vedad Ibišević.
     
    73
    Mohuč získala míč na vlastní polovině a mohla se vydat do útoku. Nákop na pravou stranu však skončil u prvního obránce soupeře.
     
    74
    Brankář Mohuče si dal pozor na přihrávku z pravé strany hrací plochy. Dodi Lukebakio poslal do vápna nadýchaný centr, ale míč skončil u brankáře.
     
    75
    Robin Quaison se prosmýkl z levé strany do pokutového území, jenže jeho průnik skončil zakončení do boční sítě. Pro Herthu je to ale jasný signál, že musí myslet na zadní vrátka.
     
    76
    Krzysztof Piątek si po rohovém kopu naskočil na centr z levé strany, jenže jeho pokus prosvištěl vysoko nad břevnem branky Mohuče.
     
    77
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Danny Latza, přichází Pierre Malong.
     
    78
    Krzysztof Piątek dostal prostor na levé straně, jenže jeho centr skončil u pozorného obránce. Hostující zadáci nedávají domácím útočníkům prostor.
     
    79
    Levin Öztunali prošel s míčem u nohy na hranici pokutového území, poslal přihrávku na levou stranu a sám si naběhl na centr na malé vápno, kde trefil míč špičkou kopačky a poslal jej vedle branky!
     
    81
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Ádám Szalai, přichází Karim Onisiwo.
     
    82
    Hertha už opět kombinuje na polovině svého soupeře a hledá si cestičku do pokutového území. Domácím hráčům už ale moc času na vyrovnání nezbývá.
     
    83
    Onisiwo dostal krásnou přihrávku do běhu a táhl protiútok Mohuče po pravém křídle. Jeho následná pobídka na hranici velkého vápna byla moc krátká.
     
    83
    Mainz právě vstřelil branku!
    Mohuč přidává druhou branku a podle všeho rozhoduje o svém triumfu! Na přihrávku z autového vhazování si počkal Karim Onisiwo, který se krásně otočil a poslal prudkou pobídku na malé vápno. Osamocený ROBIN QUAISON už měl snadnou práci!
     
    85
    Někteří domácí fanoušci jsou výkonem Herthy hodně zklamaní a pomalu opouštějí svá místa. Berlínský celek se pořádně namáčí do sestupových vod.
     
    85
    Hertha právě vstřelila branku!
    Odcházející diváci se možná budou vracet zpátky na svá místa! Hertha totiž zahrávala rohový kop, na který si naskočil Dedryck Boyata a hostující obránce JEFFREY BRUMA si jeho hlavičku srazil do vlastní sítě!
     
    87
    Brankář hostujícího celku musel vytasit další zákrok! Do zakončení se tentokrát dostal polský kanonýr Piatek, ale Zentner vytáhl jistý zásah.
     
    88
    Zentner nakopl míč na polovinu domácí Herthy, kde odvedl skvělou práci Quaison, který udržel míč na kopačkách hostujícího celku.
     
    89
    Domácí celek si komplikuje závěr duelu! Marius Wolf trefil soupeře loktem do obličeje a po druhé žluté kartě musí do sprch!
     
    90
    Boyata zatáhl na poslední chvíli za záchrannou brzdu a poslal rozběhnutého soupeře za postranní čáru. Mohuč nasbírá další sekundy k dobru.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90+2
    Dedryck Boyata znovu dojel jednoho ze soupeřů na polovině hřiště a daroval tím soupeři další cenné sekundy k dobru.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Dedryck Boyata (Hertha BSC).
     
    90+3
    Pokutový kop pro Mohuč! Boyata sestřelil unikajícího Onisiwa a sudí okamžitě ukázal na puntík!
     
    90+4
    Mainz právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se podle očekávání postavil ROBIN QUAISON, který střelou do horního rohu dovršil hattrick!
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Mohuč nakonec zvládla dnešní duel na půdě Herthy a vítězí 3:1! Hosté totiž dokázali využít svou jedinou možnost v první půli, po které otevřel skóre Robin Quaison! Naopak domácí Hertha dobývala pokutové území soupeře marně a do šance se nedostala. Po změně stran už byla Hertha aktivnější, ale nemohla překonat kompaktní obranu soupeře. Naopak Robin Quaison přidal druhou branku. Domácí celek ale rychle snížil, když si po rohovém kopu vsítil vlastní branku Jeffrey Bruma! Marius Wolf pak ale neunesl tíhu okamžiku a byl vyloučen po druhé žluté kartě. V nastavení ještě fauloval ve vápně Boyata a Robin Quaison proměnil penaltu.
     
    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 7:8. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:16.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:30:23)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 85. Bruma (vla.) – 18. Quaison (Öztunali), 83. Quaison (Onisiwo), 90+4. Quaison (pen.)

    Karty:   37. Ascacibar (HER), 71. M. Wolf (HER), 90+3. Boyata (HER) – 70. Latza (MAI)   89. M. Wolf (HER)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 7:8. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:16.
    Hertha BSC: Jarstein – M. Wolf, Stark (46. Lukebakio), Boyata, Torunarigha, Mittelstädt – Grujić (46. Dilrosun), Ascacibar, Maier – Köpke (72. Ibišević), K. Piątek.
    Náhradníci: Smarsch – Dilrosun, Esswein, Darida, Ibišević, Lukebakio, Plattenhardt, Pekarík.

    1. FSV Mohuč 05: Zentner – St. Juste, Bruma, Niakhaté – Baku, Barreiro, Öztunali, Latza (77. Malong), Brosinski (68. Aaron Martín) – Szalai (81. Onisiwo), Quaison.
    Náhradníci: Dahmen – Boëtius, Burkardt, Či Tong-won, Malong, Mwene, Mateta, Onisiwo, Aaron Martín.
    bahis siteleri