W. Brémy – Union Berlín 0:2 (kon.) | Freiburg – Hoffenheim 1:0 (kon.) | Hertha – Mohuč 1:3 (kon.)
Schalke – Paderborn 1:1 (kon.) | Wolfsburg – Düsseldorf 1:1 (kon.) | Leverkusen – Dortmund 4:3 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
1:1 (0:1)
Fortuna Düsseldorf
Sobota 08.02.2020, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německá Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, děkuji Vám za pozornost. Na počtenou! (17:27:29)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 10:14.
     
    Utkání končí nerozhodným výsledkem 1:1. Düsseldorf vlétl do prvního poločasu ve velkém stylu a za svou aktivitu byl odměněn ve třinácté minutě, kdy se prosadil Matthias Zimmermann. S podprůměrně hrajícími Vlky to krátce po přestávce vypadalo ještě hůře, červenou kartu dostal Pongračić. Jenže jeho vyloučení domácí paradoxně stmelilo, zanedlouho srovnal Renato Steffen. Ve zbytku zápasu už si ani jeden z týmů nevypracoval zajímavější příležitost, oba si tedy rozdělily po bodu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Stöger místo zakončení volil překvapivou nahrávku pro Matthiase Zimmermanna, který si nachystal míč na pravačku a zpoza vápna přestřelil.
     
    90+2
    Hosté se usadili v Casteelsově bezprostřední blízkosti, Stöger si šikovně došel pro faul od Weghorsta. Fortunu čeká přímý kop z velice zajímavé pozice.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    90
    Casteels musel ven z branky, aby zlikvidoval Pledlovu nabídku, na kterou si sbíhal Hennings. Při výběhu se srazil s Arnoldem, oba by ale měli být v pořádku.
     
    89
    Weghorst hodlal vyslat do samostatného úniku Victora, jeho přihrávka ale nešťastně pro domácí zasáhla do hlavy bránícího Hoffmanna.
     
    88
    Domácí se přeci jen začínají vzpírat. Zdá se, že ani oni, byť hrají od začátku druhého poločasu bez vyloučeného Pongračiće, se nechtějí spokojit s bodem.
     
    87
    Standardní situaci byla k vidění i na druhé straně, Zimmermann fauloval Victora. Právě po centru mladého Brazilce zakončoval Mehmedi, Kastenmeier si ale s jeho ranou doprostřed branky poradil.
     
    86
    Knoche nešťastně prodloužil Berišovu nabídku do míst, kde čekal střídající Pledl, jehož rána pravačkou z voleje pouze rozradostnila za brankou sedící diváky.
     
    84
    Hosté v závěru konečně využívají výhodu jednoho muže v poli. Jsou aktivnější, obrana Wolfsburgu se po Arnoldově faulu bude muset bránit přímému kopu.
     
    83
    Schlager se svými vlastními kličkami vyhnal až za postranní lajnu, protiakci Düsseldorfu chvíli nato zastavil vracející se kapitán Joshua Guilavogui.
     
    82
    Posléze rozehrávala Fortuna rohový kop. Míč do šestnáctky vracel Ampomah, na malém vápně číhajícímu Jörgensenovi chyběl k dosažení na balon jen kousek.
     
    81
    Guilavogui předvedl chybu v rozehrávce. Jeho zpětná přihrávka místo ke Casteelsovi doputovala na kopačky Henningse, jehož pokus brankář Vlků zastavil.
     
    80
    Z druhého poločasu zbývá odehrát už jen zhruba deset minut, plus nastavení. Dočkáme se ještě nějaké změny ve skóre, nebo si oba týmy odnesou bod?
     
    79
    Žlutou kartu dostává André Hoffmann (Fortuna Düsseldorf).
     
    78
    Stöger ve skluzu zvládl předat balon Henningsovi, který v souboji s Knochem získal rohový kop. Právě německý stoper ale centr od praporku odvrátil do bezpečí.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 50. Steffen (Mehmedi) – 13. Zimmermann (Tekpetey)

    Karty:   79. Hoffmann (DSF)   48. Pongračić (WOF)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 10:14.
    VfL Wolfsburg: Casteels – William (27. Mbabu), Pongračić, Knoche, Roussillon – X. Schlager, Guilavogui (C), Arnold – Mehmedi – Ginczek (46. Weghorst), Steffen (74. Joao Victor).
    Náhradníci: Pervan – Otávio, Brekalo, Weghorst, Klaus, Gerhardt, Mbabu, Brooks, Joao Victor.

    Fortuna Düsseldorf: Kastenmeier – Zimmermann, K. Ayhan (40. M. Jörgensen), Hoffmann, Suttner – Stöger – Morales, Valon Beriša – Tekpetey (61. Ampomah), Hennings (C), Thommy (74. Pledl).
    Náhradníci: Rensing – Nuhu, Barkok, Pledl, Gießelmann, Ampomah, Sobottka, Zimmer, M. Jörgensen.

    Rozhodčí: Tobias Stieler – Christian Gittelmann, Thorsten Schiffner

    Diváci: 23 445
    bahis siteleri