Konyaspor – Denizlispor 0:0 (kon.) | Besiktas – Gaziantep 3:0 (kon.) | Gençlerbirliği – Trabzonspor 0:2 (kon.)
Fenerbahce – Alanyaspor 1:1 (kon.)
konec
Konyaspor
0:0 (0:0)
Denizlispor Kulübü
Sobota 08.02.2020, 12:00 • Torku Arena, Konya • Turecká Superliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům turecké Superligy. Vítejte u sledování textového přenosu z utkání mezi Konyasporem a Denizlisporem. Výkop je stanoven na 12 hodin.
     
    Dnes budeme sledovat souboj dvou týmů ze spodních pater ligové tabulky. Denizlispor zatím ve dvaceti zápasech vybojoval dvacet tři bodů a patří mu dvanáctá pozice ligové tabulky. Na záchranu aktuálně disponuje náskokem šesti bodů. Domácí jsou na tom ještě o čtyři body hůře a záchranářské souboje se jich týkají velmi blízko. Konyaspor v posledním duelu remizoval bez branek na hřišti Antalyasporu, zatímco Denizlispor doma remizoval 1:1 s Goztepe.
     
    Vzájemný duel

    Dnešní soupeři se spolu utkali ve čtvrtém kole. Konyaspor vyhrál na půdě soupeře těsně 1:0.
     
    Úvodní sestavy:

    Konyaspor: Kirintili – Skubič, Ay, Aničić, Guilherme – Šengelia, Jevtović, Jönsson, Milošević – Thuram, Hurtado.
    Náhradníci: Atalay, Taşkıran – Hadžiahmetović, Uludağ, Ali Turan, Demirok, Karakaya, Bajić, Daci, Öztorun.

    Denizlispor Kulübü: Stachowiak – Yavru, Yılmaz, Yumlu, Çek – Mbamba, Radosław Murawski – Sacko, Niyaz, Barrow – Rodallega.
    Náhradníci: Acar, Altıntaş – Sackey, Ó. Estupiňán, Kalkan, Bergdich, Özkal, S. bin Júsif, Şahan, Şahintürk.

    Rozhodčí: Bayarslan – Ertem, Mazlum.
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Konyaspor bude hrát v bílém, zatímco Denizlispor oblékne černé dresy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Denizlispor obstaral výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Hostující celek se ihned vydal do útoku, ale nákop na levou stranu byl moc dlouhý.
     
    2
    Hadi Sacko to při napadání domácí rozehrávky přehnal s agresivitou a dopustil se nedovoleného zákroku. Rozehrávat bude domácí celek.
     
    3
    Zadáci domácího Konyasporu nyní uklidňují rozehrávku postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo v dresu soupeře rozehrávku neatakuje.
     
    4
    Miloševič přenesl hru na pravou stranu hrací plochy, jenže tam nebyl nikdo v bílém dresu, kdo by dokázal odcentrovat. Domácí tak pokračují v obléhání velkého vápna.
     
    5
    Guilherme se hnal za přihrávkou na pravou stranu hrací plochy, jenže si pomohl nedovoleným zákrokem a nabídl soupeři rozehrávku přímého kopu.
     
    6
    Denizlispor zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, jenže Mustafa Yumlu trefil jen hruď obránce.
     
    7
    Hosté navíc zahrávali rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na malé vápno, kde zasáhli obránci domácího mužstva.
     
    8
    Adam Stachowiak si dal pozor na přihrávku mezi obránce a došel si pro míč na hranici pokutového území. Denizlispor bude opět rozehrávat od branky.
     
    9
    Selim Ay se ujal rozehrávky domácího celku, jenže jeho přenesení na pravou stranu bylo moc krátké a skončilo u prvního obránce hostujícího celku.
     
    10
    Hadi Sacko se hnal za přihrávkou na polovinu soupeře, jenže domácí stopeři měli k míči o kousek blíže a bez problémů jej dokázali odehrát do autu.
     
    11
    Také Konyaspor nyní zahrával svůj první rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kam vyrazil také brankář, který míč vyboxoval mimo velké vápno.
     
    12
    Zadáci domácího celku opět kombinují na vlastní polovině a číhají na nějakou skulinku v obraně soupeře. Hráči v černém ale stojí v pevném bloku.
     
    13
    Jens Jönsson poslal prudkou přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže si následně nepotykal se zpracováním zpětné přihrávky a přišel o míč.
     
    14
    Deni Milošević si naběhl na krásnou přihrávku na levou stranu, jenže jeho centr do pokutového území byl moc krátký a pozorný obránce balón odkopl.
     
    15
    Hadi Sacko dostal prostor na pravé straně a odcentroval do pokutového území, kde se k jeho pobídce dostal Hugo Rodallega, ale v pádu netrefil branku.
     
    16
    Denizlispor se opět ubránil rychlému výpadu domácího celku po pravé straně a odehrál míč do bezpečí. Zatím sledujeme obrovskou bitvu o každý metr.
     
    17
    Rozhodčí nechtěně zasáhl odkop brankáře od svatyně domácího celku a musel přerušit hru. Balón byl do hry uveden míčem rozhodčího.
     
    18
    Guilherme prošel na hranici velkého vápna, odkud poslal oblouček na malé vápno, jenže hostující brankář byl znovu pozorný a došel si pro míč.
     
    19
    Do rozehrávky domácího celku se musel zapojit také brankář. Jeho nákop na levou stranu skončil u pozorného obránce Denizlisporu.
     
    20
    Hadi Sacko dostal prostor v blízkosti pokutového území, jenže svou střelou trefil ruku prvního obránce v bílém dresu. Rozhodčí vše viděl, ale penalta se nepíská.
     
    21
    Marin Aničić upadl na hranici pokutového území, ale ani tady se nedovolený zákrok nepíská. Hráči v černých dresech jsou ale hodně důrazní.
     
    22
    Radosław Murawski poslal průnikovou přihrávku mezi obránce soupeře, nicméně nikdo v černém dresu na jeho pobídku nedosáhl.
     
    23
    Hosté se opět dostali na polovinu soupeře, jenže nikdo v černém dresu se tentokrát nedostal k odcentrování do pokutového území.
     
    24
    Paolo Hurtado odcentroval z levé strany na malé vápno, jenže jeho pobídka skončila u dobře postaveného brankáře hostujícího mužstva.
     
    26
    Zadáci Konyasporu uklidňují rozehrávku na vlastní polovině. Nikdo v bílém dresu ale nemá nějaký nebezpečný nápad. Zatím je to hodně ospalé utkání.
     
    28
    Konyaspor zahrával další rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na malé vápno, nicméně jeho centr skončil v rukavicích pozorného brankáře.
     
    29
    Modou Barrow na opačné straně odcentroval do velkého vápna, kde se k jeho pobídce dostal Recep Niyaz, ale jeho zakončení prolétlo kolem levé tyčky.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a zatím sledujeme hodně bojovný duel. Veškeré dění se odehrává na křídlech, ale hráči se do zakončení dostávají jen minimálně.
     
    31
    Na světě je první žlutá karta dnešního utkání! Za ostrý zákrok ji dostává Nejc Skubič.
     
    32
    Rozhodčí musel znovu přerušit hru! Jeden z hostujících hráčů zůstává ležet na trávníku a drží se za levý kotník. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    33
    Modou Barrow dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže měl velké problémy se zpracováním a balón mu uskočil až do zámezí.
     
    34
    Zeki Yavru dostal přihrávku na pravou stranu, odkud odcentroval do velkého vápna, jenže jeho pobídka skončila u dobře postaveného obránce.
     
    35
    Hosté si vypracovali první vyloženou šanci! Na centr z pravé strany hrací plochy si naskočil Hugo Rodallega, ale jeho hlavičku domácí brankář vyškrábl na brankové čáře!
     
    36
    Právě Rodellega se dostal do zakončení v pokutovém území. Jeho rána ale mířila jen do míst, kde stál první obránce v bílém dresu.
     
    37
    Konyaspor se opět dostal do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu se nedostal k odcentrování. Obrana Denizlisporu pracuje opravdu skvěle.
     
    38
    Thuram se v pokutovém území opřel do odraženého míče, jenže dělovkou nártem trefil jen choulostivá místa jednoho z obránců.
     
    40
    Tak pozor! Domácí celek sice vsítil branku, jenže ta neplatí! Rozhodčí viděl ruku jednoho z hráčů v bílém!
     
    41
    Konyaspor je po předchozím momentu pořádně nabuzený a nadále se tlačí do útoku. Obrana Denizlisporu to v závěru první půle bude mít těžké.
     
    42
    Až nyní se hosté po delší době podívali na polovinu domácího Konyasporu. Centr z levé strany ale skončil u dobře postaveného obránce.
     
    44
    Konyaspor se opět usadil na polovině svého soupeře, jenže nikdo v bílém dresu neprocedil svůj centr před branku Denizlisporu.
     
    45
    Levan Šengelia si navedl míč do blízkosti pokutového území, kde si přehodil míč na levačku, ale jeho technický pokus skončil v rukavicích brankáře.
     
    45
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali spíše taktický souboj! Do první šance se dostali hosté, ale Hugo Rodallega si vylámal zuby na pozorném gólmanovi. Na druhé straně se domácí hráči chvíli radovali, ale radost jim pokazil VAR, který odhalil ruku Jonssona. Do kabin se proto jde bez branek.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Konyaspor obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale nákop na levé křídlo byl moc dlouhý.
     
    47
    Zadáci domácího celku si dali pozor na nepřesnou rozehrávku soupeře a bez problémů uklidnili hru. Pokračuje obraz hry prvního poločasu.
     
    48
    Thuram si dal pozor na dotírajícího soupeře, pokryl si míč tělem a nechal se faulovat. Konyaspor bude rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    49
    Radosław Murawski byl také faulován na polovině domácího Konyasporu. Rozhodčí nyní musí pořádně ukliňovat hru.
     
    50
    Konyaspor se nyní vydal do útoku po pravé straně. Přihrávka na levou stranu hrací plochy ale byla hodně pomalá.
     
    51
    Fotbalisté Denizlisporu zatím bez problémů brání na vlastní polovině a nepouštějí nikoho v bílém dresu Konyasporu do zakončení.
     
    52
    Özgür Çek prošel do blízkosti pokutového území, jenže jeho centr skončil hned u prvního obránce v dresu Konyasporu. Také domácí obrana hraje skvěle.
     
    53
    Levan Šengelia se v pokutovém území dostal k odraženému míči, jenže jeho zakončení levou nohou prolétlo nad břevnem.
     
    55
    Stopeři domácího celku znovu kombinují na své polovině, jenže nikdo v dresu Konyasporu teď zrovna nehýří pohybem.
     
    56
    Oğuz Yılmaz dostal přihrávku na levou stranu, jenže si nepotykal se zpracováním a míč mu ve velké rychlosti uskočil do zámezí.
     
    57
    Nejc Skubič dostal přihrávku na pravou stranu a dokázal odcentrovat na malé vápno! Thuram se dokonce dostal do zakončení, ale brankář vytáhl fantastický zákrok!
     
    58
    Nejc Skubič znovu centroval z pravé strany, ale tentokrát si obrana Denzilisporu dala na jeho pobídku pozor a odehrála míč do bezpečí.
     
    59
    Domácí celek nyní zahrával rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, ale hned první obránce dokázal balón odhlavičkovat do bezpečí.
     
    60
    Je za námi hodina hry a stále čekáme na úvodní branku dnešního souboje. Konyaspor je v posledních minutách aktivnější a tlačí se do zakončení.
     
    61
    Střídání v týmu Denizlispor Kulübü: ze hřiště odchází Recep Niyaz, přichází Olcay Şahan.
     
    62
    Fotbalisté Konyasporu už znovu kombinují kolem pokutového území, jenže nikdo v bílém v tomto případě neodcentroval. Denizlispor brání v sedmi lidech na hranici velkého vápna.
     
    64
    Konyaspor opět kombinuje na polovině soupeře, jenže nikdo v bílém dresu se v posledních minutách nemůže dostat do zakončení. Domácí celek ale převzal aktivitu.
     
    65
    Hugo Rodallega si dal pozor na přihrávku za obranu a v hodně netradiční pozici dokázal míč odkopnout do autu.
     
    66
    Střídání v týmu Konyaspor: ze hřiště odchází Marko Jevtović, přichází Riad Bajić.
     
    67
    Obrana Denizlisporu si bez větších problémů pohlídala vysokou přihrávku za obranu a dokázala míč odkopnout do bezpečí. Pokračuje hodně opatrný duel.
     
    68
    Guilherme se po levém křídle prosmýkl do pokutového území, jenže už neměl dostatek sil k odcentrování do velkého vápna.
     
    69
    Hosté se po delší době usadili v blízkosti pokutového území soupeře, jenže nikdo v černém dresu na jeho pobídku nedosáhl.
     
    70
    Hostující mužstvo nyní zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, ale důrazný Marc Kibong Mbamba ve výskoku netrefil branku.
     
    71
    Thuram si na polovině hřiště skvěle pokryl míč a jeden ze soupeřů jej ostrým faulem poslal k zemi. Konyaspor bude rozehrávat.
     
    72
    Özgür Çek si na vlastní polovině žduchnutím soupeře do zámezí a může být rád, že za svůj zákrok nevyfasoval žlutou kartu.
     
    73
    Hugo Rodallega se prodral do pokutového území, jenže jeho zakončení nártem skončilo na noze hned prvního obránce v bílém dresu Konyasporu.
     
    74
    Marc Kibong Mbamba poslal přihrávku na polovinu soupeře, nicméně jeho průniková pobídka skončila u dobře postaveného soupeře.
     
    75
    Rodallega sprintoval za průnikovou přihrávkou do pokutového území, jenže pobídka byla moc dlouhá a domácí brankář si doklouzal pro míč.
     
    76
    Domácí celek zahrával další rohový kop. Na centrovaný míč si naskočil hned první hráč v bílém, ale jeho hlavička skončila vysoko nad břevnem.
     
    77
    Nejc Skubič se zpoza hranice pokutového území opřel do odraženého míče, jenže jeho pokus skončil na noze hned prvního obránce.
     
    78
    Sahan fauloval unikajícího soupeře a dostává žlutou kartu.
    78. Žlutá karta
     
    79
    Střídání v týmu Denizlispor Kulübü: ze hřiště odchází Hadi Sacko, přichází Isaac Sackey.
     
    80
    Isaac Sackey dostal přihrávku na polovinu soupeře, jenže si nepotykal se zpracováním a kotouč mu od čepele uskočil k dobře postavenému obránci.
     
    81
    Deni Milošević zastavil rodící se útok soupeře nedovoleným zákrokem na polovině hřiště. Fotbalisté Denizlisporu tak budou rozehrávat.
     
    83
    Domácí brankář nakopl míč na pravou stranu hrací plochy, jenže v hlavičkovém souboji opět uspěl jen obránce v černém dresu.
     
    84
    Adam Stachowiak chtěl ještě udržet míč na hrací ploše, jenže balón mu na poslední chvíli utekl do autu. Domácí budou zahrávat rohový kop.
     
    85
    Další žlutá karta na straně domácích! Za ostrý zákrok ji dostává Selim Ay.
     
    86
    Domácí už opět kombinují na polovině soupeře, jenže nikdo v bílém dresu se teď ne a ne dostat do zakončení. Obrana Denizlisporu působí neprostupným dojmem.
     
    87
    Isaac Sackey střílel z hranice pokutového území, ale brankář soupeře byl připravený a raději balón vyboxoval nad břevno.
     
    90
    V závěru utkání pokračuje boj o každý metr hrací plochy. Nikdo v dresu domácího celku se teď ne a ne dostat ke střele.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90+2
    Střídání v týmu Denizlispor Kulübü: ze hřiště odchází Hugo Rodallega, přichází Óscar Estupiňán.
     
    90+3
    Domácí se v závěru nastaveného času ještě dostali do pokutového území, ale Thuram hlavičkou v pádu vůbec netrefil branku Denizlisporu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Duel Konyasporu s Denizlisporem nakonec končí bez branek! Do první šance se dostali hosté, ale Hugo Rodallega si vylámal zuby na pozorném gólmanovi. Na druhé straně se domácí hráči chvíli radovali, ale radost jim pokazil VAR, který odhalil ruku Jonssona. Ve druhé půli pokačovala bitvu o každý metr hrací plochy, jenže ještě ubylo šancí. Záchrankářský souboj tak svého vítěze nenašel.
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:18.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:00:23)

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   31. Skubič (KOY), 85. Ay (KOY) – 78. Şahan (DNZ)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:18.
    Konyaspor: Kirintili – Skubič, Ay, Aničić, Guilherme – Šengelia, Jevtović (66. Bajić), Jönsson, Milošević – Thuram, Hurtado.
    Náhradníci: Atalay, Taşkıran – Hadžiahmetović, Uludağ, Ali Turan, Demirok, Karakaya, Bajić, Daci, Öztorun.

    Denizlispor Kulübü: Stachowiak – Yavru, Yılmaz, Yumlu, Çek – Mbamba, Radosław Murawski – Sacko (79. Sackey), Niyaz (61. Şahan), Barrow – Rodallega (90+2. Ó. Estupiňán).
    Náhradníci: Acar, Altıntaş – Sackey, Ó. Estupiňán, Kalkan, Bergdich, Özkal, S. bin Júsif, Şahan, Şahintürk.

    Rozhodčí: Bayarslan – Ertem, Mazlum
    bahis siteleri