Leverkusen – Fürth 2:0 (kon.) | W. Brémy – Bayern 0:2 (kon.) | Norimberk – Stuttgart 0:2 (kon.)
Hoffenheim – Augsburg 0:0 (kon.) | Hamburg – Hannover 1:0 (kon.) | Dortmund – Mönchengladbach 5:0 (kon.)
konec
Hamburger SV
1:0 (1:0)
Hannover 96
Sobota 29.09.2012, 15:30 • Imtech Arena, Hamburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    V Imtech aréně jsme viděli jedinou branku, která stačila domácím fotbalistům k plnému počtu bodů. Ti využili svoji šanci již v prvním poločase, když se trefil Rudnevs. Hosté měli velmi blízko k vyrovnání hlavně v druhém poločase, ale brankář Adler měl svůj den a SV hodně podržel. To je ode mě vše. Přeji příjemný zbytek večera. (17:23:06)
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Hosté se ale sami připravili o možnost ohrožení Adlera. Felipe špatně rozehrál, čehož využil domácí Sala a znovu odkopl daleko do bezpečí.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí Zwayer nastaví tři minuty navíc.
     
    90
    Sv chce už dohrát utkání daleko od své branky a tomu odpovídá i hra. Kapitán Westermann se s ničím nepáral a odkopl daleko na polovinu soupeře.
     
    88
    I domácí trenér Fink střídá naposledy. Son přepustí své místo Salovi.
     
    87
    Hannover střídá naposledy. Ze hry odchází Schmiedebach, kterého vystřídá Felipe.
     
    85
    Hosté už trochu nervózní a předvedli hodně zbytečný faul, po kterém se připravili nejen o balon, ale i o dobré místo k následnému útoku.
     
    83
    Na druhé straně měl gólovku na hlavě Petr Jiráček. Ten si nejvýše vyskočil na rohový kop, ale svůj pokus netrefil tak jak by potřeboval a ten skončil jen těsně nad břevnem.
     
    82
    Hráči v zelených dresech teď nebyli daleko od vyrovnání. Po závaru před brankou se dostal k míči Ya Konan a vypálil. Jeho střela už směřovala do sítě, ale Adler se blýskl skvělým zákrokem a šanci zneškodnil.
     
    81
    Hosté se nastěhovali na polovinu domácích a zdárně kombinují před pokutovým územím. Žádná větší šance ale nepřichází stále nepřichází.
     
    80
    Zatím se nám rozběhla poslední desetiminutovka, ve které musí přidat hosté alespoň jeden přesný zásah, aby si odvezli z přístavního města minimálně bod.
     
    77
    Hosté střídají. Odpracováno má dnes obránce Eggimann, který přenechá své místo Dioufovi.
     
    76
    Diekmeier zastavil nedovoleně pronikajícího Abdellaoueho, což se pochopitelně nelibí domácím fanouškům a ti to také dali hodně hlasitě najevo.
     
    75
    Další šance na vyrovnání. Nebyl u ni nikdo jiný než hostující útočník Ya Konan. Ten se objevil nehlídán před brankou Adlera a stačilo již pouze dobře zamířit. To se ale nestalo a tak Hamburger stále vede.
     
    73
    SV se ale dobře brání a žádné komplikace si připustit nechce. Westermann dobře zakročil před dotírajícím Ya Konanem a balon odpálil do zámezí.
     
    71
    Hannover je v poslední minutách aktivnějším týmem a čím dál více se objevuje před brankou Adlera. Tentokrát centroval Huszti, ale žádného ze svých spoluhráčů nenašel.
     
    70
    Zatím se nám v Hamburgeru rozběhla poslední dvacetiminutovka. Tu začali domácí útočným výpadem, ale žádnou větší šanci si nepřipravili.

    Jakub Martínek

    Branky: 20. Rudnevs

    Karty:   2. Iličević (HAM), 38. Arslan (HAM), 63. Badelj (HAM) - 47. Haggui (HAN)


    Hamburger SV: Adler - Diekmeier, Mancienne, Westermann, Jansen - Arslan (62. Jiráček), Badelj - Son (88. Sala), Van der Vaart, Ilicevic (46. Beister) - Rudnevs.
    Hannover 96: Zieler - Cherundolo, Eggimann (77. Diouf), Haggui, Rausch - Stindl, Schmiedebach (87. Felipe), Pinto, Huszti - Schlaudraff (46. Abdellaoue), Ya Konan.

    Rozhodčí: Zwayer - Steuer, Pelgrim
    bahis siteleri