Leverkusen – Fürth 2:0 (kon.) | W. Brémy – Bayern 0:2 (kon.) | Norimberk – Stuttgart 0:2 (kon.)
Hoffenheim – Augsburg 0:0 (kon.) | Hamburg – Hannover 1:0 (kon.) | Dortmund – Mönchengladbach 5:0 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
0:0 (0:0)
FC Augsburg
Sobota 29.09.2012, 15:30 • Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli vše. Přeji pěkný zbytek sobotního večera a zítra u německé Bundesligy opět na počtenou. (17:28:53)
     
    Do hry se od začátku dostali dva čeští hráči MILAN PETRŽELA a JAN MORÁVEK, oba byli v druhé půli vystřídáni. Předvedli však sympatický výkon. Petržela mohl i utkání rozhodnout, ale místo střely volil v dobré pozici raději přihrávku, což se neukázalo jako správný tah.
     
    Augsburg zůstává i po zisku jednoho bodu na posledním místě. Hoffenheim se posunul prozatím na devátou pozici se sedmi body.
     
    Máme za sebou typicky remízový zápas, který nebyl pro oko diváka tím nejlepším pohlazením na fotbalovou duši. Šancí bylo jako šafránu, a tu největší zazdil ve druhé půli MILAN PETRŽELA. Závěr utkání se pak zbytečně vyhrotil a padla i červená karta po likvidačním faulu střídajícího Salihoviče na Wernera.
     
    Konec zápasu.
     
    90+1
    V nataveném času ještě domácí Augsburgu zatápějí. Po centru propadl míč až k Johnsonovi, který však trefil pouze hráče před sebou.
     
    90
    Žlutá i na straně Augsburgu, nedovoleným zákrokem se provinil Kevin Vogt (AUG). Tak šancí jsme se nedočkali, různých faulů a kostrbatých akcí však ano.
     
    88
    Werner je naštěstí po tomto zákroku poměrně v pořádku a snaží se to rozběhat na hřišti.
     
    88
    Sejad Salihovič (HOF) u postranní čáry prošlápl nohu Tobiase Wernera. Vůbec neměl zájem hrát míč, byl to naprosto zbytečný zákrok a v celku pochopitelně přišla za tento brutální faul červená karta. Domácí závěr utkání emočně vůbec nezvládají.
     
    86
    Domácí měli možnost zahrávání přímého kopu, střelecký pokus Johnsona však míč do brány neposlal.
     
    85
    Své námitky vůči rozhodčím měl i trenér domácích Markus Babbel a byl vykázán na tribunu.
     
    83
    Daniel Williams (HOF) si více všímal protihráče než míče a povalil ho na zem, za což vidí žlutou kartu, i když se mu to vůbec nelíbí.
     
    82
    Domácí mohli jít do rychlého brejku, a že těchto situací v zápase příliš neměli. Jenže Hoffenheimu se dnes zkrátka v útoku nedaří a ani tato akce nevyšla.
     
    81
    Usami se znovu ocitl po skluzu na hřišti, ale i tentokrát to bylo čisté. Nicméně hráč Hoffenheimu už začíná být z těchto situací frustrovaný.
     
    80
    Torsten Oehrl má nějaké zdravotní problémy a za doprovodu odkulhává do kabiny. Na hřište tak musí Stephan Hain, který zraněného spoluhráče nahradí.
     
    79
    Usami se nadechl k velkému sólu, prošel přes několik hráčů a už se dostal i do vápna, v tom však příletl Kevin Vogt a čistým skluzem zastavil možné nebezpečí. Rozhodčí celou situaci viděl a také ji dobře posoudil.
     
    78
    Hoffenheim v posledních minutách poněkud vypadl z tempa a iniciativu nyní převzali hosté z Augsburgu.
     
    77
    Hosté jsou v druhé půli nebezpečnějším týmem. Po centru z levé strany se k hlavičce ve vápně málem dostal Bance, dobře a hlavně pohotově však zareagoval brankář Casteels.
     
    76
    Ano je to tak, Rudy se vrací zpět na hřiště.

    Zdeněk Plánka

    Branky:

    Karty:   11. Volland (HOF), 83. Williams (HOF) - 90. Vogt (AUG)   88. Salihovič (HOF)


    TSG 1899 Hoffenheim: (4 - 2 - 3 - 1) Casteels - Beck, Delpierre, Compper, Johnson - Williams, Rudy - Firmino, Volland (63. Salihovič), Usami - Joselu (63. Derdiyok)
    Trenér: Babbel.

    FC Augsburg: (4 - 2 - 3 - 1) Amsif - Verhaegh, Langkamp, Klavan, M. de Jong - Baier, Vogt - Petržela (60. Musona), Morávek (74. Morávek), Werner - Oehrl (80. Hain).
    Trenér: Weinzeirl.

    Rozhodčí: Schmidt - Walz, Kempter - Foltyn

    Diváci: 22000
    bahis siteleri