Třinec – Sparta 4:5 (kon.) | Kladno – Chomutov 2:3 (po pr.) | Plzeň – Vítkovice 3:0 (kon.)
Zlín – Liberec 6:3 (kon.) | Motor ČB – Kometa Brno 6:3 (kon.) | Slavia – Pardubice 2:1 (po pr.)
konec
Banes Motor České Budějovice
6:3 (2:0, 1:1, 3:2)
HC Kometa Brno
Pátek 01.02.2013, 17:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Tak kapitán HC Mountfield Jiří Šimánek teď vyškolil obranu soupeře a ovoce za něj sklidil JAKUB LANGHAMMER. Šimánek prokličkoval přes dva soupeře, Faltera sice nepřekonal, ale vše dokonal Langhammer, jenž uklidil kotouč do sítě. Asistence: Jiří Šimánek, Tomáš Harant.
     
    56:54
    Mountfield právě vstřelil branku!
    JAKUB SUJA uklidňuje domácí diváky, naopak Kometa má rázem k bodům hodně daleko. Suja tečoval bekhendovou střelu Červeného z mezikruží a Falter kapituloval. Asistence: Rudolf Červený, Tomáš Knotek.
     
    47:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je tu drama! JAN HRUŠKA obdržel přihrávku na hranici brankoviště a protlačil puk mezi betony za brankovou čáru. Asistence: Leoš Čermák, Hynek Zohorna.
     
    44:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ SVOBODA po skvělé spolupráci s Jakubem Kovářem zavěsil do opuštěné branky, chtělo by se zlomyslně okomentovat tuto branku Komety. Domácímu gólmanovi totiž hrubě nevyšla rozehrávka poté, co vyrazil daleko z brankoviště, předal puk jen ke Svobodovi, který ho poslal sítě. Tohle by mohlo hosty dostat zpět do hry.
     
    43:55
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Jihočeši využili druhou přesilovku v zápase a vedou již 4:1! RASTISLAV DEJ šikovně tečoval střelu Vydareného od modré a Falter s tím již nic nemohl dělat. Asistence: René Vydarený, František Ptáček.
     
    30:41
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Další obléhání branky už hosté bez újmy nevydrželi. RUDOLF ČERVENÝ dorazil do brány puk poté, co Falter zachránil situaci proti Švihálkovi a Ptáčkovi. Švihálek zaznamenává svůj první bod v extralize. Asistence: Michal Švihálek, František Ptáček.
     
    28:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ve hře čtyři na čtyři hosté snižují na rozdíl jediné branky. TOMÁŠ ŽIŽKA byl na konci krásné akce a zamířil přesně k tyči. Českobudějovičtí nechávají hrát ve druhé třetině Kometu a jsou po zásluze potrestáni. Asistence: Jan Hruška, Tomáš Dujsík.
     
    19:21
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Brno je za pasivitu potrestáno druhou brankou ve své síti. Šimánek z první našel od zadního mantinelu před bránou volného TOMÁŠE MERTLA a ten prostřelil Trvaje. Asistence: Jiří Šimánek, Aleš Kotalík.
     
    16:34
    Mountfield právě vstřelil branku!
    FRANTIŠEK PTÁČEK po ukázkové spolupráci trojice hráčů mířil přesně a poslal puk pod břevno. Využitou přesilovkou se domácí dostávají do vedení. Asistence: Lukáš Květoň, Jakub Langhammer.
    Marken.cz

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 17. Ptáček (Květoň, Langhammer), 20. Mertl (Šimánek, Kotalík), 31. Červený (Švihálek, Ptáček), 44. Dej (Vydarený, Ptáček), 57. Suja (Červený, Knotek), 59. Langhammer (Šimánek, Harant) - 29. Žižka (J.Hruška, Dujsík), 45. Svoboda, 48. J.Hruška (Čermák, Zohorna)


    Banes Motor České Budějovice: Kovář - Ptáček, Harant, Frühauf, Vydarený, Vráblík, Dietz, Kříž, Makovský - Kotalík, Mertl, Šimánek, Dej, Langhammer, Květoň, Suja, Knotek, Luňák, Rousek, Červený, Švihálek.
    HC Kometa Brno: Trvaj (21. Falter) - Žižka, Kováčik, Dujsík, Valach, Bičánek, Švrček, Malec, Hruška M. - Erat, Holec, Čermák, Zohorna, Svoboda, Burian, Lušňák, Dlouhý, Koreis, Petrovický, Hruška J., Dočekal.

    Rozhodčí: Šír, Hodek - Jindra, Skopal.

    Diváci: 4516
    bahis siteleri