Lipt. Mikuláš – Trnava 4:3 (kon.) | Spišská N. Ves – Topoľčany 1:3 (kon.) | Prešov – Trebišov 6:1 (kon.)
Detva – Michalovce 8:4 (kon.) | Bardejov – Prievidza 5:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Senica 2:6 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:3 (2:1, 1:0, 1:2)
HK Gladiators Trnava
sk Pátek 01.02.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Lúči sa s vami Tomáš Batiz, prajem Vám pekný zvyšok večera, ale samozrejme aj víkendu. Užite si to spoločne aj s naším portálom onlajny.eu (19:15:38)
     
    Skončil sa nám zápas 42. kola medzi Liptovským Mikulášom a Trnavou výsledkom 4:3. V dnešnom zápase sme videli viacero kvalitných šancí, útokov, ale i zákrokov obrany, či brankárov na oboch stranách. Úvodný gól prišiel už v 5. minúte, keď gólový účet otvoril Poliaček. O minútu neskôr Trnava vyrovnala zásluhou Hroneca. Konečnú bodku prvej tretiny dal v 17. minúte Paukovček po perfektnom blafáku. V druhej časti hry videli fanúšikovia iba jeden gól a to konkrétne v 37. minúte po presnom zásahu Bartíka. Tretiu tretinu síce vyhrali hostia 1:2, ale to nezmenilo na konečnom výsledku 4:3, vôbec nič. Liptovský Mikuláš si tak v predposlednom domácom zápase pripisuje do tabuľky tri cenné body.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Hostia v závere stretnutia v útočnom pásme, snažia sa zakončiť, ale zatiaľ sú to iba prihrávky.
     
    59:02
    Oddychový čas hostí.
     
    58:59
    Trnava sa dostala do útočného pásma, snažila sa aj zakončiť na bránu súpera, ale domáci všetko včas vyriešila.
     
    58:43
    V závere stretnutia sú v útočnom pásme domáci hráči, po buly sa dostal do zakončenia Kledrowetz, ktorý pálil iba do brankára.
     
    58:39
    Vylúčenie na oboch stranách, na trestnú lavicu odchádza za hostí Lisoň, z domácich je to spomínaný Bača, ktorý zhodil rukavice.
     
    58:39
    Hra sa na teraz prerušila, po tom ako prišiel faul na Palka Bača zhodil rukavice a chcel si to vybaviť jasne a stručne, rozhodca však nepustili hráčov k ničomu.
     
    58:00
    Trnava to viacerými prihrávkami vo vlastnom pásme azda asi prehnala, viacero prihrávok vyvrcholilo nepresnou až za bránu Palka, zakázané uvoľnenie.
     
    57:34
    Trnava s pukom vo vlastnom pásme, zatiaľ ich vytláčajú dobre domáci, uvidíme kedy sa odhodlajú do útoku.
     
    55:03
    Trnava dala gól!
    Drámu dnešného stretnutia by azda ťažko napísal aj ten najlepší spisovateľ, Trnava opäť znižuje na rozdiel jedného gólu po tom čo využila presilovku, puk sa dostal pred bránu rovno na hokejku MICHALA DUDÁŠA, ktorý sa nemýlil. Asistencie: Dalimír Jančovič, David Schmidt.
     
    54:23
    Zbytočné vylúčenie v záverečných piatich minútach zápasu, na trestnú odchádza Kledrowetz po tom ako vyhodil puk z vlastného pásma na tribúnu.
     
    53:16
    Dobrá šanca sa rodila aj v týchto sekundách, zo stredného pásma vysunul Kubáň do útoku Kubovčíka, ktorý sa pred brankárom nepresadil, Hála si pripisuje ďalší úspešný zákrok.
     
    52:04
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Gól, ktorý dodá trocha síl a energie domácim hráčom, opäť musím pochváliť Patrika Kubáňa, ktorý má najväčšiu robotu na tomto góle, s pukom na hokejke obehol bránu, zakončil do betónu Hálu, následne už iba pred brankárom dorážal JOZEF FABO, ktorý sa nemýlil. Asistencia: Patrik Kubáň.
     
    51:38
    Zakončenie registrujeme aj na opačnej strane, k odrazenému puku sa dostal Holiga, ktorý od modrej nemieril presne.
     
    51:20
    Trnava vbehla do útočného pásma s trojicou hráčov, ale všetko rieši strelecky od modrej Reho, ktorý mieri presne na Palka, ktorý podržal u seba puk, nasleduje vhadzovanie.
     
    50:35
    Po buly v útočnom pásme Trnavy musel zasahovať Palko, ten vyrazil strelu k mantinelu, po chvíli Trnava opäť zakončuje, tento pokus pokryl Palko betónom.
     
    50:18
    Trnava sa snaží niečo vymyslieť a aspoň vyrovnať do konca zápasu, na teraz ich rozohrávka z vlastného pásma končí na hokejke súpera, z tohto útoku nič nebude.
     
    49:19
    Liptovský Mikuláš zakladá útok aj nateraz, opäť je to od vlastnej brány, do zakončenia sa dostal Bartík, ktorý ako pred pár minútami mieri opäť do brankára.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 5. Poliaček , 17. Paukovček (Galko), 37. Bartík (Paukovček), 53. Fabo (Kubáň) - 6. Hronec (Rosa), 48. Jančivič (Grman, Dudáš), 56. Dudáš (Jančovič, Schmidt)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Fabo, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Jonák, Sajko, Piatka, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK Gladiators Trnava: Hála (Jančovič) - Hano, Šišmič, Dudáš, Hronec, Hluch, Faktor, Grman, Uhlík, Demo, Reho, Poláček, Baran, Bohunický, Schmidt, Jančovič, Daráš, Záhumenský, Rosa, Lisoň, Machač.

    Rozhodčí: Matula

    Diváci: 280
    bahis siteleri